İki araç arasında kaldım
Bu araç mı
Yokda bu araç mı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Citroen Jumpy daha güzel. Alttakini hiç beğenmiyorum.
O daha mantıklı geliyor zaten otomobil diğeri kamyonet ama şekli diğeri daha hoş gibi
Jumpy de 700 bin km altı bulamadım hiç hepsi niye 700 bin km üstü?
Dünyaya kac tur atmışlar 20 tur atmışlar
Onların çoğu Sakarya, biraz Balıkesir (Bandırma'da birkaç tanesine rastladım) ve Samsun'da dolmuş taksi olarak kullanılmış. Dolmuş veya taksi çıkması olarak ilanlarda olabilirler. Ben de Citroen Jumpy seviyorum; ama nedense km takıntım nedeniyle alasım yok. Aynı şey Fiat Scudo'da da geçerli.
Zaten 2 si aynı imis sadece logo farklı dediler partnere de var bunyn aynısı 3 kasa aynı imis sadece logo farklı dediler de düşük km yok ve parça usta sorunu da var geniş arac lazım Şu an partner var Doblo alacaktım baktım partnerden farkı yok az geniş arac lazım mantıklı 2 arac budum oda burada paylaşayım dedim de suanlık Doblo almaya geri dönecem gibi jumpy temiz km düşük bulmaz isek
Zaten aynılar, Peugeot'nun modeli Expert olacaktı. Hayırlısı olsun. Ben de evlendikten sonra uzun şasi Doblo almayı düşünüyorum. Biraz bagaj takıntım var ve aynı zamanda sık sık balık istifi köye gidilip gelindiği için sıkıntı yaşıyorum. Symbol tarzı arabam var.
Mesaj attım özelden size
sondaki..
ilki daha iyi duruyor bence
Tabiki Citroen aşağıdaki araba dfm saniirm
Aynen öyle az önce gördğm yold sşz uzun be hemde Bayaa uzun geldi pejo partner dobloya göre Şu an partner var satıp almayı düşünüyorum da park etme sorunu olabilir bizim sokak kücük arabalar ard arda koyuysalar sokağa partner zor sıkışıyor bu nasıl park edilecek 😂 kocaman
Tabi aracın boyutlarida önemli
Sokak dar simdi koyacak yer bulamıyor sokakta yaşayanlar bulunca da sığdırmak sorun bu baya uzun gibi geldi de
Bakalım birde 700 bin km Den dğsük bulunmuyor hep yüksek km
Evet Citroen bayaa bi uzundur ama ona görede içi büyüktür
Motorunu baktırırsınız buyuk kazası olmasında
Suanlık araştırıyorum alma diyem cok elektronik sorun arıza cok acıyor dediler
Sonra
Bilmiyorum ta kafam karısık
Ama alacsk olursak da bu yaz alırız duan kiş dönemi ekonomik kriz cok
Evet kriz var mantıklı adım atmak lazım
İkinci araç