Arabalar Sizce hangi araç daha güzel? 34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bmw gibi tad vermez biliyorum ama yeni arabaya geçme vakti geldi 🤣 tuscon mu Tiguan mı beyler 🤣 Sizce hangi araç daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl İkisi arasında kalsam Tucson derim. Aşırı konforlu. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Aslında Volkswagen Tiguan güzel; ama en sevmediğim yanı DSG şanzımanı... Bana kalsa ne Volkswagen ne de Hyundai alırdım. Tam tersi Opel Crossland alırdım. 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Fiyat performans olarak tucson bence. Ama tiguanın kasası daha güzel bu arada 😄 0 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Tiguan r line daha hoş değil mi 🤣 Yorumla Concorrdia +1 yıl Evettt ahah😂 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Bu piyasa böyle olmasa bu paraya yeni kasa BMW X5 alırdım. d Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Hangisi ekonomik ve dertsiz ise onu tercih ederim.. Her şeyi otomatik arabalar bela. 0 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl tabiki de hyundai karşısında volkswagen diyorujim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkisi arasında kalsam Tucson derim. Aşırı konforlu.
Aslında Volkswagen Tiguan güzel; ama en sevmediğim yanı DSG şanzımanı... Bana kalsa ne Volkswagen ne de Hyundai alırdım. Tam tersi Opel Crossland alırdım.
Fiyat performans olarak tucson bence. Ama tiguanın kasası daha güzel bu arada 😄
Tiguan r line daha hoş değil mi 🤣
Evettt ahah😂
Bu piyasa böyle olmasa bu paraya yeni kasa BMW X5 alırdım. d
Hangisi ekonomik ve dertsiz ise onu tercih ederim.. Her şeyi otomatik arabalar bela.
tabiki de hyundai karşısında volkswagen diyorujim
Hunday daha iyi duruyir
Mavi olan çok güzel.
Tiguan tabiki