Sizce hangi araç fiyatına göre iyi hepsi 2023 model olarak düşünün
Cupra leon 1.5 etsi
Golf r
Peugeout 308
Bmw 1.18i
Mercedes a180
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangi araç fiyatına göre iyi hepsi 2023 model olarak düşünün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cupra leon 1.5 etsi
Çupra çok güzel duruyor motor secenekleri hakkında bilgim yok ama mercedes'te alınabilir. Mercedes çok kaliteli ve yol tutuşu vs. Çok iyi
A180 ama c segmenti iyi de a serisi en alt segment
Bence cupra leon kesinlikle
Bende çok begeniyorum da satarken zorluk yaşar gibi düşünüyorum seatın pazar payı düştü sanki
Diğerlerine göre daha düşük evet, bütçen 1.5M civarı mı? Ve bir arabadan beklentin nedir? Yardımcı olabilirim
Beklentim uzun dönem sorun çıkarmayan satarkende zorlanmıycağım bir araç evet o civarlar
Kanka şimdi sen sorun çıkarmayan diyorsan, bu saydığın arabalar sana çok uymuyor öncelikle bunu söyleyeyim. Satarken zorlanmayacağın ve motor sıkıntısı vs çekmek istemiyorum diyorsan benim sana ilk önereceğim araba dolu bir Toyota Corolla. Cross için de sıraya görebilirsin. 2 milyona filan çıkarsan da Honda Accord'u gözün kapalı alabilirsin eğer ki fazla yakması benim için sıkıntı değil diyorsan. Ama ben yine de dolu ve hibrit olan Corolla alman gerektiğini düşünüyorum.
Peki citroen grubu nasıl c4 veya cross
Valla benim Citroen alan 3 tanıdığım var 2 si aşırı sorun çıkardı ama c4 değillerdi. Evet çok hoş duruyor c4, çok seviyorum ama benim almayacağım ilk marka Citroendir çok fazla kötü şey duydum
Ayrıca c4 seviyorsan Corolla Cross da hoşuna gidebilir evet o kadar sportif değil, özellikle arkası ama yine de benzer
Dediklerimin arasında en mantıklısı toyota corolla cross mu corolla kullandım sanayiye hiç gitmedim sorun yaşamıyorsun
iddia ediyorum, alacağın en sağlam araba, bozulmayan toyota corolla olacaktır. Bak bu arada Cross'un nasıl çıkacağı belli değil ama Toyota hiçbir zaman ş*refsizlik yapmaz diye bence güvenebilirsin. Honda Civic de mantıklı ama 1) Hibrit değil 2) toyota daha iyi bir marka 3) biraz keko arabasına döndü (bence en azından) 4) satarken corolla kadar piyasa yapmıyor. Yine de sana en çok uyana sen karar vereceksin. Ama benim son kararım Toyota Corolla Cross (Hibrit olmasına dikkat et, satarken emin ol çok işine yarayacak 2030'larda)
Hybrid mi olsun diyorsun yani
kanka kesin hibrit olsun, benzinli araçların piyasası sen şu an aldığın arabayı satarken çok düşecektir emin ol (en azından bi 2030 a kadar kullandığını varsayıyorum). Zaten şimdiden bile düşmeye başlayacak çünkü herkes böyle düşünüyor, diyor ki ben elektrikli vs alayım ki satarken daha iyi olsun
şu an elektrikli uygun değil ama hybrid mantıklı
kesinlikle mantıklı, corolla çok hızlı araba değildir ama yarı yolda da bırakmaz
Evet performansı düşük kalıyor ama tr de ona göre motor çıkarıyorlar
senin bileceğin iş, bence 0-100 10sn gayet yeterli. Ama senin oraya yazdığın arabalardan biraz hız yapmayı seven birisi olduğunu anladığım için diyorum, yoksa Corolla'nın performansı kötü değildir.
Yani bir tık ama uygun zeminde heryerde yapmam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!