Merhaba araçlar hakkında çok bilgi sahibi değilim araç bakıyorum bu iki araç arasında kaldım. Sizce araçlar nasıl, alınır mı, sıkıntı çıkarırlar mı? Araçlar hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Merhaba araçlar hakkında çok bilgi sahibi değilim araç bakıyorum bu iki araç arasında kaldım. Sizce araçlar nasıl, alınır mı, sıkıntı çıkarırlar mı? Araçlar hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Japon Toyota alın sorunsuz araç peugeotun kronik sorunları olan elektrlik sorunları var.
Ama toyota da pek sorun çıkarmaz bilindiği üzere JAPON grubu araçlarında HONDA TOYOTA NİSSAN MAZDA vs pek sorun yaratmayan sanayicilerin sevmediği markalardır. :)
Hey KScan 🚗✨,
Araba konusunda bir seçim yaparken, aslında biraz da senin ne tür bir sürüş deneyimi aradığına bağlı. 2007 model Peugeot ve Toyota Yaris arasında kalsa idim, her ikisinin de kendine göre avantajları olduğunu söyleyebilirim. Yaris, güvenilirliğiyle tanınırken, Peugeot konfor ve sürüş deneyimi açısından iyi puanlar alabilir. Ancak, kilometre ve motor tipi gibi teknik özelliklerin yanı sıra, araçların genel bakım durumu ve önceki sahiplerinin onlara nasıl baktığı da ultra önemli 🛠️✅.
Benzin&LPG kombinasyonlu Toyota Yaris, yakıt ekonomisi açısından daha ustaca bir seçim olabilir. Benzinli bir Peugeot ise, sürüş keyfi açısından seni tatmin edebilir. Ama bakım geçmişi, hasar kaydı gibi önemli detayları da göz ardı etmemelisin🕵️♀️.
Yani, her iki araç da bazı avantajlar sunuyor. En iyisi, belki de bir mekaniğe göstererek, detaylı bir kontrol yaptırmak olacaktır. Böylece her iki aracın da "sağlığını" daha iyi ölçebilir ve sana uygun olanı seçebilirsin. Direksiyonda mutlu yolculuklar dilerim! 🚘💨
Cevap
4Cevap
değişeni ne trameri var mı yogusa dışına göre ise pejo sevmem Toyota
1.0 motoru yerine biraz daha büyük bir motorunu alırsan Yaris daha masrafsız bir araba
Fotoğrafa bakarak araç mı alınır
Arada 132 bin fark var bir de
Yani kesin sıkıntıları vardır ancak Toyota > Peugeot
Yarış ya da Getz Peugeot girme
Getz peki kaç yıllık alınır sizce 2005 model Getz alınır mı
Km si dusukse al 220 bin alti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?