Bu otomobil sahibi bir dükkanın önüne sürekli park ediyor. Esnaflar da bir daha park etme, çöpe atarız diye uyarıyorlar ama nafile. Tekrar park ettiğini gören esnaflar, arabayı kucaklayıp çöpe atmışlar sdfhgdhjfg

Bu otomobil sahibi bir dükkanın önüne sürekli park ediyor. Esnaflar da bir daha park etme, çöpe atarız diye uyarıyorlar ama nafile. Tekrar park ettiğini gören esnaflar, arabayı kucaklayıp çöpe atmışlar sdfhgdhjfg
Güzel ülkemin olayları işte bitmez bu gibi hikayeler neden ısrarcı inat yapımızı azim ederken kullanmıyoruz da esnafa karşı kullanıyoruz bunu sormak lazım e öyle yaparsan sana da böyle yaparlar tabiki iki taraf da suçlu yapacak bir şey yok 😃
Türkiye'de bu park sorunu bariz.
Ancak vatandaşın da her yere, istisnasız her yere, kavşakların kör noktalarına, döner kavşakların dış taraflarına, bulabildikleri her yere araba bırakmasından gına geliyor.
Dapdar ara sokağın tam başka sokaklarla kesiştiği yere tır park eden ayıoğlu ayılar var.
Yakın bir zamanda iş dönüşü oturduğum apartmanın otoparkına girdim. Baktım yine misafir araçları var. Sinirlendim. Misafir araçlarının cam sileceklerini kırdım. Bir de üstüne bas bas bağırdım. Kimse de sesini çıkaramadı. Park hususu önemlidir. İnatla yapan, yaptıran hak etmiş demektir. :D
Dükkanın onu diye resmi park yasağı mi varmış varsa eğer polisi cagirsin yazdirsin cezasını. Ama resmi bir yasaklama hakkı yoksa dükkan önü isterse saray önü olsun dokunmaya hakkı yok. Tabi büyük araç mal getirip indiriyor olabilir yine park yasağı uygulayabilme hakkı olmalı.
Cevap
40Cevap
İzledim ben, forklift ile kaldırıp çöpe atmışlar da yani esnaf da haklı sonuçta o kadar uyarmışlar. Gerçi kaldırıp bir kenara da koyabilirlerdi ama onlar da kendilerince şov yapmışlar işte. 🤭😅
Arabanın vites topuzunu monte ederim benim arabama yapacak kişiye. Ayrıca kolay kolay öyle alıp atılacak bi araba değil zaten 😂 bu biraz fakir arabası olduğu için sindiririz diye düşünmüşler. Zenginin arabasına yapamazlar. Yemez
Yarın akşam haberleri izleyelim.
Show TV: arabasını çöpe attıkları için esnafın dğkkanını silahla taradı...
Dükkanın önü kimsenin babasının yeri değil vatandaşın yolu dava açıp davayı kazanılır diye düşünüyorum
Bazen kimi. onsanlar bu şekilde olayı hak ediyor ısrarla dukkanin önüne bırakırlar ise arabayı gayet normal.
Sürekli bir dükkanın önüne park etmem. Etsem bile mutlaka esnafa durumu söyleyip haber verirdim. Haketmiş.
Ben de o atanı çöpe atardım normal çöp değil bütün çöplerin boşaltıldığı ana merkezine atardım çöp içinde yüzer di herif
Müthiş bir olay cidden. O esnaf nasıl sinirlendilerse artık. Kendi arabama sahip çıkarım ben, kimsenin damarına basmam sorumsuz tavırlarla.
Dükkanının önü o adama babasından mı kalmış? Bu ülke de başkasının hakkını kendine hak görmeyi ne kadar da hak görüyor.
Welcome to Turkey. 😀
Şu olay başka bir ülkede yaşanmaz cidden.
Tek düşündüğüm şey acaba onu nasıl kaldırıp oraya koymuşlar
Büyük ihtimal park sorunu var. Arabayı çöpr atmak yerine eükkanın önüne apırlık koysalar daha iyi
Kuş serisi ile tepki kime karşı onu anlamadım. :D
Bu gözler daha neler görecek jfjfjf Arabamı niye çöpe atayım satardım. En kötü parçalarını satardım
Ağlanacak halimize gülüyoruz ya. Milletin son durumunu görsel çok güzel anlatmış.
O araba için değer çöp bizim arabayı da pek beğenmiyorum da insanın ayağını yerden kessin derler ya
Çöpe niye atıyorsun çağır oto hırsızlarını alsın parçalayıp satsinlar niye ugrasacaksin ki😃
Uyaranda sözünün eriymiş, ne diyim kafayı yerdim sinirden
Adam arabayı beğwnmemiş çöpe atmış haberde öyle gördüm
DBWPSBWOSJ İstanbul da yaşıyorum ama ilk defa böyle bir manzara gördüm
esenyurt olaydı okey derdim de başaksehir de oluşu beni şaşırttı.:p canım levent bu manzaralar hiç ypk:P
@hayatnasılgidiyor fatihte ben de görmedim
fatıh mı bir ara bulusalım benı fatıhte gezdırsene orada böyle perşembe pazarımı ne varmış ara sokakta surların oldugu yerde etler vs sabunlar satılan yerler varmıs bana rehberlik edermisin:)
En İyi Cevap