Yanlış yere parken eden araç sahibine bölgede yaşayanlar küçük notlar bırakmışlar. Sizin başınıza gelse ne tepki verirdiniz?

Yanlış yere parken eden araç sahibine bölgede yaşayanlar küçük notlar bırakmışlar. Sizin başınıza gelse ne tepki verirdiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yanlış park etmemeyi denerdim
Eğer işim acele ve ofsat bir yerde park ettiysem numaramı bırakıyorum arasınlar diye yoksa işin yoksa ve başka insanları düşünmeden arabayı öylece bırakıp gitmek doğru degil
Tek tek toplardım toplamadan önce fotoğraf çekerdim nasıl böyle bir hata yaptım derim , sürekli bakar bence araba kullanmayayımda başkasının hakkına girmeyeyim diye düşünürdüm hahahha
Kavga etmekten, birbirini yumruklamaktansa guzel bir yontem. Bu ulkede boyle seylere aliskin degiliz. Guzelcbir uuari yapilmis. Ben olsam memnun olurdum. Tabi sacma sapan seyler yazmadilarsa, küfür falan. Uslup her şeydir
Ben herzaman arabamı kullanmıyorum kullandığımda ise park yeri olmayan yerde otoparka teslim ediyorum böylelikle sorun olmuyor
Çok iyi yapmışlar, hatta bunların ehliyeti süresiz alınmalı
Bence mükemmel bişi yapmışlar. Bunu yapmayıp arabaya zarar da verebilirlerdi
Fotoyu çeker sticker koyanin. mk erkeksen karşıma çık derdim.
Çok da iyi yapmışlar. Bu tarz şey benim başıma gelse utanırdım ve daha çok dikkatli olurdum.
Hak ediyorlar. Park yüzünden etmediğim kavga kalmadı eski evimde.
Haketmiş, ne denilir sadece susması gerekir bu durumda
Bu kadar trafik canavarı varken kendime güvenip trafiğe çıkmam.
nasıl kaldırım ki burası böyle kaldırım olduğu belli bile değil yol gibi aynı
Ortaligi ayaga kaldirirdim. Seslu seslu soverdim
Utancımdan yerin dibine çökerdim.
O kadar para verdim kağıt yapıştıramazdım herhalde
İyi yapmışlar o arabanın yeri orası mı
Çok mantıklı yapmışlar.
Otoparka para vermek istemeyen cimri insan modeli
İlginç😧
Benim aracıma yapsalar utanırdım yaptığım hatadan
Utanırdım kendimden
ne yazmislar
Az bile yapmışlar