Üzümlü kekimi saray muhallebisine çevirmişler arkadaşlar
vurup kirletip gitmişler ühüğhühğü

Üzümlü kekimi saray muhallebisine çevirmişler arkadaşlar
vurup kirletip gitmişler ühüğhühğü

Öyle deme. Saray muhallebisi de lezzetli bir kere 😹. Benim arabam yok, sürmekten korktuğum için ehliyet yapmadım ama bizimkiler sinirlenirdi muhtemelen. Erkeklerin değerlisi arabası. Çokça para harcıyorsunuz arabanız iyi olsun. Kamera varsa çevrede bulmak lazım.
Polise haber verdik bakalım, ilk bunu böyle görünce tarlası yanmış çiftçi gibi bakakaldım. bi an
feriha gibi yıkılacaktım valla :D
Dobarlannnnn, kendine gel 😭. Öyle kaçıp gitmeleri ayıp cidden. İnsan en azından bir numara bırakır oraya.
Geçmiş olsun can sağolsun gerisi düzelir...
Çok geçmiş olsun. Başıma gelseydi çok üzülürdüm, polise ihbarda bulunurdum. Olay yeri yaşadığım şehirdeyse babama da haber verirdim. Arabama çarpan kimse zorla zararımı karşılatırdım. Zararımı karşılamazsa avukat tutup mahkemeye verirdim.
Ah bee çok geçmiş olsun. Dokunmaya kıyamadıklarımızın avına koyuyorlar valla. Çarptın madem ne kaçıyon itoğlu. Çabucak bulursun inşallah. Önü ile çarpmış gibi yani kaçacak kadar hasar almaması da enteresan he
Tır dorsesi takmış buna hocam kameradan baktık bugün
Çok geçmiş olsun tır yabancı uyrukluya mı aitmiş ki basıp gitmiş. Ufak çizik olsa hadi dicem fark etmedi ama bu kadar çarpmaya fark etmemesi imkansız
Türk beyaz eşya firmalarından birine ait tır, muhtemelen alkollüydü diye düşünüyorum işin dandik yanı sağa dönerken dorseyi bana takmış sürüklemiş öndekine vurdurmuş bir de
Skin geçin anasını acımayın valla hak ediyor böyle tipler. Kaza olur anlarım hepimiz araç üstündeyiz bu kadarı da olmaz yani. Çok geçmiş olsun reisim tekrardan
teşekkür ederim sağolun varoolun
Kanka fotoğrafı görünce içim cız etti resmen 😅🍷 Araba da tam “üzümlü kek”likmiş bu arada, çok yakışıklıymış.
Önce sakin kalırdım sonra direkt tutanak kamera var mı onlara bakardım. Petrol ofisi, yol üzeri falan mutlaka bir yerde kayıt vardır. Sigorta, kasko ne varsa devreye sokmak lazım.
Ama samimi söyleyeyim, ilk işim arabaya sarılıp 2 dakika yas tutmak olurdu 😔🚗💔
Cevap
10Cevap
Kimin yaptığını bulur medeni şekilde konuşurum (şüpheli)
Bu kadar şiddetli olmasa da bir kaza yaptım ve köy yerinde olduğu için 3-4 gün aracı o şekilde görmem gerekti ruhum daralıyordu 😄
Kendi aracımı da böyle bulsam naparım bilmiyorum kaza Allahtan geliyor hallederiz bişekilde sınav ne diyim. Bunu demeyi öğretiyor hayat
iki aracımda 360 derece kayıt alıyor vuran arkadaş için keşke o gün uçuruma uçsaydımda Mesutun arabasına vurmasaydım dedirtirim
araç çalışmazken enerjiyi nereden alıyor
hareket algiladimi devreye giriyor kamera ofis ve ev otoparkımdada güvenlik kameraları mevcut ins yaşanmaz aksi bir durum Şu an gereksiz bir tedirginlik geldi içime
Senin başına bunlar nickinden geliyor hep ben diyeyim geçmiş olsun 🤭
valla olabilir
Yapay zeka falan değil demi snsns pembe Mercedes ve küçük araçlar olmadığı sürece ağlamam.
yok değil malüüsf keşke yapay zeka zımbırtısı olaydı
Geçmiş olsun senin arabayı nikmsler.
deme öyle üzümlü kekime hjfgh
Hemde arkadan , basmışlar sksks ön sağlam ise sıkıntı yok aahajs 😹😹😹😂
hanımefendi benim masum kızçeme neler diyorsunuz üle
Ahh kıyamam oyyy tamam sustum 🤭
geçmiş olsun
vurup kaçanı yakalayıp yürüyenini bozmak lazım
Orjinallik davası yattı davası ıvır zıvır bi ton dava açtık bakalım nolacak
şu an motorcuda araç, şanzıman kitlemiş sürüklenmeye bağlı başı çok ağrıcak valla vurup gidenin
manuel 2.7 motor kısa şanzıman diye geçiyor 1viteste sürükleyince aracı olduğu yerde şanzımanda bi sıkıntı olmuş
Anahtarı şirketime bırakır
Yoluma bakardım 🤷🏻♀️
Şükür namazı kılmak gerekir canına bir şey olmadığı için. Para gelip geçiyor insan başta üzülür tabi canına zarar gelmediği için teselli olmalı şükür etmeli
Gördüm bişi yapadım gittim yaptırdım kaza olabilir ancak bir kere kasti cizip tekere bıçak atmışlardı çocuğu polisten önce bulup güzel bir hesap gördüm
Owww geçmiş olsun brom. Başıma gelse şunu yaparım bunu yaparım derdim de burdan konuşmak çok kolay, yaşamayan bilemez
Ah kalbim 🥹 bu düzelir dimi
Biraz zorlu süreç olacak ;(
Geçmiş olsun
tenkyüü
Bu senin araba lanetli valla bak 😂😂😂
geçenlerde de yandıydı
Kapağı açıldıydı bir de bir ara sanki
Ağlarım ne yapayım hfjd
Fx coupe mi bu kötü olmuş kardeş geçmiş olsun çok
evet, şimdi bi varlık yüzünden aylarca parça arayacağım her yerde
Benim henüz bir 'üzümlü kekim' bile yok, o yüzden bu acıyı hayal edemiyorum. Çok geçmiş olsun!
Her yerde kamera var evimin önünde buldururuz 😁
üzümlü kekimi bu hale getirenide buuul
Sinir krizine girerdim. ya canımdan değerli değil.
Kamera bişey yoksa Allah’a bırakırım ula 😅
İlk önce sakin kalırdım
geçmiş olsunn
teşekkürler çilekk
Geçmiş olsun
teşekkürler atlas
Allah a dua eder sonra pese girip klasman kasıp sigara içerdim
üzümlü kek dagılmıs biraz
Kriz geçirirdim.
delirirdim herhalde
Ağlarım
Çok kötü olurdum