bu sıra resmen yakıt haberi vermek için KS'de soru soruyorum fdghfdgh o kadar çok zam geliyor ki soru bile yetişmiyor :D Ağlanacak halimize güler oldum..
Benzine bugün 1,31 TL zam geliyormuş. Geçmiş olsun :(

bu sıra resmen yakıt haberi vermek için KS'de soru soruyorum fdghfdgh o kadar çok zam geliyor ki soru bile yetişmiyor :D Ağlanacak halimize güler oldum..
Benzine bugün 1,31 TL zam geliyormuş. Geçmiş olsun :(

2 hafta önce 300 liralık benzin aldım, 2 haftada sadece 1 çubuk indi. Arabamda LPG olduğundan dolayı benzin yakmıyor.
Cevap
34Cevap
En son 100 tl yakıt almıştım
Hmm 2 kere zam geldiyse bundan sonra indirim geliyor demektir :D
2 ileri 1 geri bu neydi böyle 😃
Her gittiğimde fulluyorum. Daha dun aksam fulledim. Arabamda lpg de yok.0 dan 1.250 liraya fulleniyordu. Ortalama 20 gün gider. 20 gün sonra bakalım...🤣
eğer sandığa gittiğiniz de değiştirirseniz bizi yönetenleri bunlar olmaz mesela. taraftar gibi takım tutar gibi devam ederseniz daha çooook zam ve zamcıklara maruz kalırız
Ohhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh ne güzel ohhhhhhhh oy verenlerin gözü aydın olsun.. Bu ay sonu dolar 25 TL olacak deniyor o zaman göreceğiz yalaka halkı.
bence bundan sonra bu iniş çıkışları takip ederek moralinizi bozamayın araç sahibi olmak artık lüks
Araba kullanmıyorum hiç merakım olmadı ehliyetim de yok. Sırf bu yüzden de almaya üşeniyorum. Tüm para yakıta gidecek ne gerek.
Benzini mazotu boş ver 5 liraya aldığın ekmek 8 10 lira olacak Bunu Türkiye neden konuşmuyor.. biraz gerçekten Gerçekleri konuşalım
yaa bır de guzel haberler ver lütfen ismini görünce artık tamam diyorum yine bişiler zamlanmış
vallahi bu gidişat hiç de iyi bir gidişat değil , seçim üzeri durdurak bılmeyen bu fiyat artışlarına önlem alınamamasını hayretle karşılıyorum
Depoyu dolduruyorum. Benzindeki fiyat oynaklığı inanılmaz. Yazık günah…
Pompacilar arabaya değil
Vatandaşa pompalar artik
En son depoyu fulledim bitince bir daha fulleyecegim inşallah
18 Yaşından beri araç kullanırım. Her defasında fullerim
ben en son yakıt aldığımda 1,29 tl idi :D seneler geçti üzerinden
Cok değil bir iki ay kimse arabaya otobüse binmesin herkes sadece yürüsün bakalım ne oluyor
Bu devirde arabam olsa gider satarım valla bu fiyatlar ne böyle
Zam mi geliyor waooow çok iyi kurunun yanında yaş da yanıyor ama olsun.
Ahahaha koymaz ki bana !
Avrupa bizi kıskanıyor.
Bilmiyorum hep dolu tutuyorum ya
Bir günde iyi haber versen ne olur sanki
Ne gğnlere kaldık hala kızu gibi millet
bugün akşamüstü doldurdum yine girdi 1000 tl
Dun eşim aldı 500 tllik.
Çokomelli ekonomi
😂Gelsin hergün bi zam ztn her boka zam koyuyorlar
Hadi buyur burdan yak
Bu ne istikrar gözüm yaşardı
Depoyu 2200 e fullemiştim 4 gün önce
Sı&tık. Artık arabayla dışarı çıkamicaz😕
Ben hep 50 liralık alıyorum.
376tl ye motorin aldım depoyu fulledim
Gelsin gardaş az 50 olsun
500 TL yakıt almıştım
450 liralık almışım
Hak edıyonuz oh olsun
Biz hep 50 tl lik alıyoruz diyenler nerde?
Bıktım lan
59 tl
1.200 TL.
250 TL gaz aldım
Aldıydım
Arabam yok
Geç kalmıştı 😆
arabam yok
50 TL lik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?