Arabalar Bu gece benzine 71 kuruş zam geliyor! Arabalarınızın depolarını fulleyebiliyor musunuz? Mehlay Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor artık insanlar benzinliğe gidince full demeye çekinir oldu.. Bu gece benzine 71 kuruş zam geliyor! Arabalarınızın depolarını fulleyebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Benzini fulleyemiyorum, sadece LPG'yi fullemeye yetiyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Genelde depoyu tam dolduramıyorum 0 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sorun olmaz istediği kadar zam gelsin şükür et bütün zamlar bir bakmışsın kaybolmuş hepsi şükür önemli. d 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Arabalar konusunda 301 cevap paylaştı. Yarıdan aşağı indirmiyorum, arkadaşımın başına geldi yakıtı tamamen bitirdiği için yakıt pompasını bozmuş. 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Hayret bu gün istasyonlarda kuyruklar yoktu... Zaten Kasım sonu dolar 25 TL olacak deniyor artık her yeretabanvay ile gideceğiz. 0 2 Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Bu millet varoldukca ( koyun olanları ) kuyruklar bitmez. Yorumla mehcab +1 yıl @ÇevikYiğit 😄😄😄 Yorumla
Yorgunn-1-Adamm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hayır LPG de biniom en son. 20 Ağustos ta. 2000 TL ye fullemistim şimdi. Yarım in altında haftalık LPG dolduruyor um. 350 tl 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Zam beni etkilemiyor ben hep 100 TLlik koyuyorum 😂 0 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Niye yav? Uzaydayız elahamdurillah ummedi muhammedullah. Uçuyoruz hüloğğğğğ ghotuyun gılıyıh 0 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Benim araç benzin LPG 3 çeyrek depo benzin var 8 ay gider o bana 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha önce hep 100TL alırdım şimdi 150 alıyorum.😄 Full olarak sadece uzun yola çıkarken oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ciddi misin hemen gidiyorum 40 litre benzin almağaaa 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulan cüzdanda param yok Nere gidiyom ben 😂 Alışmışız işte Geçen sene zam gelecekken gider alırdık para kalkmamış cüzdana a Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl benı etkılemıyo ben hep 50 tl lık alıyorum :)))))))) 0 0 Yorumla
Rasgoln_01 Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Bugun fulledim depoda bayaa vardı ama fulledim bn yinede 350 tl aldı 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Arabalar konusunda 391 cevap paylaştı. Hayatım da hiç depo full lemedim 😔 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Benim her zaman full bisikletin lastikleri 😂 0 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bi depodan zengin mi kalcaz sanki 0 0 Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bugün 45 liralık aldım herif güldü 😀 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 302 cevap paylaştı. Bir iki gün içinde mazotta zam görür 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabam yok ki böyle bir derdim olsun. 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Arabam olmadığı için daha büyük derdim var 😅 0 0 Yorumla
BenDia13 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yazık günah insanlara ya… 0 3 Yorumla QuinFall +1 yıl Ne kadar da düşüncelisin bu yaşta Yorumla BenDia13 +1 yıl Niye? Yorumla QuinFall +1 yıl Hoş olgunluk Yorumla
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Uygulama adı nedir 0 1 Yorumla sexmagician +1 yıl BenzinLitre Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Benzini fulleyemiyorum, sadece LPG'yi fullemeye yetiyor.
Genelde depoyu tam dolduramıyorum
Sorun olmaz istediği kadar zam gelsin şükür et bütün zamlar bir bakmışsın kaybolmuş hepsi şükür önemli. d
Yarıdan aşağı indirmiyorum, arkadaşımın başına geldi yakıtı tamamen bitirdiği için yakıt pompasını bozmuş.
Hayret bu gün istasyonlarda kuyruklar yoktu... Zaten Kasım sonu dolar 25 TL olacak deniyor artık her yeretabanvay ile gideceğiz.
Bu millet varoldukca ( koyun olanları ) kuyruklar bitmez.
@ÇevikYiğit 😄😄😄
Hayır LPG de biniom en son. 20 Ağustos ta. 2000 TL ye fullemistim şimdi. Yarım in altında haftalık LPG dolduruyor um. 350 tl
Zam beni etkilemiyor ben hep 100 TLlik koyuyorum 😂
Niye yav? Uzaydayız elahamdurillah ummedi muhammedullah. Uçuyoruz hüloğğğğğ ghotuyun gılıyıh
Benim araç benzin LPG 3 çeyrek depo benzin var 8 ay gider o bana 🤣🤣
Daha önce hep 100TL alırdım şimdi 150 alıyorum.😄 Full olarak sadece uzun yola çıkarken oluyor.
Mazota. gele. gele canımızı çıkardılar benzine gelsin birazda
Ciddi misin hemen gidiyorum 40 litre benzin almağaaa
Ulan cüzdanda param yok Nere gidiyom ben 😂
Alışmışız işte
Geçen sene zam gelecekken gider alırdık para kalkmamış cüzdana a
benı etkılemıyo ben hep 50 tl lık alıyorum :))))))))
Bugun fulledim depoda bayaa vardı ama fulledim bn yinede 350 tl aldı
Maalesef fullemek gerekiyor.
Fulleyince ne oluyor ki?
Bazen full bazen yarıda değişiyor
Hayatım da hiç depo full lemedim 😔
Depo full zaten
Gelsin, 30 lira olsun
Benim her zaman full bisikletin lastikleri 😂
Zamcıksız günümüz olmasın yarabbim
Arabam yok hü
Bi depodan zengin mi kalcaz sanki
Yine yandı cepler