Daha dün Defalarca zam gelen motorine bu sefer 2,13 TL indirim geliyor! Artık gelse ne fayda diyebilir miyiz? bu soruyu sordum ve indirim yapıldı. Bu gece tekrar zam geliyormuş :D Ülkedeki yakıt fiyatları iyice komediye döndü.

Daha dün Defalarca zam gelen motorine bu sefer 2,13 TL indirim geliyor! Artık gelse ne fayda diyebilir miyiz? bu soruyu sordum ve indirim yapıldı. Bu gece tekrar zam geliyormuş :D Ülkedeki yakıt fiyatları iyice komediye döndü.

Çocuk oyuncağına döndü en komiği de kamo alanlarına vergi geliyor kamp yapıyorum diye vergi verecem nefes almaya bile para alacaklar lafı gerçek olacak bu nasıl bir şeydir ki acaba
Ülke bizim değil artık suriyelilerin ülkesi bi banada komple suriyeli vardı arkadaş foto çekti zilin üstünde isim yazar ya motorin fiyatına gelecek olursak hızlı yükseliş için hazırlık yapılıyor
Cevap
33Cevap
Evet şaka gibi ülkede yaşıyoruz
Neden habire fiyatlar değişiyor ki? Çocuk oyuncağı oldu hı.
Neden olacak 100% dışa bağımlı sirk gibi ülke olduğu için. Vatandaşı olmasan komik aslında.
İyi ki 99 kuruş gelmiş.. 1 TL yapsalardı ne yapardık :D Cidden şaka gibi..
Mahfolurduk 🤣
O iki liralık indirim geldi mi onu merak ettim şimdi..
Nakliye, traktör, üretim bir çok şey mazot kullanıyor.
Bunun çarşı pazar fiyatlarına yansıması da kaçınılmaz.
Bakalım ne olacak sonumuz.
Allah hayırlısını versin..
Her yere zam geliyor , biraz dunya politik haberleri okursan anlarsin. Petrol uretimi azaltiliyor ve bunun nedeni de fiyatlarin yuksek kalmasi. Sadece orada fiyatlar kalkmiyor onu demek istedim
Bu günlerinde arayacağız..5100 ev yabancılara satılmış 1300 Ruslsrca alınmış. İkinci İranlılar üçüncü Iraklılar..
Alışmış olmanız lazımdı sanki ya akaryakıt fiyatlari bizim Türk erkeklerinin şeyi gibi bir yükseliyor bir düşüyor ama hep yukselime eğimli.
Denetleme yok ki herkes kafasına göre
Erdoğan ne demişti Türkiye anonim şirket olacak
Bugün bütün fabrikalar satılmışsa , herkes kendi çıkarına göre hreket ediyorsa bu başarıya ulaştığının göstergesi
Motorin fiyatları da ruh halim gibi. ( Duygu durum bozukluğu yaşıyorum ) :D
Valla hiç takmıyorum artık ben hep 100 TL'lik alıyorum zammı çok hissettirmiyor 😃
elleri açtık artık bizde şaştık ne yapacağımızı bilmiyoruz
99 kuruş az 1 tl olsaydı biz bitmiştik. Cidden komik.
Saçmaladılar iyice cidden, resmen alay etmek bu artık.
Çok bilgili bir ekonomi bakanımız var ya. Elbette bir bildiği var.
Alıştık artık komik gelmiyor
Türkiye'de gündem bitmiyor mantıklı bişey yokki
Komedi diyarında yaşıyoruz zaten, normal.
Aklımızla alay ediyorlar
Ben lpg kullanıyorum mis gibi 😁😃
Türkiye'de olur böyle şeyler :D
Vatandaşı olmasan komik sirk gibi ülke
Yapacağı işi s... bunların.
Bindiriyorlar indirmiyorlar.
Yerseniz.
Çözüm: araba kullanmamak 😒
Fiyatlara yetişemez olduk
Kısacası milletin aklıyla dalga geçmek demektir.
Ülkeyi oyuncak ettiler zaten
aldım verdim ben seni yendim yapacaklar dsds
Evet oyunun bir parçası bunlar.
Bu millete müstehak
yaşasınnnnnnnnnnn
Komik
Acayip pahalılık var
Evet Komik
Pompacı hesabii
Zam zam zam
Ayıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?