Motorine 81 kuruş zam geldi.
— Pusholder (@pusholder) July 8, 2022
Dün indirim, bugün zam :D garip gerçekten.. brend petrol düşerken biz yine zam haberi alıyoruz :)
depoları fullediniz mi bari :D
Motorine 81 kuruş zam geldi.
— Pusholder (@pusholder) July 8, 2022
Dün indirim, bugün zam :D garip gerçekten.. brend petrol düşerken biz yine zam haberi alıyoruz :)
depoları fullediniz mi bari :D
100 tl olsun litresi bizim millet rahatına düşkün yemez içmez petrolü yine alır. Arabamı sattım Toplu taşımaları tercih ediyorum. Yollardaki araçlara bakıyorum eminim birçoğunun gelirleri benim kazancının 10 da 2 si kadar değildir. Ancak arabam var diye havasını atacak rahatlığını bozmamak için parası bitse kredi kullanacak yetmeyecek borca batacak araba gidecek borçlara yaşam kalitesi düşecek alıştığı hayatın düşüşü sert olur. Psikolojisi bozulacak asabi olacak çıkış yolu arayacak ancak yok. Tek çıkış tasarruf hemde hemen şimdi başlamalısınız.
Heh Tahmin Ettiğim gibi Ben Biliyorum ya Bu Fırsatçı Şeref (sizler Hiç Rahat dururlar mi Vatandaş Rahat etmesin zorluk Çeksin Amaçları Tayyip Tayyip şu hadsizlere Ağır bi sağlam ceza getir yoksa adam değilsin sen gerçi hiç olmadın da
Bende dün sevindim ucuz yakıt almıştım 😱 Arabanın içindeki yakıtı çıkarıp bi yere boşaltıp üzerine 24.60 aldım bu yakıtı deyip müzeye bağışlamayı düşünüyorum şimdi 😱 ileride prim yapar köşeyi döenerik 😋
Hayır, depo fulldu zaten.. Bu belli zaten ya.. Bu fiyatlara gelmişken sürekli indirim yaparak eski fiyatlara daha asla düşeceğini sanmıyorum. 1-2 güne yine zam haberi alırız :)
Cevap
32Cevap
Hayır almadım
Petrolü dolar bazinda satin aliyoruz, almanya avrupa ile ayni fiyata, fiyat gelismesi sen olsan nasil bir fiyat yapardin?

Almanya akaryatik fiyati, mazot 2,58 Euro
Şaşırdık mı hayır. Burası Türkiye her gün zam var o yüzden bu tür zamlar olmadan önce bence depoyu komple fullemek lazım ki sonra pahalı pahalı para ödemeyelim. Allahtan kardeşim zam gelmeden depoyu fullemişti. İndirim varken fullemek lazım yoksa bir sürü paran gider.
Şaşırdık mı hayır. Burası Türkiye her gün zam var o yüzden bu tür zamlar olmadan önce bence depoyu komple fullemek lazım ki sonra pahalı pahalı para ödemeyelim. Allahtan kardeşim zam gelmeden depoyu fullemişti. İndirim varken fullemek lazım yoksa bir sürü paran gider.
Şaşırdık mı hayır. Burası Türkiye her gün zam var o yüzden bu tür zamlar olmadan önce bence depoyu komple fullemek lazım ki sonra pahalı pahalı para ödemeyelim. Allahtan kardeşim zam gelmeden depoyu fullemişti.
Aslında 5₺ bi zam yapacan sonra 8₺ indirim yapıp o zamlı alanlara pompayı yerleştirceksin halk bundan anlar
Depom yok. Arabam yok. Toplu taşıma kullanıyordum artık onu da kullanamacak gibiyim. Her hafta 200TL yüklüyorum durmadan boşalıyor.
Türkiyedeki fiyatlardan haberim yok ama burada en pahali benzin hangisi ise onu dolduruyorum, yani kisacasi zam mam pek takmıyorum
Dün depoyu fulledin diyelim o depo durur mu duruyor mu tekrar almıyon mu bu neyin kafası oluyor
Hah işte olmasi gereken bizim alıştığımız bu dünyada fiyatı düşerken bizde çıkması lazım biz böyle gördük
O pompalar tanklarıyla birlikte bi yerlerine girsin sorumluların
Fulledim zaten memlekete gidicem şimdiden doldurayım dedim
Zamlardan ne yaparsan yap kaçamazsın sadece biraz ertelersin
Kimse demiyor bundan 1 sene önce 5 6 tl idi kimse hesap sormuyor yazık bu millete.
Biz mi 2022 ye girdik yoksa 2022 bize mi girdi emin değilim 😏
arabayı bir yere goturemiyoruz ki depolari fullemeye zaman kalsın 😂
Ülke uzaktan kumandalı oyuncak gibi anasını satayım
Böyle ileri geri ileri geri yapılan bir eylem vardı. Her seferinde aklıma o geliyor.
ayda 3 kez depo fullüyorum çok farketmiyor indirim bindirim her şekilde bize neysee
30 lirayı geçmişti şimdi 25 e düşmesi gerçekten sevindirici bir haber. Tabi geçen sene 8 lira olduğunu hatırlayana kadar...
Şimdi satın benzinlerinizi ghajfhkjlakshjvsa
Göz boyamalara şimdiden başladılar
BENZİN DÜŞTÜ YA EFENDİM MANTIK BİRAZ
bayram dönüşü millet basur olacak zaar
kaşıkla verip kepçeyle alıyolar
Benzin düşsün artık 🥹
Ne indirimi la 5 tl olmadan indirim demem ben ona
Motorin kullanmıyorum
Artık takip edemiyoruz
ağam bizimlen eylenir
Evet
İndir bindir alıştı artık halk buna 🥲