2 gün önce benzine 77 kuruş indirim gelmişti ve bu gece yine 75 kuruş indirim geliyormuş. Şaşırtıcı çünkü normalde 2 zam 1 indirim falan zor olurdu :))) Bu indirim gelince ortalama benzinin litresi 21.18 TL falan olacak.

2 gün önce benzine 77 kuruş indirim gelmişti ve bu gece yine 75 kuruş indirim geliyormuş. Şaşırtıcı çünkü normalde 2 zam 1 indirim falan zor olurdu :))) Bu indirim gelince ortalama benzinin litresi 21.18 TL falan olacak.

Öncelikle bu indirimlerin daha önce başlaması gerekirdi ve devamının gelmesi gerek çünkü brent petrolün fiyatı düştü şimdi soruna cevap vereyim şu sıralar hiçbir şey tahmin edilemiyor çünkü seçim olacak ve öncesinde halka yatırım başlandı ama önüne geçilemeyen şeyler var döviz fiyatları gibi o sebeple önümüzdeki aylarda yine zamla karşılaşabiliriz ama gelecekle beraber şunu söyleyebilirim ki elektrikli arabalarla yakınlaşmaya başladığımızda elbette yakıtlar fazlasıyla indirime girecektir.
Cevap
41Cevap
Şu an için indirim iyi gadası. Ama önemli olan 01.01.2023 tarihinde nelerin fiyatı sabit kalacak. Asıl önemli olan budur.
Pek sanmıyorum indirim olacağını
Birine 18 cm sokup 3 cm geri çekmek iyilik değildir..
Uyanın yahu. 1 gün indiriyor 6 gün kaldırıyor.
Yani 6 gün bizi beceriyorlar. 1 gün orgazm molası veriyorlar
2 indirip 5 arttıracaklar bu ülkede indirim falan koca bir yalan uzun süreli olmuyor yapılan indirimler
Seçime kadar iner. Donlari bile indirirler. Doları değil bu arada 😀 seçimden sonra görürüm. Şimdi bol bol gezin.
Yanlış buluyorum. Dizel başta olmak üzere hidrokarbon türevi enerji fiyatları artmalı. Yeşil enerjiye geçiş hızlanmalı.
1 ay önce 19 liraydı, şu an 22.90 ciyarı. 22’ye inince çomarlar indirim mi sanıyor bunu
Dünyada düştü merak etme acısını başka seylerden çıkarırlar
Seçim sonrası bindirim oluşturma ihtimalleri için şimdiden indirim uygulama tafifesidir
Vay be mükemmel kaçmaz Bi indirim. Hemen evi arabayı satıp tanker alıp fulleyim bari
Hadi iyisiniz köfteler ekonomi kötü diyen haindir bundan sonra
mazota gelmez ise durum sıkıntı. tüm ticari işler mazot ile döner
Ülkenin çoğu dizele geçti, bunlar dizeli benzinden 3 lira yüksek fiyata satmayı başardılar.
Eminenin 10 bin dolarlık çantasının taksiti bitti heralde
👍👍👍
Geçen sene 7liraydı 🤔
75 kurustan indirim mi olur dalga geciyorlar
Yılbaşında asgari ücret zamlanınca görecez zAmcıkları.
Ay gelsin gelsin montlara da indirim gelsin ama böyle kuruş kuruş değil
aman ne büyük indirimler maşallah uzaya arabalarla gidecez yakında dünya bizi kıskanacak geçen sene 6 tl iken şimdi şükreder hale getirdiler milleti
Her zam gelecek dendiğinde opete doğru yol alıyorum. Opet ikinci evim gibi oldu. Gerçekten zam da indirim de bu kadar değişken olmamalı eskiden doları altını takip ederdik şimdi de benzini takip ediyoruz. Hayat bu ne olacağı hiç belli olmuyor.
Hııııı hemen gideyim doldurayımmm
Çok büyük meblağ indirimmmm
Zam gelecek kesin hayra alamet değil
nankör insana bedava versen yine nankörlük yapacak bir şey bulur yollar çok pahalı der
siyah akaryakıt ile tarım yakıtı da neymiş :D
Dolar 18.80 oldu ne indirimi 2 gün sonra 2.15 kuruş zam direk. burada olacağım o gün yine başlık acarsin
Şimdi sen 75 kuruş hesaplayın istasyon da aracı bırakıp gitmeyin
Zaman yaparken lira lira indirimde kuruş hesabı. Çomarlar mutlu...
Uygulama ismi nedir acaba
çok indirim yapmışlar
80lira zam 3lira indirim... uu yasasin akape
Kafalarına göre indirip bindiriyorlar
3 gun sonra 2 lira zam gelir
Bütün bunlar seçim öncesi göz boyama başka da bir açıklaması yapılamaz.
Zamla ilgilenmiyorum. Her turlu o yakiti aliyorum
Hemen gidip araba alayım
Bunlar indirim falan değil sadece göz boyama
75 kuruş indiyse yarın 2 tl zam gelir net.
Yine zam gelir galiba
seçim yaklaştıkca bak daha neler görüceksin 🙂😄
Bugün iner yarın çıkar
3 gün sonra 1 lira zam gelir
ekonomi şahlanıyor
seçimden önce göz boyamaya çalışıyorlar.
Seçim yaklaşıyor diye yapılıyor
Keşke
sanmam
görsek ne olur
Rüyamızda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?