Motorine de son günlerde toplam 3,34 TL indirim gelmişti. Umarım böyle devam eder..

Motorine de son günlerde toplam 3,34 TL indirim gelmişti. Umarım böyle devam eder..

Olursa eğer seçime kadar iyice düşer sonra bizim köyün millet yaşadığı her şeyi unutarak son aylarda ne çalıştı adam der ve yine onu seçerler. Sonra bir bakıyorsun mazot 30 😂
Cevap
57Cevap
Çok fazla düşmez sanırım
Umarım bu gaz alma modu değildir =) indirim indirim sonra büyük zammı diye düşünmüyor değilim :>
Bunlar göstermelik bakın biz iş yaptık yapıyoruz önce çıkartırız sonra da indirmesini de biliriz diyorlar hadi bize oy verin diyorlar haa oyumuz tabiki de yine onlara
Bayramda millet gezsin, ekonomiye para girsin diye indiriyorlar. Bayram geçince, 30'u tekrar aşar 1-2 haftada. Asgari ücretin zamlandığı yerde, yakıt kalıcı olarak düşmez.
Memur ve emekli maas zammi verilecek. Her sene haziranin son haftasi yapilan senaryo. Enflasyonu düşük göstermek icin. Bu indirimler bu sebepten. 1 temmuzu gecince hazirlanin yeni zamlara
İndirim ne biliyor musunuz? Diyelim bir ürün 50 TL ve bunu 180 TL'ye çıkarıp 5 TL indirim yapıp 175 TL'ye satmaya benziyor.
15-20 arası olmalı benzin mazot. Hale çok pahalı. Petrol ffiyati ile dolar kuru düştü oldukça çok düştü
İyi ki bugün yakıt almamışım dedirten paylaşımdır, biraz olsun tebessüm ettirmiştir.
Bakalım kaç gün sürecek..
İnsanoğlu nankördür boşuna dememişler ne yapsan yaranamazsınız. Bir kerede şükredin halinize hep şikayet hep şikayet..
Seçime kadar düşürürler hadi iyisiniz köfteler bombanın pimini çekip hepimizin kucağına bırakacaklar 😄😄
Benzin ve mazot 25, LPG 10 liraya kadar düşer. Ne kadar daha düşeceğini bilmiyorum. Asgari ücrete zam yapıldıktan sonra ne olacak beklemedeyiz.
İnşallah böyle İndirimle hep devam eder ml korum artık zam zam bune be Yeter artık bi dur frenleme gerekiyor herşeye indirim gelmeli
Bu 2 3 liralık indirimler çok az. Akaryakıt o kadar yükseldi ki bu indirimler insanları tatmin edemiyor edemeyecek.
Akaryakıt 3-5 TL bandındayken bundan menmun olmayan bizlere Allah neler yaşattı böyle :D
30 TL 'e yakıt aldım... Acımın tarifi yok.
Bindirim olmasın da, ne olursa olsun. Ayda 3-4bin km yapmak çok masraflı olacak yoksa. 🙄
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek bu apaçık. d
İndirip asgari ücret açıklanınca toplu bindirim yapacaklar hep öylr yspmıyorlarmı zaten
inmiş hali bile çok yüksek, zengin fakir herkes yakıt fiyatlarından şikayetçi
cem yılmazın dediği gibi :--hayat pahaliligindan yakinmayan ya delidir ya da hırsız
Benzin güzel düşüyor da araba fiyatları da bir zahmet düşsün
Önce zamı yaptı şimdi kurtarıcı oldu katil de polis de aynı kişi
Geçen sene bu zamanlar 7 8 TL idi motorin... Geçen seneye kıyasla 3 katı zamlı yine
Yani eninde sonunda müjdeli bir haber verdin😀
İnşallah da öyle bi dunya var mi ki acaba diye düşünmeden edemiyor insanoğlu
5 lira falan olmalı mazot da benzin de her ikisi de..
Gelsin gelsin 100 tl yapsınlar litresini hatta elinizi korkak alıştırmayın.
İki hafta sonra 60 liradan 57 liraya inmeye devam eder
Valla çok güzel olur sıtkım sıyrıldı az kaldı arabayı aleve vercem
dahada dusmesı lazım yurt dısında dıbı gordu benzın fıyatları asırı dustu
Çakmaya başladığı yere kadar insin
Yani olması gereken bayram sonu geri belli olur
Mucize beklemeyin derim
Sen sorana kadar düşmez
15 olsa çok iyi olur
Dha çok düşmesi dileğiyle
Ara gazı veriyorlar.
L
Ok gibi gerilmeye başlıyor
İndirimin sonu bindirim
nolur geri dönelim eski güzel günlere ya
kudurun cehapeliler ülkemiz kalkınıyo
sdçömgnlksagsja
yıl sonu 50 olmazsa gel yüzüme tükür
Kol gibi sokup parmak parmak çıkarıyorlar
Güzel şeyler olmaya başlıyor
Bunlar kepçe kaşık işleri boş işler
fiyatlara da indirim gelecek mi? Hayır
Düşmesi demek
Daha çok artacak demek
otogaza 5 tl yakışır. fazlası hep zarar.
İnş faha çok füşer ama sanmam ya
Tüh ben dün almıştım ya
Seçim is loading
20 lira olur umarım..
Çıkarken ötenler inerken neredeler?
Nalet olsun almıyorum l@n benzin menzin.
Yılbaşına kadsr 15 tl ye kadar iner
Az bile iniyor.6 ay önceki fiyatlara inmesi lazım.
Brent petrolün varil fiyatı düştükçe düşer
Gelecek olan zammın habercisidir bu indirim
Bugün fulledim
Haydı hayırlısı kanks
Karışmayın düşsün düşsün
Düşmek mi iyi misin sen sonrasına bak birde 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?