AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Tüm hanımefendilere en zengin eşlerle ve en lüks arabalarla mutluluklar dilerim. 😊
araba içinmi evleniyosunuz cidden? sevdigim adamda beni seviyorsa sevgisinden eminsem yoklukta bile olsa evlenirim yeterki basımızı sokucak guzel bir yuvamız olsun arabayıda beraber calısıp alırız
Aferin kız
@Karçiçeklerim musallatmı olmayı planliyosun
Sirf boyle tiplere inat evlendikten sonra arabayi satacaksin, heryere yurusun ki hicbir seyin garantisi olmadigini ogrensin
Bu aralar nedir bu arabalarla alakalı sorular arttı awk
Sonra neden obje muamelesi görüyoruz derler, objeye göre evlenen obje muamelesi görür, Bmw nin koltuğu ne objeler gördü be
G... tüm
Senin neyin varda adam tercih etsin?
birçok şey
Arabam var ama arabasız kızla da ben evlenmem. Davul bile dengi dengine
Yatı katı yoksa yüzüne bile bakma djjjfjdasd
Evlenme gıs banyoya gitisn onlar kendi kendilerine. O bile fazla onlara.
Iş mal varlığında değil. İş dayanışma da. Evlenmediğin iyi olmuş. Bugün arabası olanla evlenen yarın iflas edip arabasını satmak istediğinde veya sattığında terk edip gider
@Ateist peki senin araban var mı ozmn hiçbir erkekte senle evlenmesin niye bu kadar erkeklerden herşeyi bekliyorsun ki birazda kendin çabala senin olsun araban olmazmı canım
Sen araba için o da αm için evleniyor işte ne güzel tamamladınız birbirinizi.
Yok artık araba nin nasıl bir mecburiyeti var acaba
senin buna karşılık neyin olduğunu sorabilir miyim acaba?
Güzelim insan insanla sevgi ve saygı çerçevesinde evleniyor, tabiki bazı şeyler mecburi ihtiyaç ama arabası yok diye de evlenmemezlik yapılmaz ki...
yani mesele araba olsa galericilerin hepsi aşk manyağı olurdu
Aynen
Nasıl bir mantık bu yaaa, adamın arabası yoksa evlenme arabası varsa evlen. Benim 2 arabam var ben de 2 hatunla mı evleneyim?
Evlenmezsen evlenme onlarda sana bayilmiyor sonucta
Eğer senin gibi beyni olmayan birisi ile evleniliyor ise arabası olmayan adamla da evlenilir. Şimdi boş yapmadan söyleyeyim arabam var
Teorik açıdan bakarsak, orta zengin olmayan birisi orta zengin olandan daha kısa sürede para miktarını arttırır.
Daha saçma bişey duymadım hayatımda. Teorik olması için bir formül olması lazım. Hem saçma hem teorik değil.
@i1ovepinkpussy yanlış anladığın bir nokta var.
Formül tamamen, beyindeki yükselişle dopaminin verdiği haz ve çoşkulu çalışmaktır
Şu an dediğin şey sermayeli bi adamın sermayesiz adamdan daha fazla kazandığı.
@i1ovepinkpussy Evet, kim nerede ayrıntılarına bakmadan yola çıkalım yani.
Serotonin ile yola çıkarsak Teori olur.
Bize sadece fakir bi adamın yarı zengin bir adamdan daha hızlı para kazanabileceğini söylüyorsun sen de ayrıntılara bakmadın farkındaysan. 2 kimya ile ne alakası var konunun
@i1ovepinkpussy Kimya ile alakası şudur ki, Serotonin bir hücredir aynı zamanda.
Beyinde doğal olarak bulunur.
Öyle ya Serotonin fiziksel acıyı coşkular :)
biraz düşünme geriliğin var herhalde
(Zeka demedim zeka ile akıl aynı şey değildir)
Aa öyle mi bi taraflarından sallamaya devam et. Serotonin bir hücreymiş ve beyinde doğal olarak bulunuyomuş. Vay aw. Fiziksel acı ne tam olarak. Kimya mühendisliği okuduğumu söylemiş miydim?
@i1ovepinkpussy öylemi Mr. White
Ben kimyacı değilim tamammı.
Doğal olarak bulunan bir şey değilmiki serotonin?
İllaki maddemi kullanmak gerekiyor hocam
Hayır skayler sağlıklı beslenmelisin ki triptofan aminoasiti hidrosilaz enzimi ile tepkimeye girsin böylece asit olan serotonin salgılansın. Ha sanma ki serotonin salgılanınca hulka dönüşceksin, 50 tane yan etkisi var beyin damarları daralır, kan basıncı artar (fazla kaçarsa mezarına işşerler), migren tutar yani başın ağrır anladın mı?
@i1ovepinkpussy gerçekten profil fotoğrafına baktığımda seni dalga geçen bir tip sandım.
Ama değilmişsin, tabi çok hatan var teori kelimesinin nerede kullanıldığını bilmiyorsun ve konuyu sallıyorsun ben sana hulka dönüşeceğiz diye bir tüyo vermedim.
Ben mi teori’nin anlamını bilmiyorum? Yav bi git aw tartışmayacağım bile.
@i1ovepinkpussy Kendini çok büyük bir dahi sanıp, sadece hidrojen ile oksijeni birleştirip su elde eden öğrencisin.
@i1ovepinkpussy Yanıtını verip.
Sabun yaparak Tyler durden oldu.
Hayır hidrojen ile oksijeni pet şişeye sıkıştırıp patlatan bi öğrenciyim
@i1ovepinkpussy Metilfenidatı da icat eden öğrenci dime :)
Biyolojim o kadar iyi değil ama deli olduğumu biliyordum
@i1ovepinkpussy Deli bir insan bu kadar bilgiyi kağıda dökecek derecede değildir.
sen deli değil egolusun adamım.
( KAZANDIM )
Başşını kazandın aw hala ilk soruyu teyit edemedin bu da hipotezinin çürütüldüğünü kanıtlıyor Şaaaaaaaaaak (KAZANDIM)
@i1ovepinkpussy Olay geçmişine bakarsak, sen konuyu başka yerlere çekiyorsun kimyaya vb
Ve bende kendimi savunuyorum.
(KAZANDIM) ŞAAAK
Ben mi kimyaya çekiyorum hayır serotonin hücre olduğunu söyledim ben seni çürüttüm ben mi konuyu başka yerlere çektim şaaaaak
@i1ovepinkpussy Hayır sen hiçbir şeyi çürütmedin.
Bilinçli şekilde bile bunu bana yapamazsın senin IQ testini çok merak ederdim şahsen benim 165 senin kaç dahi kimyacı, teorici, filozof şahıs
@i1ovepinkpussy Şu anda mekanik plesibo etkisini ele alarak beni kandırıyorsun ama ben yemiyorum :D
Bak şimdi kızdırma beni aw yatak döşek konuşuyosun IQ testim de 127 çıktı çok merak ediyosan. Ve ayrıca plasebo etkisi ile ne alakası var? Gelmiş bir iş cirosunu serotonin’e bağlıyosun bana ‘ego’lu diyosun IQ’n ile hava atmaya çalışıyosun anlamını bile bilmediğin terimleri kullanıyosun. Hadi şimdi baştan başlayalım neden sence fakir bi adam normal halliden daha hızlı para kazanır bunu açıkla bize? Sonucu söylemişsin ama argümanını anlatmıyorsun, deneyini söylemiyorsun.
@i1ovepinkpussy Felsefetik bakışım öyle.
Ve tüm söylediğim terimlerimin anlamını biliyorum.
Ayrıca setotonin ile alakasıda var sen beni kızdırma akıllı ol.
Tamma kardeşim sikko görüşlerini kendine sakla ben artık siklemeyeceğim
@i1ovepinkpussy sikko görüşlerimi gör ama
Annesiz giib cevaplar verme
Şahsen bende erkek olsam seninle evlenmem ama neyse yahu zaten erkekler sen ve senin gibiler için ölüyor
Arabası yoksa bnde yokum 😃🙂
Gel gezidereyim seni o zaman
Yok sağol
arabasi olmayan erkek gebersin gitsin zaten
Arabası olmayan kadınlar da gebersin
@johnnsnoww kadinda maddi durumun bir onemi yok canim
Doğru 250 gram @mcigin olsun yeter
@johnnsnoww evet, problem?
Sizde sıke surulecek akıl olmadığı için sizle tartışarak kendime hakaret ediyorum.
@johnnsnoww incel köpek auuuu çenile bakalım 🦍
Women☕
Bari pp olarak Atatürk'ü kullanma. Atatürk mezarında ters dönecek
@johnnsnoww ataturk bize haklarimizi verdi kudur kadin dusmani incel
Ben kadın düşmanı değilim. Gerçekleri senin yüzüne vurduğum için şu an köpek gibi havlıyorsun. Köpeğe hakaret oldu ama neyse
@johnnsnoww köpek = maskülist it = incel
Abla git kocanla kavga et beni bir sal artık
kudur incel @johnnsnoww
Sana attığım yoruma bile cevap verememişsin
Fake fotonu hangi siteden aldın bana da soylede bende dayı kekliyim
@johnnsnoww sen kimsin ki sana cevap versin fakir oğlan
incel. com dan aldım @johnnsnoww
Burada saçma canım milleti delirtmek için yorum atıyorsun her iki hesabından da bende canım gibi seni tatmin ediyorum
İlgi or@spususun sen
İnceller sevsin seni
@johnnsnoww bro dibine kadar sokmuşsun biraz çekte nefes alsınlar
Ne sala k sın sen ya atatürk bize kendi haklarımızı verdi diyorsun ulan atayürk türk kadınına çalışmasyı eşinin eline bakmamayı öğretti sen erkekte maddiyat önemlidir kadında değildir 250 gram yeter diyorsun. Hani atatürkün kadin erkek eşitliği? Sen Ayrıca kadını 250 gram olarak görüp aşabiliyorsun b eyin yok sende ya
Ahaha öyle evlenirsin ki yeter ki aşık ol sen o zaman görürüm seni😃
Arabası olmayan erkekle göğüsleri küçük kızla evlenmez😂😂
Bi' güzellik yapıp kocandan araba beklemek yerine kendin almaya ne dersin?
Evleniliriz yuregi varsa karekteri varsa neden olmasin
araba her zaman avantajlı bir şey ama olmayanla evlenilmez diye bir şey de yok...
Eskortluğun kılıf değiştirmiş hali olmuyor mu o zaman?
Tek vasfı “am”ı olan biriyle evlenirmisin ben evlenmem
Araba yok motorsiklet var tek teker yaparız olur mu
Sevilir önemli olan araba değil sevgi güven arada ki bağ.
Memesi küçük, kalçası düz olan kadınla evlenilir mi? Git, yıkıl karşımdan boş yapma bana.
seninle evlenen kim :D ilk 100de bile olmazsın
Seninle evleneceğimi düşündüren ne? Son 10' da bile olamazsın.
fotoğrafın yok milleti eleştiriyosun hdbsndns
Fotoğraf koymak benim tercihim, zorunluluk değil. Sen koymuşsun da ne olmuş, yüzün yok? Fake de olabilirsin. Fiziğin de şahane değil. Ayrıca insan eleştirmek sadece dış görünüşüne göre olmaz. Kaza geçirirsin kendinde güzel sandığın her şeyi kaybedersin. Zihnin boş olduktan sonra önemi yok, zira o da boş.
fiziğim güzel demedim bile arabayla fizik yarıştıran sensin zaten alakasını da anlasak bir de :D aklınız cinselliktw boş bir beyin😂
Sen erkeği parası ile kıyaslıyorsan, ederin de fiziğin ile yargılanmaktır. Şimdi kes sesini.
kızların erkeklerden tek istediği şey para :D siz erkeklerin ise bekaret, sarışın renkli göz, 90 60 90 vücut falan sen bunları istersen kızlarda zengin erkek isteyecek kes sesini
Ben onları istemedim. O düşüncede olan birine de emin ol hiçbir yerim hareketlenmez. Acınası derim, sana dediğim gibi.
arabasız şahıs çok boş yaptın yalanı bırak lütfen
Sende ne var peki? Kusura bakmada parasız kadınla işim olmaz
Kendisine aşık oluyorsun, arabasına değil
Ayn öyle
Senin var mi ki araban erkekten istiyorsun
Babanın evinden arabanı alıpta gel o zaman
Erkeği hiç bir şeyi yokken seven kadınla evlenilir
dümdüzsün duvar gibi kalça desen yok göğüs desen yok hiç bir şey yok. Arabası olan erkeğe verebilecek hiçbirşeyin yok napsın seni
Bende supra si olmayan kadınla evlenmem ne öyle akşam akşam suprasi olmayan da kadınım demesin Bi zahmet
Ne saçma bir görüş yaaa utaniyorum hemcinslerimden
zirlama pick me
@prenseskralice31💗
Hadi ordan ya
Peki arabası olan bir erkek neden seninle evlensin
AS BAYRAKLARI AS, İZİN VER SAĞ DŞŞAGIN OLAYIM
Estağfurullah estağfurullah sadece verilmesi gereken cevabı verdim rjdjdjk
kldfslkf bu saatten sonra sag daşşagın benim. ağır gelirse söyle bitanede sol dssak buluruz klsdfs
ağlıyorum şu an ege nasıl cevap bu :(
Hdksdhsksj böyle böyle bunların egolarını söndürcez
Böyle isteğe böyle cevap be ateist
Bisiklet sayılır mı ayağı yerden keser
Benim için ev önemli araba olmasa da olur
O seninle evlenir mi peki
arabasiyla evlenicem araba yoksa brn de yokum
Olabilir, evlenebilirim, sonuçta toplu taşıma var
bende paragöz karıyla evlenmem
Senin gibi yılanlarla evlenilmez zaten..
Araba ile evlilik ne alaka
Arabasıyla ne işim var ne saçma
Arabalı erkekler seni bekliyor
En tehlikeli insan tipi... maddiyatci
Arabası olan erkek seni bekliyor mu?
tamam sen evlenme
Niye arabası olmayan erkek insan değil mi? Sen onun parasına aşık oluyorsun o zaman.
At arabası var olmazmı
Bukadar saçma bir soru olamaz yaaa
Sen hiç evlenme bence 😂
Adamin durumu olsa seni neden alsın
Kadın veya erkeğin evi olması yeterli.