Arabalar Araba tercihinizde iç tasarıma, dış tasarım kadar önem verir misiniz? StrawberryBloss Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sırf dış tasarımını beğendiğiniz bir aracı tercih eder misiniz? Araba tercihinizde iç tasarıma, dış tasarım kadar önem verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Elbette araba demek benim tamamen her noktada beğeni ile başlar. 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Arabada benim için Alman Birinci Japon İkinci 0 0 Yorumla
Shevell Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Benim için duş tasarım olduğu kadar iç tasarımda önemli 0 0 Yorumla
baldemar8888 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sonuçta otomobili içerisinde kullanıyoruz, gerek estetik tasarımı gerek ergonomikliği şahsen benim için önemli konular. Genellikle Alman otomobilleri tercih ediyorum ve mühendislik harikalarını otomobillerine de yansıtıyorlar. 🙌 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Elbette araba demek benim tamamen her noktada beğeni ile başlar.
Arabada benim için
Alman Birinci Japon İkinci
Benim için duş tasarım olduğu kadar iç tasarımda önemli
Sonuçta otomobili içerisinde kullanıyoruz, gerek estetik tasarımı gerek ergonomikliği şahsen benim için önemli konular. Genellikle Alman otomobilleri tercih ediyorum ve mühendislik harikalarını otomobillerine de yansıtıyorlar. 🙌
Bütçeme göre tercih ederim
İc tasarim
Evett