Sırf dış tasarımını beğendiğiniz bir aracı tercih eder misiniz?

Sırf dış tasarımını beğendiğiniz bir aracı tercih eder misiniz?
Dış tasarım, sürücü koltuğunun konforu ve aralığı (186 cm boyundayım) kokpit.
Bunlar görüntü olarak ama öncelikle teknik verileri ve özellikleri.
Küçük motor, yüksek HP ve TORK, disk frenler, güvenlik donanımı olmazsa olmazım.
İkisine de önem veriyorum görseldeki çok iyi ben Honda Civici çok severim ama bu görseldekinde ön yine iyi ama arka ışıkların olduğu yeri sevmedim pek yeni modelinde düzeltmişler o daha iyi olmuş tabi Honda candır
Cevap
15Cevap
Dış tasarım
Malum Türkiye'nin senelerdir bitmeyen ekonomik sıkıntılarından dolayı insanların iç dış tasarıma özellikle önem vereceğini düşünmüyorum. Eskiden ayağımızı yerden kessin derdik, benzin fiyatlarından sonra demeye korkuyor insan.
Katılıyorum gerçekten öyle.
Kesinlikle ever. Konforu sağlamalı, estetik olmalı içi de en az dışı kadar. Bizim görüş alanımızda içi var malum.
Benim gibi olanlar mutlaka vardır ben arabanın önünü rahat görmem lazım yuvarlak hatlar olmalı dışında begenmeyilim. onun için honda jazz aldım. BMW mercedes Audi gibi arabalar erkeklere hitap ediyor bence
Dönebilen teker ve direksiyon, oturabilir koltuk , fonksiyonel vites topuzu ve kliması varsa yeterli 😄
İç tasarimive konforu bir adım daha onde benim için. Dış görünüş ikinci planda
annemin arabasini kullaniyorum.. gerisi umrumda degil..
İç, dış tasarım sürüşümü koforlu hale getirecek fonksiyonlar ve performansı önemli olur benim için
Dış tasarım araca bişey katmaz sadece görüntü. Araçta donanım önemli. Klima sanroof otomatik cam otomatik vites
Dış tasarıma daha çok önem veriyorum
Bazı araçları, dış tasarımı kadar iç tasarımına önem veriyorum.
Göğüslüğe önem veririm beğenmezsem dışı umrumda olmaz
O yüzden mercedes bineceksin hem ğç hem dış çok iyi bir marka
Fantezimi karsilayan bir ic tasarim olmali, genis olmali. Rahat hareket edilebilmeli
Iç tasarimi güzel değilse dışı güzel diye almam
dışı da önemli..
Kesinlikle
Veririm tabiki 🌸
Öncelik motor ve km
Veririz?
İç tasarım her zaman
Dış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?