Selamlar. Otomobilin dış dizaynı mı senin için önemlidir yoksa iç tasarımı mı daha ön planda? Keyifli günler..😎🤘
#smell

Selamlar. Otomobilin dış dizaynı mı senin için önemlidir yoksa iç tasarımı mı daha ön planda? Keyifli günler..😎🤘
#smell
Ne içi ne dışı ne motoru ne başka yeri bence araba duygulara hitap edecek. Her şeyiyle sürerken sana kendini hissettirecek. Otomobil sürücüsüyle bir bütün olacak. Tasarım çok göreceli ama ben içinde olduğum için dışından bana ne. Ama genel olarak düşünürsek tasarımı farklı olacak. İçi ergonomik olacak. Teknolojik olacak ve motorları verimli olacak. En önemlisi sürüş zevki olacak. Elektrikli otomobillerde sürüş zevki adına bir şey yok mesela. Neyse bir bütün olarak düşünürsek Alfa Romeo Stelvio harika bir otomobil.
Buna kesinlikle tek cevap veremem çünkü ikisi de çok önemli mesela dıştan bazı ön tasarımlar hiç bana göre değil farlar kısa uzun ayrılmış altta ayrı üstte ayrı saçma sapan içeriye gelince de ben direksiyondan teyibi yönlendirmeye çok alıştım onun mesela direksiyonda tuşlar olmalı gibi gibi yani özetle ikisi de önemlidir benim için.
Her şeyden önce beni yarı yolda bırakmayacak kadar kaliteli olmalı. Dışı pek de rahatsız etmez. Fakat iç dizayn ve konfor vazgeçilmezim. Saatlerce süreceğim aracın beni yormaması gerek.
Tabi ki iç tasarım, rahatlık, kolaylık.
Cevap
50Cevap
Genellikle dış görünümü önemli.
Selam gadası 🙃
Benim için iç görünümü daha önemlidir.
Rahatlığı ve dış görünüşü önemli
Benim için her ikiside önemli. Dışı kadar içinde güzel olmalı bence. Arabaya binince insanlar hayran kalmalı o derece muhteşem ve kusursuz olmalı. Benim olsaydı eğer ben dışına baktığım kadar içinede çok özen gösterirdim. Benim için ikiside önemli. İçi ve dışı güzel olmak zorunda.
İç tasarımı benim için daha önemli. Bmw gibi golf 7 gibi sürücüye dönük konsol tasarımını beğeniyorum. Dümdüz cetvel ile çizilmiş gibi paralel uzanan konsolları sevmiyorum. Birde passatın raylı konsol formunu çok seviyorum. Ama mesela toyota corolla berbat bir konsola sahip.
Dış güzelliği elbette ilk etap bu bende
İkisi de önemli ama ben esasen kalite, ucuz ve kolay bulunan parça, yaygın servis ağı, geniş ve konforlu olmasına bakıyorum. MPV ve SW araçlar önceliğimdir. İç tasarım dersek 70ler ve 80ler favori dönemimdir
İkisi de Çok önemli ⭐😊
Fiyat performans oranında değerlendirilmeli. Herkesin ihtiyaçları farklı iç hacim motor seçenekleri vs vs.
fren tertibatı, yürüyen aksamı, motor gücü, güvenililirliği, yürüyen aksamın dayanılılırlığı
İkiside benim için çok önemli illaki birini seçeceksem içi diyebilirim
Hiç araba aşkım olmadı. Ama benim aracım olsa ikisine de önem gösterirdim. Birini seçemezdim
Ön farlar, göğüs, 120 hp üzeri, otomatik vites 🤩 bunları beğenmem yeterli.
İçi ya çünkü arabanın içine bakion dışında işin yokki pejo 407 vardı dışı güzeldi bence ama içi sıkıcı idi o yüzden asıl şey içinde olduğunu anladım Tesla gibi bir tablet koysalar her arabaya iyi olur
Genişliği
Bir bütün olarak bakıyorum.
Piyasadaki saygınlığı, konforu, istatistikleri, gücü, dış görünüşü. Bunların hepsi önemli.
Dis goruntu onemli ama kokpitte onemli. Ben kullaniyorum sonucta. Ic kokpitte fakir arabalarinda bi Peugeotda guzel gerisi pek cekici degil
Arabanın Genelde dış güzelliği daha iyi göze hitap etmesi lazım ilanlarda mesela fotoğrafa bakarak giriyorum
Dış içi döşeme led falan yapsan ekran taksan hallolur ama dişı olmaz
İkiside önemli ah ulan ah şöyle bi arabam olmadı gitti
Yedek parçası, servisi, ikinci el değeri. İşte kadın ve erkek farkı.🤓
Bu zamanda ikiside değil yakıtı ve yedek parça fiyatı önemli
Dışarıdan klasik içeriden spor
Gücü ve donanım önemli
İç tasarım daha önemli bana
İkisi de değil, önce sürüş sonra gerisi.
El arabasına bile razıyım.
Motor ve şanzıman sağlam olsun gerisini boş ver
İçi dışı bir olsun güzel olsun djsj
Ben daha çok donanım tarafına bakıyorum
aynı oranda güzel olurlar zaten genelde
Yüzde 51 iç yüzde 49 dış
Dıştanda iyi olmalı içtende ama benim arabam yok 😄 Türkiye de araba alamıyorum
Dış görünümünü daha çok önemsiyorum
Disi disariyi ici beni ilgilendiriyor
İç konfor, iç tasarım önde
İkiside ama içi konforlu olması lazim
ikisi de çok önemli