Araba tercihinizde iç tasarıma, dış tasarım kadar önem verir misiniz?

Araba tercihinizde iç tasarıma, dış tasarım kadar önem verir misiniz?
Evet Dış tasarım önemli olduğu kadar iç tasarım da öyle Vectra C buna en güzel örnek Dış Tasarım Olsun içi olsun O Kadar Çok Seviyorum ki ⭐😊 Yılına Göre Firma gerçekten başarılı iş çıkarmış Yol bilgisayarı Standart olması Güzel Çünkü Çoğu araçta standart olmayabiliyor ekran Opelin Insignia ve Astra J Modeli Örnek Hepsinde aynı ekran olmuyor bazıları navigasyonlu bazıları kırmızı küçük ekran ama Vectra C Ve Astra H de aynı ekran mevcut

Son model arabalardaki dev tablet büyüklüğündeki ekranlar ya gözümü alır ya da dikkat dağıtır kaza yaptırır diye düşünerek alınmaması gereken araba olarak kabul ediyorum. Nedense son model arabaların iç tasarımına aşırı derecede kafayı taktım. Hiç olmazsa en boş paketi hoşuma gitti gidecek. 2017'den eski tüm araçlarda, ekranlı park sensörü hariç iç tasarımına fazla önem vermiyorum. En çok önem verdiğim kısım dış tasarımı.
Araba seciminde tasarimdan onxe bakilacak seyler var. Ama bir kadin gozi ancak tasarimi gorur. Bundan anlar. Motor gücü ve torku, yakıt tüketimi co2 salinimi dikkat edilmesi gereken seyler. Ayrıca illa tasarima da dikkat edilecekse ki cok önemlidir, aerodinamik yapiya dikkat ederim. Çünkü tasarım yakıt tüketimini ve yıpranmayı dogrudan etkiler. Boyle bi tasarimda her goze hitap etmez
Evet, dışı seni içi beni yakar dedikleri bu olsa gerek. Dışını millet görüyor. İçiniyse ben. O yüzden içi de dışı kadar güzel ve rahat olmalı. Tabi konfor ve sportiflikte olsa fena olmaz ☯
Cevap
16Cevap
Dış tasarım
İç tasarım benim için baya önemli ya.. Gözüme hitap etmesi lazım :D
Iç ve dışı ayrı ayrı ince ince ayarlarım önemserim sonuçta az göze hitap ettiği gibi insanın içine de hitap etmeli😎
Çok önemlidir benim için estetik olarak duruş. İçinin güzelliğine dış güzelliğine iç aksanına önem veririm.
Önceden evet artık sadece yürüsün beni A noktasından B noktasına ulaştırsın yeter diyorum
Evet ic tasarimda dis tasarim kadar onemli benim icin o yuzden mercedes ciyim
Para ile satın alabileceğim hiç bişeye önem vermem
annemin arabasini kullaniyorum gerisiyle ilgilenmiyorum
Dış tasarım dahs çok ağır basar iç tasarım az çok aynıdır
Kesinlikle dış tasarımı abartısız hafif makyajlı içi ise modern olmalı konforum öncelikli
Onem veriyoruz, sonra uyuzun biri gelip çarpıyor sonra da kadinlar araba suremiyor
Aynen öyle ya çok sinir bozucu bir durum. Sonrada kadınlar iyi araba kullanamıyor diyorlar sinir oluyorum.
Dış tasarıma daha çok önem veririm
arabanın her tarafı önemli
Kesinlikle.
İkisi de önemli bence
İkiside önemli benim için
Dışını yıkatirım sadece. içine kaplama yaptırdım
Dış mekan
👍👍
Uygun olanı alır bıner satarız kanks
Hepsi
Kesinlikle öyle.
Aynen