BU 2 RESİME Bakınca Vayy Bee Diyorum Teknoloji Nerden nereye İlerledi Ve daha da ilerliyor Eski Araçların Verdiği Yaşattığı keyif çok Başkaydi O motorun Sesiyle bütün Oluyor duk Ama tabi güvenlik konfor seviyesi biraz geride kalıyor du şimdi güvenlik konfor Bayağı iyi Seviyelere gelmiş durumda Motor çalışıyor mu Belli değil şimdiki nesil araçlarda ama o kadar da sessiz olmuyor araba dediğin içine ufam bi motor sesi gelmeli örnek vermek gerekirse Opel Vectra C Kasa Da kullanılan 1.6 Gri Kapakli Ecotech sesine bayılıyorum ⭐ Horlayan Tok Bi sesi var Keşke Çoğu araç böyle sese sahip olsa diyorum iç tasarım olarak da Havalandırma ızgarası gözüme takılan bölüm orada Vectra B Abisinden Almış kopya Benziyorlar çünkü 😅
En takıntılı olduğum konudur kesinlikle iç döşemesi siyah olan bir arabayı almam şimdiye kadar elimizden çok araba geçti her zaman beyaz veya bej rengini tercih ettik.
İlk önce arabanın ön konsol kısmına bakarım honda jazz onun için tercih ettim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
En az dış tasarım kadar önemsiyorum iç tasarımı. İlk tercihim açık renkler olmasına rağmen kullanım zorluğu nedeniyle şu an siyah iç aksamlı bir araba kullanıyorum...