Hayatları hiçe sayan biri daha.. kim bilir cezası ne olur. en fazla 3-5 bin para cezası..
İstanbul E-5 yolunda trafik kurallarını hiçe sayıp, makas atarak ilerleyen magandaların hikayesi kötü bitti.
— Aykırı (@aykiricomtr) August 12, 2022

Hayatları hiçe sayan biri daha.. kim bilir cezası ne olur. en fazla 3-5 bin para cezası..
İstanbul E-5 yolunda trafik kurallarını hiçe sayıp, makas atarak ilerleyen magandaların hikayesi kötü bitti.
— Aykırı (@aykiricomtr) August 12, 2022

Makas atarak yaptı ise iyi olmuş diyesim geliyor. Kendine bir şey olmamıştır umarım birde başkalarına. Bu durumda sigorta kendin yap kardeşim demeli tüm masrafları. Birde kendi ve başkalarının canını tehlikeye atmaktan iyi bir ceza
Biraz vahşi olmak lazım ya, bunlar hep fazla insan haklarından. Romandaki gibi arenada aslanların önüne atacaksın bunları. Bakalım ne kadar hız yapabiliyorlar. Cinayet, gasp, tecavüz, terörist bunların yaşamasına gerek yok.
Trafikte öylesine elbiseli hayvan varki anlatmakla bitmez.. Allah'ın öküzü kalabalık şehirler arası çiftli yolda sol şeritte 45 ile gidiyor ve telefonla konuşuyor.. Tabi sağından geçerken sığır diye bağırıyorum
Trafikte bizim önümüze birgün çıkarlarsa son çıktıkları yer olacak onlar için kesinlikle. Ehliyetlerine el konulmalı. Trafikten men edilmeli bu şahıslar.
Cevap
55Cevap
Ağır bir ceza olmalı
O kadar çok var ki bunlardan İstanbul trafiğinde.. caydırıcı cezalar olmuş olsa bu kadar çok rastlamazdik. Iyi olmuş demek istemiyorum çünkü bunu yapanın kendinden çok çevresindeki sürücülere ya da yayalara motorlulara zararı var. Ehliyetine süresiz el konulması lazim
Öncelikle makas atmanın cezası 1823 tl
Eğer makas atarak kaza yaptıysa şahıs ehliyetine el konulur ve 1823 tl Dr ceza yazılır
Ve piskoteknjge gönderilir ayriyeten savcı isterse ekstrem. durumlarda olabilir ekstra buyum kazaya karışırsa ceza rakamı da artabilir.
Kendi canın ya da malın umrunda değil ama diğer insanların canı & malı bu insanlar gerçekten çok düşüncesizler ehliyetine el konulmalı tek çaresi bu
Normalde en az 5 bin lira trafik ve ehliyete belli bir süreyle el koyma cezaları verilir. Araç başına 50 bin lira makas/drift cezası veya ehliyetine en az 20 yıl el konmalı.
Olay kaza değil, kasıtlı olarak aracı bu şekilde kullanıyor. O an çevrede olan herkesin hayatını tehlikeye atacak kadar akıl yoksunu. Ehliyeti iptal edilip tekrar araba kullanmasına müsade edilmemesi gerekir.
En az 5 yıl ehliyetine el konması. Bu süreçte ehliyetsiz yakalanırsa ehliyetine tamamen el konulmak suretiyle en az 2 yıl hapis cezası
Keşke başkalarına zarar vermeden geberseymiş, yaşıyorsa da ehliyetine el konulmalı ve bir daha da araba sürmemeli.
sosyal medya da görüyorsunuz , sapladım yazanlar birbirlerine bindirdim diyeneler işte onlar bu adamlar 250 300 ile gidiyorlar sonları böyle oluyor
Ehliyetine süresiz el koyup yerine Akbil vereceksin mis gibi sistem
Gidip duvara ağaca vurup gebermiyorlar da serefsizler.
Başka sürücülerinde canını hiçe sayıyorlar bunların ehliyetine süresiz el koyulmalı...
Menn ehliyetten menn ya un ibineleri zengin pc kuruları ama olmazzz parası var nolucakk
eğer karşı tarafta ölen yaralanan yoksa sevinecegim haber
Hem kendi üç para etmez hayatını hem başkalarınkini tehlikeye atana ne ceza verilirse ondan verilsin
Kendj hayatları neyse de baskasinin hayatlariyla da oynuyorlar
Geberseydi bir zahmet kıçıyla oynamanın sonu da böyle olur.
Ehliyetine en koyuksun hasar karşılansın ve taznat ödensin
Bu Magandalık. İki yıl ehliyeti alınmalı. Arabanın değeri kadar da ceza verilmeli.
hic bir sekilde ne kasko ne sigorta firmasi herhangi bir hasarin bedelini odememeli.
araç kullanan kişinin ise trafikten men + ehliyeti iptal edilmeli
Trafikten men ehliyete el koy cezayı bas basına ver tamamdır
Ehliyete beş on yıl el koyulsun tekrar olursa ömür boyu el koyulsun
3-5 bin olsa bile arabanın pert olması 500 bin ve karşı tarafın arabasını ödemek 200-300
Yargıyı dağıtan ben olamam.
Karşılığı neyse inşallah veririler.
beter olur bu ülkeden hatta bu dünyadan giderler inşallah
BMW kullananların IQ seviyesi otomatik olarak düşüyor mu nedir?
Artık trafikteki araçların çoğu sorunlu insanlarla dolu, insanlarin ruh sağlığı çok bozuk ve bunu aracıyls belli ediyor.. cezalar çok cok ağır olmali
trafikten men ehliyete el koyma
bir daha araç kullanma ve alma yasağı.
trafiği ve yetkili kurumların masrafları artı faizi
Ehliyetine 2 yıl el konması aracın 2 yıl men edilmesi ve bariyerlere verilen zararın tazmini ve ekstra olarak ağır bir para cezası olmalı...
İnsan kendi hayatını değer vermeyebilir kendi bileceği iş ama toplum hayatına kast edemez
Bugün de sanayide bı BMW drift atıyordu millet durdu korkudan herif drift attı bastı gitti. Ben de sigara içiyodum arabamda onları izledim 😂😂
Böylelerine hiç acımıyorum yeterki başkalarına zarar vermesinler de duvara mı giriyorlar takla mı atıyorlar az bile 😉 zerre kadar umrumda değil
böyle adamların cezası adam öldürmeye teşbbüs olmalı. vurdugu insanların sucu kendisi isterse gebersin
ehliyetini sınırsız olarak elinden alacaksın adam yaralamaya teşebbüsten yargılayacaksın
Makas atmayacaktın paşam yapacak bir şey yok
Ehliyetine en az 5 yıl el konulmalı ki caydırıcı olsun
Yine BMW yine kıroluk.
Milletin de hayatını tehlikeye atıyorlar ya
Kendileri gittiyse tahtalı köy e mesele yokta başkasının canını yaktıysa gerçekten üzücü
Anne sütü emme cezası versinler diyecem de , kazık kadar olana da beyin nakli de sütte fayda etmez artikin
Sadece para cezasi olmamasi lazim calisma cezasi olmasi lazim
benden bmw yazdın ki?
Ömür boyu ehliyetine el konulmalı
trafik polisleri biliyordur, eminim.
ehliyete el koysunlar.
Ölsünler hiç acımıyorum
Trafikten ömür boyu menn
Gebersin de milletin başına bela olmasın
Umarım başka kimseye zarar gelmemiştir
Boylelerinin ehliyeti alinmali
milli sporumuz
Ömür boyu ehliyeti elinden alınsın