bu sıra lüks polis arabaları gündemdeydi biliyorsunuz. bir araç kaza yapmış habere göre.

bu sıra lüks polis arabaları gündemdeydi biliyorsunuz. bir araç kaza yapmış habere göre.

Eğer bu araçla normal bir vatandaşta kaza yapsaydı buradaki binemeyen avanaklar yine şov yapıyor niye kullanıyorsun diye başkasının kendi parasıyla aldığı aracada laf ederler. Bu ülkede lüks araca kendi paranlada binsen şov yapıyor olursun bunlara göre. Size soracaktı millet neye bineceğini. Bunlar zaten gidip zenginlerin sosyal medya hesabına lüks hayat yaşıyor diye kıskanıp kuduran kişiler. Size ne la milletin parasından! Aklınızı kullanın çalışın sizde alın! Başkasının malına maaşına göz dikmeyin kendi cebinize bakın!
Bu nasıl bir rezilliktir öncelikle
Onun dışında Talisman, Megane, Egea'dan hallice arabalara alışmış adama Taycan verirsen gider toslar bir yere
Hala bu arabalar poliste ne arıyor onu anlamaya çalışıyorum.
Polise vereceğinize alıcısına satın gitsin
Ülke nüfusunun çoğu açlık sınırının altında iken birilerinin ( kim olursa olsun ) savurganlık yapması ne kadar ahlaklı.. o arabaya para vermemiş olabilirler ama yakıtı bakımı yedek parçası falan hep ekstra masraf
Cevap
55Cevap
Polisimiz Courier, Megane, Corolla tarzı araç kullanmaya alışık olduğundan dolayı lüks arabaya adapte olamamış. En ufak gazlamada uçan lüks arabanın kontrolünü sağlamak kolay değildir.
Ben hiç şaşırmadım ama araçlar da lüks
Tecrübe meselesi tamamen bilmediği arabalar olunca ortaya böyle şeyler çıkıyor
Gelirler şimdi kıskanç vatandaşlar, heeeeeh neden verdiniz, gösteriş yapıyorlar, ne kadar ödeyecek şimdi heeee 😡😡 diyenler 😂 yav arkadaş ne taktınız ya kullanan kişi de kaza ihtimalini tahmin ediyordur zaten. Kaldı ki kamuda bu işler nasıl ilerliyor biz vatandaşlar bilemeyiz bizim milletin herşeyi biliyorum her olayda gözüm elim ayağım bilgim var demesi yok mu 😂
''Kıskanç vatandaşlar''
Devletin, el koyduğu arabaları polislerine şov amaçlı kullandırması gibi bir usülü mü var?
Vatandaş kıskanç değil, siz malsınız
@Ragnar_Lodbrok de kaybol sibop sana konuşma hakkı vermedim 😂
@Ragnar_Lodbrok senin çapın ne ki böyle arabalar hakkında söz sahibi olacaksın. Polis şov yapmıyor ama sen binemiyorsun ve asla da böyle arabaya bilemeyeceksin diye kıskançlıktan beşe bölündün 😂 adamlara arabayı veren devlet adamlarda mecbur kullanıyor neyin şovunu yapsın herkes sen gibi a*saIak mı eline üç kuruş geçince şov yapsın beyin yoksunu a*Mak 😂
@Ragnar_Lodbrok yallah bir daha görmeyeyim seni buralar da kaybolll şimdi
Bu arabaların bir iki tanesi bırakıp diğerlerini satmak. Gelen gelir ile de emniyete standart araçlar almak lazım, sayılmayan diğer araçları da turistik yerlere koymak lazım böylece para h
Girer kasaya ve turistlere de malzeme olur
Dubai'ye özeniyorlar. Ne gerek vardı. Sat arkadaş o kadar hasta aç insan var onlara yardım et. Bastan sona siyasetiyle insanıyla adaletiyle bok gib ülke.
Gözü deydi milletin 🤣🤣şimdi polis kendisine nekadar ceza kesecek ve o arabayı süren iyi bir sürücü olması gerek ekipden herkes kullanırsa olaca o gitti güzelim kaporta😀
Plakayı kapatmışlar Dilan Polat görmesin diye🤣
Sakin bir yorum yapamayacağım o yüzden susayım edebimle
Şaşırdık mı? Lüx aracı sürmek normal aracı sürmeye benzemez... 10 tane normal polis aracı buhar oldu şimdi...
Koskoca emniyet teşkilatı polis aracı yaptığı Porsche üzerine sürüş yeteneği olan bir memur çıkartamadıysa yuuh derim ne diyeceğim
Bu arabaları bu mallara verdiler böyle çöp edecekler 😂 satıp bunlara doblo alacaklardı bunlar onlardan anlar
Bunları kamuya mal etmek kadar saçma bir durum yok zaten. Satıp devletin kasasına koysalardi ya parayı. 😊
O arabalar normal araba gibi değil ki. Dilan ne ağlıyordur şimdi. :D
İyi olmuş. Başkasının malı ile hava atmaya kalkarsan başına gelecek bu
Bunların trafiğe çıkması hata hem bu tür araba otoban polisine verilir şehir içi hız yapması mümkün değil aniden kakınca uçar bir başkasına çarpar.
Bi Porche araba ile 3 tane sma hastası çocuk tedavi edilebilirdi
Satılıp bi kaç adam akıllı ekip aracı alsalar ne kaaa güzel olurdu
Bir laf vardır alışmadık dötte don durmaz diye. Ne gerek var ki böyle şeylere
Herkes cebinden para çıkarsın. Tamir masrafı bize girecek
belliydi böyle olacağı :D alışmamış g@tte don durmaz :D
Elin deneyimsiz memuruna böyle aracı verirseler olacağı bu
mesaj atar msn
Bana fake gibi geldi. Güvenilir bulduğum kanallarda böyle bir haber geçmiyor
Ben mi körüm siz mi ma'lsınız? Neresinden darbe almış mk sapa sağlam araba
Toros kullanmaktan Megane kullanmaya yeni yeni geçilmişken Porsche verince gayet normal
Olabilir bir kazanın herhangi bi yerde ve bir şekilde olması çok normal bir şey.
Daha kullanmasını bilmiyorlar 🙄 yazık oldu Porsche ye 😿
Dün bunu konuşuyorduk arkadaşla. Bmyle sürerlerse kaza yaparlar diyorduk ve oldu
Sen gel o arabaya gün içinde bin. Akşam da git bimden yoğurt al...
zaten porsh ve ferrari yasal olarak bu arabaları alma hakkı var cunkı satıslarda asla boya vs sekıl degıstımre yapamıyornusuz
Akşama kadar Porsche BMW kullan etrafa gövde gösterisi yap akşam bimden yoğurt al eve git bunlarında işi Zor
porsche bile kaza yapıyorsa arabammm, arabammm😀😀😀
3 saniyede 100 km ye ulaşan araçlar var aralarında o yüzden sik kullanıma pek uygun değil İstanbul'daysa
Çok fuzuli gereksiz satıp millete ev sahibi etmeye çalışsaydı ya devlet
Normal. şeyler bunlar. Yakinda motorda yer sonra perte çıkar şaşırmadık duruma
Alışmadık popoda don durmaz derler bunda porsche de durmamış😂
Artik gaz ayari yaptirirlar heralde ya da kullanani degistirmek lazim.
Olabilir Allah'ın yaratigi kulda ölüyor normal bence.
İsrafın daniskası. Yazık.
Alismadik "bolgede" don durmazmis cnsmvkdmkv
Benim tavsiyem polis araçlarının önlerine pit bar takılsın! ABD polis araçlarının önünde var ve çok işe yarıyor.
Diğer adıyla bullbar
Alışmadık g. tte don durmazmış 😂
bunları niye polislere verdiler saçmalık
Alışmadık gazda ayak durmaz
Polis olsam kullanmak istemem böyle araçları
Yapılır bir şey olmaz 😃
Alışmamış gö77e don durmazmış
Onlar ne bilsin Porsche kullanmayı 🤣
En başta polis aracı olması hataydı. Bedel ödensin
Ben biliydim böyle olacağını
çok saçma bunların polis arabası olması
Porsche ye hangi gerezakalı gaz taktırmış 😂😂