Yakın bi arkadaşımdan 15 dakikalık bi iş için emanet araba aldım kaza yaptım çok büyük bişey değil tampon ve far kırıldı utancımdan yerin dibindeyim gözüme uyku girmiyo vurduğuma arabanın sahibi hayatımda karşılaştığım en naif en anlayışlı insandı benim hasarım yok dedi (var arka çamurluk gitti) pasta cilayla hallederim senin araban emanetmiş hadi yoluna bak sen dedi hayatımda hiç bu kadar boktan hissetmemiştim ilk defa kaza yapıyorum bu durumda ne yapabilirim nasıl kendimi ikna edebilirim ve bu aracın masrafı ne olur
2 bin küsur olur gibi duruyor tampondan o da far çok tutmaz ve insanlık hali olmuş bir kere kendini bunun için üzme çünkü daha neler neler yaşanıyor ufak atlatılmış en azından hem tofaş kullanıcıları fazlasıyla sanayiye gitmeye alışık insanlardır. Ben de ilk kez yaptığımda telaşlanmıştım ama sonra geçiyor hatta üstüne iki teker patlatıp fren balatalarını falan yaktırdım fjdsfbhsdjf sorrry her şey hallolur
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnşallah o kadar tutmaz arkadaşla konuştum 700-1k arası oynar dedi inşallah o kadar fazla tutmaz
görünmez kaza diyorlar geçmiş olsun araçta kaporta boya masrafı yoksa eğer 1500 lira parçalar tutar en az sis lambası varsa daha da artabilir 2 binin içinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 bin küsur olur gibi duruyor tampondan o da far çok tutmaz ve insanlık hali olmuş bir kere kendini bunun için üzme çünkü daha neler neler yaşanıyor ufak atlatılmış en azından hem tofaş kullanıcıları fazlasıyla sanayiye gitmeye alışık insanlardır. Ben de ilk kez yaptığımda telaşlanmıştım ama sonra geçiyor hatta üstüne iki teker patlatıp fren balatalarını falan yaktırdım fjdsfbhsdjf sorrry her şey hallolur
İnşallah o kadar tutmaz arkadaşla konuştum 700-1k arası oynar dedi inşallah o kadar fazla tutmaz
Kaza şöyle yaşandı u dönüşü yaparken sağımdan gelen araba önümde frene basınca ben de boyuna girdim
tabii modelden modele değişiyor kendisi daha iyi bilir ben max olabileceği söyledim
geçmiş olsun sen canını sıkma
Teşekkür ederim 🙏🏻
Merhaba
görünmez kaza diyorlar geçmiş olsun araçta kaporta boya masrafı yoksa eğer 1500 lira parçalar tutar en az sis lambası varsa daha da artabilir 2 binin içinde