Arkadaşlar mesela bi bmw var bizde ama egzosu tek, fotoğrafta ki Bmwnin egzozu gibi yaptırabilir miyiz yetkili serviste veya sanayide? Cok hoşuma gidiyor şu görüntü yani eski hali hos durmuyor cok bunun gibi yaptırılır mı?
Not: ilk fotoda tekli egzoz olan bizimkinden Diğer fotoda ki gibi çift egzozludan yaptırmak istiyoruz olur mu?
BMW'ye çift egzoz yaptırabilir miyiz, cezası var mı?
Yaptırırsın biri boşa çıkar süs diye durur yanına boru kaynatırlar Büyük ihtimal komple egzozu değiştirmene gerek yok
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Görüntüsü zaten önemli benim icin boş dursun sorun değil. Sahibinden de böyle egzozlu bmwler arıyorum ama zor buluyorum bu kasa veya egzoz tipinin bi adı var mı
Arabaya dikkatli bakmadım yalan söylemiyorum ama çift egzoz işte çift elli olsun adı üstünde çift ikili bunun için araba değiştirmeye gerek yok çift egzozcuya gidersen bunu zaten yapar yanına bir tane boru kaynatır zaten arabanın egzozunun belli bir tarafı gözüküyor dıştan ikili gibi durur
difizör diye bir şey var ondan taktırırsın ama bozar görüntüyü orjinalini bozma
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu 2. Fotoda ki gibi egzoz olanlara ayrı bir isim veriliyor mu? Mesela sahibinden de bu tarz bmwler arıyorum hep ama özel bi arama yapmalı mıyım ne deniyor bu kasa/egzoz tipine