dümdüz yolunda git ve makas atan biri seni karşı şeride sürüklesin.. çok korkunç. 5 ölü, 20 yaralı varmış.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gündem konusunda 554 cevap paylaştı. Ehliyeti sonsuza kadar elinden alınmalı, kasten adam öldürmek ve cinayetten ömür boyu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılır. Doblo sürücüsünün poliste 23 suç kaydı varmış ve uyuşturucu kullandığı bilgiler arasındaymış. Polisten aranması varsa tabi ki en ağır cezayı alması gerekliydi; ama yukarıda dediklerim daha da ağır olanları. Gerçekten çok kötü 😞
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Cidden üzücü durum buna sebep olanlara öyle bir ceza vereceksin ki ellerini ayaklarını kıracaksın ki bir daha değil araba el arabası bile süremesinler.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
32Cevap
O kadar komik ki, alakası yok gibi ama söylemek istiyorum, şeriatı canice bulanlar her türlü suçta vahşice yaklaşabiliyorlar. Ne şeriatten haberdarlar ne de insanlıktan, doğadan. Çok kötü bir olay ve yaşanmadan elbette bilinmez, hemen de unutulur. Allah ölenlere rahmet etsin, yaşayanlara sağlık, şunlara da akıl fikir versin. Cezalar caydırıcı olmadığı ve adalet hakim olmadığı sürece bu tür şeyler normalleşiyor ne yazıkki. Ee suçlu kim...
10 YorumlaAllah kahretsin böyle trafik canavarlarıni Direk asilmali tek bir kişinin eğlencesi yüzünden masum 5 kişi ölmüş bu nasıl vicdan bu nasıl sorumsuzluk nasıl bir beyinsizlik anlayamıyorum bu tür insanları yazıktır ya bir insan hayatı bu kadar basit olmamalı.
30 Yorumla- 1 yıl
Bir an için o arabada kendi ailenin olduğunu düşününce.. Birilerinin sebebi olmadan gebermelerini diliyorum her gördüğümde. İnsan annesini, babasını, kardeşini, evladını kaybettikten sonra ne ceza verirsen ver.. Çok acı.
50 Yorumla Resmen bilerek gelip vurup adamı yoldan dışarı atmış ve dobloya bişey olmamış, önce adamı öldürene kadar dövüp sonrada mühebbet hapse atmaları gerekli
00 Yorumla- 1 yıl
Makas atan sürücü 18 yaşındaymış, makas atarken çarptım kaçtım demiş, ne olacak bu o. cocugunun cezası şimdi?
00 Yorumla - 1 yıl
valla net soyluyorum s... ler assınlar
hatta vefat edenlerin ailesine teslim etsinler bu o. cocugunu
10 Yorumla - 1 yıl
Tutuklandı umarım serbest bırakılmaz. Burası zaten aşırı dikkat gereken bir yol.. En ufacık bilerek yapılan hata bile nelere sahip oluyor..
00 Yorumla - 1 yıl
klasik doblo passat bmwci tayfa. trafikte bu arabalara denk geliyorsanız onların yerine de düşünün çünkü onlarda genelde beyin olmuyor
00 Yorumla Adam durmamış bile basmış gitmiş böyle insanları yatırıp sabaha kadar... az gelir maganda cahil her yerde
10 Yorumla- 1 yıl
Tek ölümden ceza alacak. Kaza olduğu için indirim cart curt , kasıt yok falan fişman. En baba 7 yıl yatar çıkar. Olan ölenlere ve ailelerine oldu
00 Yorumla - 1 yıl
Normalde de makas atmanın cezası ehliyetin alınması falan olmalı. Böyle bir durumda kasten adam öldürmekten yargılanmalı.
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Mesela çocugun eline bicak catal verilmez ya. Onun gibi bir sistem olacak iq testi yapilacak boyle aklı gorilden daha dusuk olan andavallarin eline ölüme sebebiyet verecek araba vs gibi seyler verilmeyecek.
00 Yorumla Çok üzücü. Kasten adam öldürmeden yargılanmalı, enağır cezaya çarptırılmalı… Bayram bayram kaç ailenin evine ateş düştü kimbilir:(
00 Yorumla- 1 yıl
En ağır ceza neyse onu vermeliler ve böyle yaratıklara ehliyet verilmemeli.
10 Yorumla İçimden as gitsin demek geliyor ama yine az yine az
00 YorumlaOmur boyu hapis oc bide carpiyo bisey olmamis gibi gidiyo
00 Yorumla- 1 yıl
Allah kalanlara sabır vefat edenlere rahmet eylesin
00 Yorumla - 1 yıl
Cinayet,5 kişiyi tahammüden öldürmekten müebbet verilsin
00 Yorumla - 1 yıl
Ehliyet iptali hapis=maddi cezalar yüklüce miktarda ve hastane masraflarını karşılamak !
00 Yorumla - 1 yıl
18 yaşında bir gençmiş. Hiç durmuyor da hala yoluna devam ediyor
00 Yorumla Gündem konusunda 814 cevap paylaştı. Doblo sürücüsünü sebep olduğu ölenlerin ailelerine teslim etsinler cezasını onlar versin isterim
00 Yorumla- 1 yıl
psikoteknik tum ehliyet ler için zorlu olcak ehliyet kolay verilmeyecek ruh sağlığı raporu zorunlu olcak
02 Yorumla- 1 yıl
Yollara sık kamera radar olmalı
- 1 yıl
Ehliyet puan sistemi değişmeli
- 1 yıl
Ehliyeti yokmuş diyorlar kimin arabasıysa onun sahibi de içeri alınmalı.
00 Yorumla - 1 yıl
Cinayetten En az 5 defa müebbetle yargılanmalı, yaralılar için de ayrıca ceza alması gerekir.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Allah ailelerine sabir versin, izlerken sinirim kalkti
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Doblocu 1 ay yatar çıkar olan 5 ölü 15 yaralıya olur welcome to Türki
00 Yorumla - 1 yıl
Ölenler içinde olmak isterdim 🥲
12 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
saçmalıyorsun
- 1 yıl
darısı öbürlerinin başına
00 Yorumla Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ytden gördüm soldaki arabaya yazık olmuş
00 YorumlaMüebbet olmalı bı mal yüzünden kaç kişi öldü
00 Yorumla- 1 yıl
Cinayetle yargılanmalı
00 Yorumla - 1 yıl
Bildiğin cinayet işlemiş doblo 👍🏻
00 Yorumla - 1 yıl
Ehliyet iptal edilmeli
00 Yorumla - u1 yıl
Ağır cezası olmalı
00 Yorumla - 1 yıl
Cinayet ile yargılanmali
00 Yorumla Gündem konusunda 360 cevap paylaştı. İzledim maalesef. Net idam