dümdüz yolunda git ve makas atan biri seni karşı şeride sürüklesin.. çok korkunç. 5 ölü, 20 yaralı varmış.

dümdüz yolunda git ve makas atan biri seni karşı şeride sürüklesin.. çok korkunç. 5 ölü, 20 yaralı varmış.

Ehliyeti sonsuza kadar elinden alınmalı, kasten adam öldürmek ve cinayetten ömür boyu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılır. Doblo sürücüsünün poliste 23 suç kaydı varmış ve uyuşturucu kullandığı bilgiler arasındaymış. Polisten aranması varsa tabi ki en ağır cezayı alması gerekliydi; ama yukarıda dediklerim daha da ağır olanları. Gerçekten çok kötü 😞
Cidden üzücü durum buna sebep olanlara öyle bir ceza vereceksin ki ellerini ayaklarını kıracaksın ki bir daha değil araba el arabası bile süremesinler.
Cevap
32Cevap
Ağır cezası olmalı
Allah kahretsin böyle trafik canavarlarıni Direk asilmali tek bir kişinin eğlencesi yüzünden masum 5 kişi ölmüş bu nasıl vicdan bu nasıl sorumsuzluk nasıl bir beyinsizlik anlayamıyorum bu tür insanları yazıktır ya bir insan hayatı bu kadar basit olmamalı.
O kadar komik ki, alakası yok gibi ama söylemek istiyorum, şeriatı canice bulanlar her türlü suçta vahşice yaklaşabiliyorlar. Ne şeriatten haberdarlar ne de insanlıktan, doğadan. Çok kötü bir olay ve yaşanmadan elbette bilinmez, hemen de unutulur. Allah ölenlere rahmet etsin, yaşayanlara sağlık, şunlara da akıl fikir versin. Cezalar caydırıcı olmadığı ve adalet hakim olmadığı sürece bu tür şeyler normalleşiyor ne yazıkki. Ee suçlu kim...
Bir an için o arabada kendi ailenin olduğunu düşününce.. Birilerinin sebebi olmadan gebermelerini diliyorum her gördüğümde. İnsan annesini, babasını, kardeşini, evladını kaybettikten sonra ne ceza verirsen ver.. Çok acı.
Resmen bilerek gelip vurup adamı yoldan dışarı atmış ve dobloya bişey olmamış, önce adamı öldürene kadar dövüp sonrada mühebbet hapse atmaları gerekli
En ağır ceza neyse onu vermeliler ve böyle yaratıklara ehliyet verilmemeli.
Makas atan sürücü 18 yaşındaymış, makas atarken çarptım kaçtım demiş, ne olacak bu o. cocugunun cezası şimdi?
valla net soyluyorum s... ler assınlar
hatta vefat edenlerin ailesine teslim etsinler bu o. cocugunu
Tutuklandı umarım serbest bırakılmaz. Burası zaten aşırı dikkat gereken bir yol.. En ufacık bilerek yapılan hata bile nelere sahip oluyor..
klasik doblo passat bmwci tayfa. trafikte bu arabalara denk geliyorsanız onların yerine de düşünün çünkü onlarda genelde beyin olmuyor
Adam durmamış bile basmış gitmiş böyle insanları yatırıp sabaha kadar... az gelir maganda cahil her yerde
Tek ölümden ceza alacak. Kaza olduğu için indirim cart curt , kasıt yok falan fişman. En baba 7 yıl yatar çıkar. Olan ölenlere ve ailelerine oldu
Normalde de makas atmanın cezası ehliyetin alınması falan olmalı. Böyle bir durumda kasten adam öldürmekten yargılanmalı.
Mesela çocugun eline bicak catal verilmez ya. Onun gibi bir sistem olacak iq testi yapilacak boyle aklı gorilden daha dusuk olan andavallarin eline ölüme sebebiyet verecek araba vs gibi seyler verilmeyecek.
Çok üzücü. Kasten adam öldürmeden yargılanmalı, enağır cezaya çarptırılmalı… Bayram bayram kaç ailenin evine ateş düştü kimbilir:(
18 yaşında bir gençmiş. Hiç durmuyor da hala yoluna devam ediyor
İçimden as gitsin demek geliyor ama yine az yine az
Omur boyu hapis oc bide carpiyo bisey olmamis gibi gidiyo
Allah kalanlara sabır vefat edenlere rahmet eylesin
Cinayet,5 kişiyi tahammüden öldürmekten müebbet verilsin
Ehliyet iptali hapis=maddi cezalar yüklüce miktarda ve hastane masraflarını karşılamak !
Doblo sürücüsünü sebep olduğu ölenlerin ailelerine teslim etsinler cezasını onlar versin isterim
psikoteknik tum ehliyet ler için zorlu olcak ehliyet kolay verilmeyecek ruh sağlığı raporu zorunlu olcak
Yollara sık kamera radar olmalı
Ehliyet puan sistemi değişmeli
Ehliyeti yokmuş diyorlar kimin arabasıysa onun sahibi de içeri alınmalı.
Cinayetten En az 5 defa müebbetle yargılanmalı, yaralılar için de ayrıca ceza alması gerekir.
Allah ailelerine sabir versin, izlerken sinirim kalkti
Doblocu 1 ay yatar çıkar olan 5 ölü 15 yaralıya olur welcome to Türki
Ölenler içinde olmak isterdim 🥲
Neden
saçmalıyorsun
darısı öbürlerinin başına
Ytden gördüm soldaki arabaya yazık olmuş
Müebbet olmalı bı mal yüzünden kaç kişi öldü
Cinayetle yargılanmalı
Bildiğin cinayet işlemiş doblo 👍🏻
Ehliyet iptal edilmeli
Cinayet ile yargılanmali