Trafik magandası zincirleme kazaya neden oldu
— Tele1 TV (@tele1comtr) August 24, 2022
Olay dün gece Merter D-100 karayolunda oluyor. Makas atarak ilerlerken kontrolden çıkarak arabalara çarpıyor.

Trafik magandası zincirleme kazaya neden oldu
— Tele1 TV (@tele1comtr) August 24, 2022
Olay dün gece Merter D-100 karayolunda oluyor. Makas atarak ilerlerken kontrolden çıkarak arabalara çarpıyor.

Bunlardan bir tanesini vites topuzuna oturtacağım bir gün. Silivri'deki evime her gidişimde yüreğim ağzımda gidiyorum. Saçma sapan bozuk yollarla makas yaparak yarışan 4 5 araba mutlaka oluyor. Daha 2 hafta önce tankere çarptı bir tanesi. İşinde gücünde insanlar bu serserilerle uğraşıyorlar.
Serseri Trafik Magandalari, Cezaları Aşırı Yüksek Para Cezası Olmalı Ödeyemeyen 10 Yıl Hapis cezası Almalı bu nedir ya Araba oyuncak mi İnsanlar ne Zorluklarla Alıyor Arabaları gel gör ki Serseri itin biri gelir Çarpar
Uzun süreli olarak ehliyetlerine el konulmalı ancak denetim olmadığından bu sefer de ehliyetsiz kullanmaya devam ediyorlar. Özellikle denetlenmeli, kullanımları engellenmeli, gerekirse daha ağır yaptırımlar yapılmalı.
Ehliyetini en az 2 yıl süre ile alacaksın. Tekrarında 5 yıl, 3. kez yaparsa ömür boyu. Ehliyetine el konduğunda araba kullanırken yakalanırsa 20.000 lira para cezası. 15 gün içinde ödemezse iki katına çıkacak.
Cevap
31Cevap
Ehliyetleri alınmalı
Cezası ölüm olmalı. Buna önce güzel bir devlet terbiyesi verilecek, daha sonra çok feci şekilde infaz edilecek. A*q kanka. Deli oluyorum böyle tiplere. Altında b*k gibi, külüstür arabası var bir kaç modifiye yapmış i t gibi sürüyor.
Alkollu araç kullanan herkese hapis. cezası verilmeli para cezası değil ehliyetide alınmalı denetim de artırılmali her şeyden para topluyorlar trafikten toplasınlar cezalqr arttırılsin yolları yapmayan belediyelerede kayyum atansın
Kimse kusura bakmasın bakarsada umrunda değil eğer alkolü ve sarhoş olup araba kullanıyorsanız hiç acımam gördüğümde direk polise şikayet ediyorum
Önce ağzını burnunu kırıp ondan sonra ehliyetini iptal etmek lazım. Bu tipleme araba falan kullanmıyor, insanların canına kast ediyor resmen.
Haa bu arada yol açtığı zararın da fazlasıyla tahsil edilmesi gerekir. Linkteki videoyu izledim , Bu nasıl bir canım yaw...
Kazays ugrattiklarinin tum maddi hasarlarini karsilamali ugradigi kayiplarin (isten kalma kazsnc kaybi vs ) karsilamali maddi mabmnevi tazminat ödemeli.
Kazanın ölçeğine göre verilecek cezaların yanında en az 3 yıldan başlamak üzere bir daha saatte 25 km den hızlı giden herhangi bi araca binemesin 😅
Biz uslanmiyoruz ki.
Ne olacak.
Adamın ehliyeti yok araç kullanmaya çalışıyor.
Zihniyet değişmediği sürece ne olacak.
Suçsuz günahsız insanlara olan oluyor.
Ralli yapıyorlar sanki. bu sürüş çok tehlikeli kaza riski yüksek
Bu millet asla düzelmeyecek bunlar yüzünden arabadan korkar oldum bunlara agir yaptirimlar gerekiyor
Bütün araç sahiplerine araç değer kaybı parası versin
Bu sıralar baya kaza haberi var, umarım bu son olur
Ne olmalı hukukçu değilim ama arabaya en az 10 yıl binememeli
Biri vardi soru sormustu hizlimisin yavasmisin diye bu iste zihniyet oldukca daha cok can yanar.
Araba trafikten men edilmeli, ehliyetine sonsuza kadar el konmalıdır.
Böylelerini senin eline verelim, sen gözlerine tuz ruhu dök Nerimancım
Bu tarz makas atan sperm artıklarının ehliyetlerine süresiz el koyacaksın
Ehliyeti sonsuza kadar alınmalı
Bunlarin ehliyeti alinsin
Dikkatsiz davranan cahil insanlar.
Bu aralar çok kaza oluyor
Beni ilgilendirmiyor
Trafikten men edilmeliler
inşallah ölmüştür makas atan
Dün trafik felçti lanet olsun bunlara
büyük şerefsizlik..
Bunları hadım edelim bence