Selamlar.. Maalesef toplumun büyük çoğunluğu bunu yapıyor.. 😃 Hatta trafiğin kitlenmesine yol açan da genelde kaza değil izleyenler oluyor.. Peki siz kaza görünce durup izliyor musunuz, yola devam mı ediyorsunuz? Keyifli günler..
Hayır, kan, çığlık, gözyaşı görmeye dayanamam. Öyle bir şey asla olmasın 😔 Bu çok korkunç. Kötü bir şey olmaması için dua eder, hiç bir yere bakmadan doğrudan geçerim. Böyle seyler beni çok üzüyor. İnsan canı çok kıymetli ve değerlidir. Keşke kimseye aracı tabut olmasa 😔 Yavaş kullanın şu lanetli araçları.
Durup izlemem kazayla ilgilenenler varsa kalabalığa gerek yok der giderim kimse yoksa yardım etmeye giderim 112 yi arama ilk yardim vs için yani gorunen ihtiyaca göre davranırım Zaten yayayken üç kazaya anca denk geldim ama çok şükür kimse yaralanmamisti maddi hasarlı kazalardi sadece
O kadar çok meraklıyız ki gerçekten deliriyorum böyle yapanlara. Kaza anında oradaysan durursun yardım edersin ama polis ve ambulans gelmiş müdahaleler yapıyor bir de geçerken durup olayları anlamaya çalışıyorlar. Aynalarını kırasım geliyor.
Ambulans Şoförüyüm. Ya Allah aşkına şu trafik kazalarını izlemeyin. Emniyet şeridini bize bırakın Lütfen rica ediyorum. Bir can kurtatma derdindeyiz. Çoğu kazalara yetişemediğimiz için saniyelerle hayatta kalması mücadele ediyoruz.
bir müddet kazanın nasıl olduğunu ve kaç kişi yaralanmış ölen kalan var mı kimler merak duygumu giderene kadar kazanın yanından ağır ağır ilerleyip sonrasında yoluma devam ediyorum
Yardım edilecek bir şey varsa dururum onun dışında durmam bakmam film gibi izleyen insanlara da gıcık olurum orada işini yapacak polis, sağlık ekibine filan engel oluyorlar vebal yani.