gülhane kavşağına doğru giderken en sol şeritten sapağa girmeye çalışan arabayı uçarken gördüm en son
herkese kazasız yolculuklar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tek tük şahit olduğum oldu; ama çoğunu unuttum. Birini hatırlıyorum. Bindiğim halk otobüsü, önüne çıkan arabaya (Fiat Palio) yol veriyordu. Otobüsün yanından 3. şerit yaparak geçen bir araba (Ford Fiesta), önünden çıkmakta olan başka arabaya (Palio'ya) sert çarptı. Başka bir olayın şahidi olamasam da, ailecek köyden dönerken 140'la bizi geçen kiralık araba (Peugeot 207), 2 km uzaktaki çeşmenin bir sonraki virajında takla atmış. Arabadan biri çocuk 4 kişi yaralı kurtuldu; ama aracın sürücüsü hastaneye götürülürken ambulansta vefat etmiş. Kaza yapan arabayı sadece bizi 140'la geçtiğine şahit olduk. Üstelik köy yolunda bu kadar süratli geldi!!!

Alttaki fotoğrafı büyüttüğünüz zaman, sağdaki virajın üzerindeki lastik izlerini görebilirsiniz. Araç burada kontrolünü kaybedip, sol taraftaki şarampole yuvarlanmış. Viraja son sürat girmişler, piknikçiler bize olay anlarını panik ve telaş içinde anlattılar.
Bizzat kendim yaşadım.. Hoş bir an değildi tavsiye etmiyorum.. Şaka bir yana herkes dikkat etsin.. Gerçi bazen ne kadar dikkat ederseniz edin karşı tarafın hatasının bedelini siz ödüyorsunuz.. Neyse ki kalıcı bir durum oluşmadı.. Keyifli geceler..
Cevap
3Cevap
Hellü!
Hiç öyle büyük kazalara şahit olmadım olmkata istemem o şoku kolay kolay üzerimden atamam ben en son şahit olduğum kazada motora çarpan bir arabaydı adam ayağını tutarak ağlıyordu :/

Geçen gün şahit oldum adam önde sıkışmış arkada eşi ölmüş bebeği ağlıyordu
Şahit oldum hatta vefat eden bir amcayada gelmiatim 😓😓
Evet birkaç kez, Tırla arabanın çarpışmasını gördüm. Kontrolünü kaybeden bir arabanın karşı şeritten bize doğru geldiğini gördüm. Arabayı kırdık sola. Bize doğru gelen araba da yol kenarına çarptı araba ezildi hurda oldu ama ölüm olmadı.
Evet gördüm motor kazası😔
Şahit olmayı geçtim bizzat yaşadım😂
geçmiş olsun
Sağol
Gözümün önünde annemi araba çarptı:((
Bi kaç kez
Hayır olmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?