Düşünmesi bile üzüyor beni…
Aracınızı sattığınız da üzüntü duyar mısınız?

Düşünmesi bile üzüyor beni…
Aracınızı sattığınız da üzüntü duyar mısınız?
Clio Symbol'ü satsam üzüntü duymam. "Baş belası araba" der geçerim. (Sıcak havalardaki benzin gaz karıştırması sorununu zar zor çözdük; ama aynı sorun ertesi sene yine tekrarlıyor.) Renault 9'u satarken biraz üzülmüştüm. En çok Renault 12'yi satarken üzüldüm. Çok sevmiştim; ama boya masraflarının fazlalığı nedeniyle acilen satmak zorunda kaldık. Kaputtaki boyaları dökülmeye başlamıştı ve yaptıracak maddi gücümüz yoktu. İleride 1,5 kasa Hyundai i20 alırsam, satılacağına en çok üzüleceğim araba olacak. Çünkü tasarımını en çok sevdiğim araba.
Elbette duyarım. Sonuçta öyle kolaylıkla alınmıyor o araba. Ne emek vermiş biriktirmişsin kıyıya köşeye bir miktar para ayırıp almışsın insan çok üzülür ya. İnsan gözü gibi baktığı değer verdiği arabayı satarsa elbette çok büyük üzüntü duyar. Yani kolay değil öyle.
Elbette duyarım. Sonuçta öyle kolaylıkla alınmıyor o araba. Ne emek vermiş biriktirmişsin kıyıya köşeye bir miktar para ayırıp almışsın insan çok üzülür ya. İnsan gözü gibi baktığı değer verdiği arabayı satarsa elbette çok büyük üzüntü duyar. Yani kolay değil öyle.
Cevap
11Cevap
Aracım olsaydı biraz üzülürdüm
Hahahaha satcaz senin aracını abi üzülsende satcaz 😂
Satmıyorum vazgeçtim😂
Ne kadar veriyor
Bu zamana kadar 3 aracım oldu. İlk arabam 1984 model Ford Granada idi. Aracı yine başka bir Granada ile takas ettim. Normal gibiydi her şey ta ki notere gelene kadar... Plakaları söktüm sökerken ağlamamak için zor tuttum kendimi
Eski arabanın derdi bitmez ama bu arabam derdiyle bile çok güzeldi. O arabayı satarken anladım ben cidden sahip olduğum arabayla büyük bir duygusal bağ kuruyorum.
Üzülürüm tabii ki..
Emektarım o benim.. Anılar var bissürü içinde.. :))
Dimi ya aklımda ama çok üzülüyorum
Arabayı satmıştım adam bindi yan vererek gitti zorumdan bi sigara yakıp peşinden bakakaldim
Keşke aracım olsada satsam şu an, sevinçten 5 gün uyumam mk
Hem de nasıl üzüntü duyarım. Öyle bir muhabbet var şimdi hiç istemiyorum ama hayırlısı 😢
İlk arabamı, 2008 yılında sattığımda çok üzülmüştüm. 2005 yılında sıfır almıştım.
Alışılmışlık var sonuçta üzüntü duyarım
Aracım Yok ki 😂
Tabanvaya mı biniyon😀
Arabam yok.. hayırlısı olsun senin için.
Teşekkür ederim
Rica ederim..
Sattım geriye de alamadım.
Hic olmadi bilemicem
Olurda satarsam üzülürüm evet
Qashqai’yi satsak üzülmem
Üzer
aracım olsa satmamki
Duydum
Yok ki
Hayır duymam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?