Arabanızı satmak sizi üzer mi?

Biz bugün tertemiz üzüldük, sağlık olsun ne diyelim.🙂
Eski arabalarımız çoğu zaman bizi üzdü ve satmak zorunda kaldık. Gerek kaporta masrafları (74 model ikinci arabamızın kaporta masrafı çoktu), gerekse LPG tankını değiştirme ücretinin pahalılığı (1986 model üçüncü arabanın LPG tankı 2014'te değişecekti ve 2011'de ustalar 5 bin liralık arabadan 1200 lira değişim ücreti istedi!!! Yaptırmadık.) nedeniyle üzülerek sattık. Maddi durumumuz o şartlarda bazı masrafları karşılamaya yetmiyordu. Şu anda dördüncü arabamızı 10 senedir kullanmaktayız ve üstüne henüz 1 hafta önce bir araba daha aldık. Bir evde 2 arabası olan aile olduk. İki arabanın üretim tarihleri arasında 8 ay fark var. Birisi 2001 Ağustos çıkışlı 2002 kayıtlı, diğeri 2000 Aralık çıkışlı 2001 kayıtlı.
Görüş
23Görüş
E tabiki bir yaşanmışlık oluyor ama genelde daha iyi bir şey için sattığında daha az üzülüyorsun ihtiyaç için satarsam ve yıllarca o arabaya bindiysem üzülürüm elbette.
Üzdü zaten Zamanın da Biz de Renault 19 Europa vardı Kendisini çok Severdim rengi tasarım duruşu 2008 yılın da satıldı yerine Opel Vectra C Kasa geldi ve hâlâ da Vectra C hizmet ediyor
Ne güzel
Ailem arabayı satmamı bekliyor. Yeni bir araç almak istiyorlar. Tüm bu süreci ağırdan alıyorum. Araç 4 yıldır bizimle. Şahsen bağlanıyorum ve böyle durumlarda üzülen taraf oluyorum. Araca çok güzel baktım. Bi' de anılar olunca satılırsa diye korkuyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Senin arabana da üzüldüm. Sağlık olsun ve geçmiş olsun diyeyim. :))
Teşekkür ederiz yaa, üzücü bir durum gerçekten 🥺
1994 yılından bugüne kadar toplam 18 arabam oldu. Hiçbirini de satarken üzülmedim. Arabayla duygusal bağ kurmuyorum.
Neden ki
Araba bir araçtır sonuçta. Giydiğim mont veya evdeki bilgisayarın neyse o da aynı şey bana göre.
Bir işi görüyor, gün geliyor daha yeni veya daha iyisini alıyorsun.
Ama hayır öyle olur mu, araba; içinde sabahladığın gün demek, kafan bozulunca son ses açtığın müzik demek birçok şey ifade ediyor yani.😊
Sayısız defalar uyudum arabalarımda. Evdeki yatağını değiştirince üzülüyor musun?
Aynı şey değil amaa
Bakış açısı farkı diyelim. Herkes aynı konuya aynı kriterlerle bakmaz.
Evet katılıyorum, teşekkür ederim görüş için 😊
Allah daha ıyısını nasıp etsız sıze uzulme ne olur
Teşekkür ederiz 😊
Bir kaç araba sattım. Hepsinde üzüldüm. En çok ta son arabam da.
Üzüyor evet🥺
Hihi bizde satıyoruz 😕
Amin sağlık olsun ne diyelim 😊
2 araba sattım. İkisinde de pişman oldum. Tekrar almak nasip olursa aramızda kuvvetli bir bağ olur muhtemelen.
Yok ya ne üzecek satıyorsam bir üstü içindir
Hangi arabami satsam uzulurum. bilmem cok deger verdigim uc tane falan var digerkerini satsam uzulmem
Ben her sattigimda garip bir mutluluk guzel bir hafifleme hissi oluyor. Aldigimda ise tam tersi🙂
Yenisini bulmadan eskiyi satmıştım 6 ay araç aramıştım
Hayır neden üzsün ki üzülenlere de anlamıyorum zaten
Üzülme yenisini biz satalım size
Teşekkürler bir gün alacak olursak inşallah
Amin cümlemize🙏
Hayır başka bir mesele vardı
İnşallah bakalım hayırlısı olsun
Yarama tuz basmayın 😞
Pekiii🥺
Üzmez olur mu ya
Üzer tabi. Duygusal bir bağ oluşuyor neticede
Benim kendime özel kullandığım arabam hiç olmadı