Üzüldüm yaa.. Ssangyong actyon sport kapalı kasa kamyonetimiz vardı. Ya nasıl severdim... Doldur arkasına bir sürü eşya... Bas git. Çok keyifli bir araçtır. Kronik vites sorunu vardı o serinin. Yaptırdık ettik. Kullandık ama olmadı bee.. Bir daha arıza çıkarmayacağına güvenemedik. Sattık (alan kişi bilerek aldı)
Çok severek kullandık. Çok hüzünle sattık. Alan kişi de çok beğenerek aldı.
Şimdi sedan binek oto var. Aklım kamyonete. Kamyonet seviyorum ben.
Hız sınırından az ceza yemedim. Tek kötü yanı o. Bildiğin kamyon hız sınırına tabi 😄
Bende üzüldüm valla bende bu koc yigitle 4 sene gezdim fakat artık biraz yorulmaya başlamıştı motor kendini yavaş yavaş bırakıyor bende galericiye verdim dün dayanamadım gittim ve arabayı dükkanın karşında boş arsada bu şekilde görünce baya zoruma gitti terk edilmiş gibi duruyordu. Geri alasım var ama işte karar veremiyorum 😀
Kamyon değil 😄 kapalı kasa kamyonet seviyorum. Şu anda kriz var. Yakıt gideri can yakıyor ama ortalık durulunca ilk işim kamyonete geri dönmek olacak nasipse. Ford ranger bana göz kırpıyor. Trafikte görünce göz hapsine alıyorum 😄 Binek otonun avantajı da çok. Park yeri çok kolay buluyorsun. Hız sınırı daha rahat zaten çok hız yapmıyorum. Ama şimdi 1.6 motor. Basıyorum gitmiyor zaten ya.. Benim kamyonetimiz 2000 motordu. Valla bastım mı hoopp hiç üzmezdi. Şimdi 1.6'ua alışmak çok acayip. Neyse bakalım. Benzin + lpg olmasının verdiği avantajı düşünüp mutlu olayım. Zaten mazot da aldı başını gitti 😄 lgp candır gerisi heyecandır
Allah Allah araba konusundan anlayan kadın harikaa valla :) ama sen şimdi 2.0 motordan 1.6 inince kötü olmuş dediğin doğru benzin+lpg artık günümüzde en güzel yakan araba 2.0 motor lpgli ne alırsan al uzumez seni
Ssangyong dan soğudum. Vites sorunu var. 6 ileri vites olanlarda sıkıntı var. Firma bile artık üretmiyor. Sonra diğer serilerde de vites sorununu okuduk. Yok dedik hiç girilmez bu işe. Bi vites arızası çıkınca insanın yüreği hopluyor. Ford ranger güzel. Tam kıvamında
Babamın sattığı eski arabaları özlerim. Benimkisi henüz ilk göz ağrım; ama yakında üzülerek değil, aşırı nefret duygusu yüklü halde satacağım ve hiç ama hiç özlemeyeceğim! 8,5 ayda 53 bin TL masraf nedir? Canımdan bezdirdi. Satınca ne ağlayacağım ne de güleceğim. Asık suratla tak diye ver gitsin. (2001 Volkswagen Polo 6N2)
En İyi Cevaplar