Son aldığım ve 3 senedir bindiğim aracımı sattım. Acayip duygusalım. Bana bir bakışı vardı ağlayasım geldi. Acaba herkesde böyle mi. Siz olsanız duygusallık yaşar mısınız?
Sahip olduğunuz bir şeyi satınca üzülüyor musunuz?
1ncisi Aracımı satarken, 2ncisi ise saatimi satarken,
İkisini de üst modellerini alacağım için satmıştım fakat, onlarla geçirdiğim zaman, yaşadığım anlar falan aklıma gelince, üzülmüştüm. Hani araba neyse de, saat için üzülünür mü diyen insanlar da olabilir. İşte, saatle bile güzel anısı olunca insanın üzülüyor.
22 yillik televizyonum bozulup parca sorunundan dolayi yaptiramayinca atmak zorunda kaldigimda bayaa bir üzülmüştüm. Evin bir üyesi evden ayrılmış gibi oldu. Sen neden sattın? Modeli neydi aracın?
Sıfır km aracın vergisini ödeyemem zaten. Sattığım aracın bile altı aylık vergisi 400 tl idi. Araca hiç binmeden senelik verdiğim para 1500 tl. Bir de vide var 422 idi en son. Ne yapıyorlar dersen selem veriyorsun yapıştırıyorlar parayı kolay para.
Mutlaka yaşarım. Böyle bir şeyi hiç yaşamadım, düşünüyorum da kitaplarımı satsam mahvolurum, onları gözden çıkaramam. Sahip olduğum nesne, eşya benim için çok kıymetliyse bu durum beni mahveder.
Bilmem. Hiçbir şey satmadım. Sanırım duygulanmam gibi geliyor. Eşyalarına bağlı biri değilim. Ama sizi anlıyorum. Erkeklerin arabası evladı gibi oluyor. İkisinin arasında başka bir bağ var.
Sadece tablolarımı satarken biraz üzülüyorum. Çünkü, içten içe aslında hiçbirini bir başkasına vermek istemiyorum. Ama yenilerini yapmak için de para lazım.
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
çok şükür şu ana kadar sahip olduğum bir şeyi satmak zorunda kalmadım , ama babamın sattığı arabada gözüm kalmıştı , yani gözüm kalmamıştı satılmasını istememiştim