Hangi Opel Vectra C1 2002-2005 İlk C kasa mi? Ya da 2006 Yılında ufak makyaj Geçiren C2 2006-2008 Tercihiniz Olur Neden Değişenler Şöyle ki Bilenler Biliyor Zaten Vectra C 1 İlk çıkan Kasasiydi Vectra B Uzay kasadan sonra çıkan kasa Bu kasa da 1.6 motorunda 100 HP 150 Nm Güç üreten Astra G Motoru Ecotech Gri Kapakli motor kullanıyor du Comfort Donanım Bazıları Manuel Klima bazıları dijital Klimaydi Esp Yoktu ABS Standart di Esp Olmadığına Bakmayın Aracın kasası gerçekten çok sağlam yola tutunuyor En İyi yol tutan D Segment otomobilden biri Zamanında Sonra Otomatik far yoktu Yol bilgisayar İngilizce dilinde idi 2006 Yılında Opel Vectra C Ön yüzünü Komple Değiştirdi İçinde ufak değişimler oldu sadece Üç kollu Astra H direksiyon geldi Motor da değişim oldu Motor siyah kapak Twinport 105 HP Beygir çıktı tork aynı Astra H kullanılan motor buda Twinport motor da Yakıt biraz daha iyi duruma geldi 2007 2008 Comfort bildiğim kadarıyla Esp Standart di Özet geçeyim dedim kısaca Siz hangisini Tercih edersiniz Ben kendi görüşümü Söyleyim ufak tefek değişimler olsa da İkisi de aynı araçlar konfor Ciddi fark yok hiç hatta aynılar ben C1 tercih ederim daha karizma Duruyor
Vectra C 1 2002-2005
Vectra C2 2006-2006
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi Opel Vectra C1 2002-2005 i̇lk C kasa mı ya da C2 2006-2008 C2 kasa mı? Tercihiniz hangisi olur, neden?
2012 model astram var. Serviste falan çok denk geliyor bu vectra kullananlar muhabbet döndürüyoruz arada. Zaten motor olarak özellik olarak bir çok şeyleri H kasa ile ortak. Kullananlardan da hatırlamıyorum büyük sorunu olanları. Opelin bazı kronik rahatsızlıkları var. 1-2 sensör arızası verir. Cim modülü arızasını çok verir. Bakmazsan, hor kullanırsan seni üzer. Ama bakarsan ilgilenirsen anca bakımdan bakıma gidersin. Yolda üzmez yol tutuşları iyidir. Bir tık emsallerinden fazla yakar. En önemlisi de parça fiyatı pahalıdır.