Öncelikle Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar Diliyorum Opel Vectra C Kasa Bana göre Opelin Çıkardığı En İyi D Segment Araçlarından Olmuştur Vectra C Önceki nesilleri kadar tutmadığı için bitirildi ama bu aracın hakkı yendiği Düşünüyorum Dönemine göre donanım Kalite çok üstün hala da çok iyi Soruma gelecek Olursam Vectra C Bildiğiniz üzere 1.9 CDTI motorları çok tutuluyor Biliniyor fakat ilk Dti 2.2 dizel çıkarmıştı bu kasa da 2.2 Dti motor Isuzu Motoru Biraz gürültülü Çalışır 1.9 CDTI ise Fiatın Opelle Ortak Motoru 1.9 CDTI 150 HP güç 320 Nm üretirken 2.2 Dti 125 HP Güç 280 Nm üretiyor Siz Olsanız Hangisini Tercih Edersiniz Hangisini almak daha mantıklı 1.9 mu daha sağlam 2.2 mi
Opel Vectra C kasanın hangi dizel motorunu beğeniyor tercih edersiniz hangisi daha uzun ömürlü sağlam 1.9 2.2 hangisi?
Performans istersen 2,2 DTI alın; ama fazla hız yapmayı sevmeyip, hep 120'de giderim diyorsan 1,9 CDTI alın. Yerinde olsaydım, 1,9 CDTI alırdım. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle 1950 cc ve üzeri araç kullanmam yasak. Benzinli motor seviyorum. 1,6 veya 1,8 benzinli en rahat alabileceğim seri.
1.9 CDTI diyorum hem daha performanslı hem da yakıtı biraz daha uygun makul Vectra C Kasa da kullanılan 1.9 CDTI Dizel motor yeni teknoloji Fiat Opel ortak motoru ilk 2005 yılın da geldi bu motor 2.2 DTi dizel yerine getirilen motor 1.9 CDTI gelelim 2.2 DTi dizel motora bu motor Isuzu motoru biraz sesli çalışıyor eski teknoloji ilk turbo dizellerden 2002 ile 2004 yılları arasında kullanıldı Vectra C Kasa da 2.2 DTi dizel motoru
Yani Baktığımda 1.9 CDTI Aklıma Çok yatan Motor Vectra C de 1.6 motor çok tutuluyor birde 1.9 CDTI dizel olarak 1.9 CDTI 1.6 kadar fazla değil Türkiye de ama var Peki kardeşim Bindin mi? 1.9 CDTI Sana sorum şu Şimdi bilirsin dizel araçlar Genellikle Ciddi yüksek Km Oluyor Yüksek Km almak sorun çıkarır mı alınır mı Bizdeki Araçta Vectra C Kasa 1.6 motor 142 Bin km 1.6 satıp 1.9 CDTI alınır mı
Aslında bakarsan dizel tutulmuyor bu aracın tavsiye etmem hatta bu fiyata bu aracı da tavsiye etmem bu tip donanımlı eski arabalar büyük masraflar çıkabiliyor.
2.2 DTI İle kıyaslamaya göre bunu söyledim tabi ki iyi ona göre lakin ben olsam bu aracı tercih etmezdim demek istedim. Yani sen araçtan memnunsan 1.9 CDTI ya geçebilirsin. Kötü demiyorum.
Açıklama İçin Teşekkürler Kardeşim 😊 Yani Bizdeki 1.6 Motor Uzun Yıllar Biniyorum Hiç Sorun Çıkarmadı Maşallah Araçta Sadece Kronik Sorunu Vectra C lerin bu maalesef Her zaman Çıkarmıyor tabiki şans işi 2 Defa Beyin arızasi verdi İlk Arızayı 2015 2016 Yılında Falandı 2 arızayı 2021 de Verdi Bunun dışında Sorun Çıkarmadı Maşallah 1.9 CDTI Otomatik Vites olmasıyla ve yokuşlarda tork yüksek opmasu nedeniyle performans Güçlü olduğu için Aklimda Peki 1.6 Vectra C Kasa bindin mi Veya Farketmez B kasa da olur motor aynı zaten
1.9 CDTI derim 1.3 unu kullandım Opel Astra h kasada sedanda hatcbeckte sw de sonra aynı kotor lineada kullandım egeada kullanıyorum o motor cidden sorunsuz güzel motor. Stick 150 HP yi yqzilim le ortalam 190 go ye çıkarırsın aoft yazılımda
Peki Bilirsin Km Düşük Bulunmuyor Pek Yüksek Km 1.9 CDTI Vectra C Otomatik Vites Sorun çıkarır mı Çok Bizde De Vectra C Var bizdeki en düşük hacimli olan en küçüğü yanu 😅 1.6 Atmosferik Benzinli 1.6 Satıp 1.9 CDTI Vectra geçilir mi
Ootmatigi köklerde tam otomatik değildi diye hatırlıyorum robotlu sistem olması lazım o yüzden her daim robotlu sistemlerden uzak durmak en iyisi :) . Suni teste sokmam gerek adam akıllı expertize motoru çünkü şu an masraf açıp sorun çıkarırsa Çebi yoruyor.
Astra H ile Karıştırdın 😅 Vectra C lerde Robot şanzıman Kullanmadı Ülkemiz de Görmedim doğrusu Türkiye de 1.9 CDTI Otomatik Tam otomatik Şanzıman olarak geliyor Active Select 6 İleri otomatik bunun birlikte alınır mı yüksek km sorun olur mu ki Bizdeki 1.6 olduğu için manuel vites tabiki de Km su modeli 2004 model 142 Bin Km şu an Bizdeki
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Opel Vectra C kasanın hangi dizel motorunu beğeniyor tercih edersiniz hangisi daha uzun ömürlü sağlam 1.9 2.2 hangisi?