Opel Vectra C kasanın hangi dizel motorunu beğeniyor tercih edersiniz hangisi daha uzun ömürlü sağlam 1.9 2.2 hangisi?

Öncelikle Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar Diliyorum Opel Vectra C Kasa Bana göre Opelin Çıkardığı En İyi D Segment Araçlarından Olmuştur Vectra C Önceki nesilleri kadar tutmadığı için bitirildi ama bu aracın hakkı yendiği Düşünüyorum Dönemine göre donanım Kalite çok üstün hala da çok iyi Soruma gelecek Olursam Vectra C Bildiğiniz üzere 1.9 CDTI motorları çok tutuluyor Biliniyor fakat ilk Dti 2.2 dizel çıkarmıştı bu kasa da 2.2 Dti motor Isuzu Motoru Biraz gürültülü Çalışır 1.9 CDTI ise Fiatın Opelle Ortak Motoru 1.9 CDTI 150 HP güç 320 Nm üretirken 2.2 Dti 125 HP Güç 280 Nm üretiyor Siz Olsanız Hangisini Tercih Edersiniz Hangisini almak daha mantıklı 1.9 mu daha sağlam 2.2 mi
Opel Vectra C kasanın hangi dizel motorunu beğeniyor tercih edersiniz hangisi daha uzun ömürlü sağlam 1.9 2.2 hangisi?