Opel Vectra Serisinde En Çok Sevdiğiniz Beğendiğiniz Seri Hangisi Vectra A Vectra B Vectra C Opel Bildiğiniz Üzere Vectra Serisine İlk 1991 Yılında Başladı Vectra A İle Başladı 1995 de İkinci Nesli Vectra B Çıkardı 2001 De Bitti 2002 İse Vectra Çok Modern Oldu Donanım Teknoloji Kalite daha iyi duruma geldi Vectra C 3. Son Nesli Vectra C ise 2008 de Bitirdi Opel Yerine Insignia Çıkardı Opel Şimdi Insignia Çıkarsa Bile Vectra unutulmaz En sevdiğim seri Vectra en çok C kasayı seviyorum peki Siz
Opel Vectra A
Opel Vectra B
Opel Vectra C
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Opel Vectra serisinde en çok sevdiğiniz ve beğendiğiniz seri hangisi?
Vectra A Sedan ve Liftback, Vectra B Caravan ve Sedan beğeniyorum. Vectra A'nın Opel logosu kaputun ucunda olan ilk halini çok seviyorum. Almak istesem 1,6 ve 1,8 benzinli ile 1,7 dizelini alırdım. B kasanın ise, GLS ve Comfort serilerini seviyorum. 1,6 ve 1,8 benzinli öncelikli olurdu. C kasayı daha önceki sorduğunuz soruda konuşmuştuk. Bu yüzden en az Rover modelleri kadar hep uzak durduğum araç. Bu beyin arızası takıntımdan kurtulamıyorum. Almayı kesinlikle düşünmem.
Beyin Arızasına Boşuna Takıyorsun Bak Beyin Çok büyük Sorun olsa Ben İllallah Ederdim ama çok memnunum 11 Yıldır Bizde Sadece 2 Defa çıkardı onun dışında hiç vermedi yaptirmasi çok masraflı değil zaten ben isterim ki kronik olmasaydı beyin arıza ama Vectra C genelinde bu kronik var Nednei beyin motora birlesik yanında olduğundan motor çalışınca sarsıntıdan Motorun beyin de zamanla arıza yapabiliyor
Vectra C ama bu kasadan, makyajlısını beğenmiyorum. Bizde var 2008'den beri, gemi gibi makine. Gücü de gemi gibi, yürümüyor. 😂 3.2 GTS V6 isterdim ya da en azından 2.2 DTI.
Anlamıştım Zaten 😅 Bizde ki de 1.6 Motor Olanı Sen Makyaj olmayan c kasa seviyorsub bizde de 2004 Makyaj olmayan kasa var Yani Evet Makyaj olmayan kasa daha tatlı Sevimli duruşu var 😊 makyajli da güzel ama öncesi daha güzel di 1.6 Hantal değil Aslında Aracı devirli kullanırsan Çok iyi Götürüyor Düşük devir de hele de yokuş ise o zaman hantal dedirtiyor Opel buna da 1.6 t ekleyecekti ki Varya o zaman süper olurdu Insignia bak 1.6t 180 HP Motorlu olani var peki Makyaj olmayan kasaya bindin mi
Manyak o motor 😅 Opel 1.6 düşük hacim ama onu turbo ile güç tork ile Çok güçlü Aracı iyi çekecek duruma getirmiş Şimdi Vectra C 1.6 dan inip Insignia 1.6 t binsen görüşün ne olurdu
Manuel Olmasi da Seriliği Biraz öne çıkarıyor ama keşke otomatik vites olanı da olsaydı Bu Eksik oldu Tamam motor çok güçlü konfor üst ama otomatik vites de bilirsin kullanım da konforu daha öne çıkarıyor özellikle trafik de
Yani Yavaşlık Diyorsun dimi yavaş da olsa otomatik araç kullanması konforu çok Güzel Manuel zor değil ama trafik de Yorucu olabiliyor Dur kalklarda Hele de günümüz trafiği otomatik durumda artık
Evet Bildiğim kadarıyla Gt lerde Devir Oranları da Kısaydı Doğru mu? Biliyorum GLS ler Konfor odaklı gt spor odaklı üretilmiş di gls daha düşük devirde motor sesi daha az gidiyor du Ama Bana göre en iyi Vectra C Bu kasanin çok karizma duruşu var hem karizma hem bebek 😅 masum duruyor
O Beygir de Vectra C De var 2.0T Olan motoru Oda çok iyidir Opelin Eleştirdigim yani şu opel otomatik vitese pek girmedi Vectra Serisinde hep manuel nedne hep manuel vitesli çok üretti ki otomatik olsa böyle araca daha konfor katardi Vectra 1.6 mesela hiç otomatik görmedim genel manuel 1.6 olanlar
Ohaa 345 Beygir mi? Gaza Çok dikkatli basmak gerekir o araçta 😅 acemi biir kullansa durduramaz onu Vectra C 1.6 ağır demiştim Ama çok hantal değil tabi Bu motorda hantal olduğu yokuş çıkarken Zorluk çekiyor biraz düz yolda iyi Vectra C lerde motor seçeneği de biraz olsa iyi olurdu mesela 1.6 t olsa tadından yenmez Insignia da nasıl 1.6 t 180 beygir yaptı o çok hızlı
evet 180 beygir insigna arkadasimin arabasi vardi merakdan bindim keyifli dogru fakat devir artik dizel devri :) aslinda arabani seviyorsan temiz ve bakimli biniyorsan butun arabalar guzel :) evet 345 beygir 745 benzinli bmw ve her vitesde gaza yuklenmenle aracin arkasini oynatabilirsin o kadar kuvvetli :)
Hmm Anladım Kardeşim Yani Fark vardır Tabi Insignia Yalıtım olarak biraz öne geçer ama aşırı fark olacağını sanmam makyajsız ilk Insignia ile Vectra C arasında yani Son kasa Insignia demiyorum o ciddi ilerleme olmuştur onda
Doğan SLX mi 😂 Tabi Varamaz Doğan Vectra ile Bir mi Doğan Daha düşük maliyetli üretilmiş araç oda iyi tabi Sorunsuz Araçla uğraşmak istemeyen adama doğan iyi Vectra lüks sınıfında Vectra B Cdx Donanım B2 Makyaj olan kasa da var Bilirisn Vectra 2000 yılında hafif makyaj yapıyor 2001 de bitiriyor 2002 de Vectra C geçiyor B Lerin Cdx Çok Acayip güzeldi ne zamana kadar kullandın peki konforu nasıldı
Yaşı Büyük Ama şu an ki araçlara taş çıkartır hala alınır temizi bulununca Opel O dönemlerde çok Kaliteli Güzel araç üretmis keşke Vectra devam etseydi beni üzdü üretim bitirmesi
Vectra C Yani Adamm 👍🏻 Benim En Çok Sevdiğim Kasa Vectra C Diğer Kasaları da Seviyorum Ama C Yeri Özel Tasarımı karizma Vectra C nin Otomatik olanı Alıp Yıllarca Binilir Manuel de Binilir Tabiki Ama Şehir içinde Manuel devri kalmadı artık araç sayısı çok arttı trafik manuel Yorucu peki B kasa ve a kasayı nasıl buluyorsun
Evet Ağır Başlı Oturaklı görünümü var Balina lakabı aldı zaten Vectra C 😅 balina kasa b kasa da uzay kasa bizde Var 2004 model Bakıyorum Maşallah bu araç Yeni mi çıktı ya da yıl ilerlemedi mi pek Diyorum hiç mi bozulma olmaz Maşallah Çok kaliteli araç yolda gidişi Oturaklı Bizde Önce Renault 19 europa Vardı o atak seri idi bu ağır motor da 1.6