Arabalar Opel Vectra nin en sevdiğiniz serisi hangisiydi ve Vectra niçin üretimi sonlandırıldı sizce düşünceleriniz nedir? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Opel Vectra nin en sevdiğiniz serisi hangisiydi ve Vectra serisi niçin üretimi sonlandırıldı sizce düşünceleriniz nedir? Opel Vectra nin en sevdiğiniz serisi hangisiydi ve Vectra niçin üretimi sonlandırıldı sizce düşünceleriniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,7b cevap paylaştı. A ve B serilerini beğeniyorum. A serisinin ilk çıkan hali ile B serisinin Caravan modeline hayranım. Vectra A 1989-1991 ilk haliVectra A LiftbackVectra B CaravanVectra C'de, GTS harici tasarım açısından bana hantal geliyor. GTS daha çok hoşuma gidiyor. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vectra C tabi ki. 1 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Aynı görüşteyiz 😉 Vectra C en çok sevdiğim serisi tasarımı Vectra B kasalar da çok güzel di uzay kasa diye geçer A kasa GT modeli çok güzel spor odaklı şanzıman oranları kısaydı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
A ve B serilerini beğeniyorum. A serisinin ilk çıkan hali ile B serisinin Caravan modeline hayranım.
Vectra C'de, GTS harici tasarım açısından bana hantal geliyor. GTS daha çok hoşuma gidiyor.
Vectra C tabi ki.
Aynı görüşteyiz 😉 Vectra C en çok sevdiğim serisi tasarımı Vectra B kasalar da çok güzel di uzay kasa diye geçer A kasa GT modeli çok güzel spor odaklı şanzıman oranları kısaydı
c daha güzel bence