Bak işte, Çarşamba günü öğlen saatlerinde dingilin biri kasti olarak kaldırım kenarında geçti. Bende karşıya geçip kargo şubesine gidecektim. Adam bi geçti dünyam karardı. Ama buldum arabasını plakadan, AVM önünde taksi durağının hemen yanına. Yani taksinin durması gerek yerde kıstırdım. Şans sonunda benim yüzüme gülmüştü 🖐🏻 taksicilere sordum "adamı tanıyor musunuz" diye, tanımadıklarını söylediler, tanısalar arabayı buraya bıraktırmazdık dedi. Haklılardı. Çantadan evin anahtarını çıkardım bir güzel imzalardım döndüm arabanın etrafında. Herkes bana bakıyor hâliyle bende "beni bu hale getireni ödüllendiriyorum" dedim. Hatta not bile bıraktım. Korkum da yok hani, kısas meselasi aslında. 5 saat o halde kaldım, şube aradım deli gibi, bir de eve giderken bekledim taksi. Tabi hasta olmam kaçınılmazdı. Rüzgar bir yandan, yağmur desen dalga geçiyor bizimle. Hâlâ burnum akıyor...
Yağmurlu günün ertesi günde su birikintisinin yanında geçerken birkaç beyin yoksunu akılları sıra dikkat çekip eğlenmeye çalışmışlardı, hızlıca yanımdan geçtiler sonra durdular, biri arabadan inip yanıma geldi çok özür dilerim onların kusuruna bakma diye defol diyip terslemistim sonra da polisi arayıp plakayı vermiştim.
Islandım. Çok sinirimi bozar. Bilmeyerek yapan da olabilir ama çoğu zaman bilerek yaptıklarını düşünüyorum. O yüzden artık yağmurlu havada yürürken yoldaki su birikintisinin bulunduğu yeri, karşıdan ya da arkadan gelen aracın mesafesini, hızını ve geçeceği yolu çok iyi hesaplayıp olası bir ıslanmadan kaçıyorum. 🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Küfrederim. Bir kere yeni yılda bir mekana gitmiştim arkadaşımla çıkarken yağmur yapıyordu bende dolmuş bekliyordum bir araba beni baştan sona ıslatmıştı yüzüme kadar düşünün yani yer Samsun zaten oraya yağmur yağınca sel oluyor zar zor yürüyorsun. Ben o adama hala beddua veriyorum
Hiç bir duanın daha edilmeden kabul olduğunu duydunmu şöyle uç Bi örnek veriyim araç 30-40 km hızla gidiyor seni ıslatıyor bianda duruyorsun sadece aklından adama kızıyosun ve bir lastik patlama sesi adam kaldırıma çıkıyor arkasından gelen duramayıp arkadan bindiriyor araba komple kaldırıma çıkıyor
ıslanmadım ama istemeden bir kadını ıslatmıştım baştan aşağı sırılsıklam çok da üzüldüm pişman oldum ama durup inip yardım etmeye götümmm yemedi çünkü kadın bilmediğim küfürleri haykırıyordu haklıydı ama bana da yapılsa bende aynı tepkiyi verirdim 😊
Yağmur tarafından ıslanırsam rahatsız olmam aksine mutlu olur, kendi etrafımda dönerim. Bir araba tarafından -yerdeki pis, çamurlu suyla- ıslanırsam arkasından baya bağırır kızarım ya da içimden de olabilir ☁
Islandım keşke biraz daha dikkat etseler diye içimden homurdanmışımdır. Kitap ya da film karakteri değilim ki bir aşk hikayesine konu olacak yağmurlu gün fantezisi yaşayayım.
O an gözümün önüne geldi. Bir sefer başıma böyle bi olay geldi.. Ne küfürler ettim ben bile inanamıyorum ama ettim yani bi de bağırarak 😂 plakasını alıp ihbar ettim.. Kindarım 😄 Keyifli geceler..
ıslanmadım resmen duş aldım :D bişey desen adamın silahı bilmem neyi vardır canımızdan oluruz ve yine bişey desen kurulanacak mısın hayır öyle ortada kaldım yapacak bişey yok
Hahah nasıl onların suçu değil? Yavaş geçecekler. Tekerlek kendisi mi karar veriyor kimi ıslatacağına? Yaya görünce yavaşlaması gerekir aksi takdirde ıslatması kaçınılmaz olur.