Yağmurlu bir havada yoldan geçen araba sizi ıslattı tepkiniz nasıl olur?

Yağmurlu bir hava da yolda yaya olarak yürürken yoldan geçen araba sizi ıslattı tepkiniz nasıl olur?

Bir bayanın günlüğü Yağmurlu bir hava da Boş boş etrafa bakınırken siyah bir araba yanımdan hızla geçti yolda birikmiş olan bütün suyu üzerime sıçrattı. Çok sinirlenmiştim bildiğim bütün küfürleri sıralarken araba durdu ve yavaş yavaş geri gelmeye başladı. Yanımda durduğunda arabadan beyaz tenli siyah saçlı mavi gözlü kaslı vücudu olan 25 yaşlarında bir erkek indi. Yanıma geldi kusura bakma yanlışlıkla oldu. İstersen seni gideceğin yere kadar bırakayım. Yanlışlıkla mı oldu oradaki neredeyse göl olmuş suyu görmeyecek kadar körmüsün sen? Kör olsaydım emin ol o arabayla sana su sıçratmak yerine seni ezmiştim'hahaha. Hem suçlu hem güçlü 'kör olmadığına göre aptalsın demekki zübbe. Bana züppe deme hakkını sana kim verdi? Ayrıca yolun ortasında salak salak dikilen ben değilim sendin' dedi ve elini cebine götürüp bir tutam para çıkartıp bana uzattı. Al şu parayı git üzerine birşeyler al ve çeneni kapat seninle uğraşamayacak kadar meşgulüm. Bu salak kendini ne sanıyordu? Sende şu parayla herşeyi satın alabileceğini sanan zübbelerdensin işte? Senin parana kalmadım canım sen git o parayla beyin nakli yaptır. Bu tartışmayı sabaha kadar uzuta bilirdim oysa çok üşümüştüm bu canım yüzünden telefonum bile ıslanmış çalışmıyordu. Ne halin varsa gör diye bağırdıktan sonra arabasına binip çekip gitti züppe. :-( (Bu kadar uydurdum) idare edin
Yağmurlu bir havada yoldan geçen araba sizi ıslattı tepkiniz nasıl olur?