şimdi ben daha ortaokuldayken 58-59 kiloydum boyum da 162 civarlarındaydı daha sonra çevremden ailem de dahil alttan alttan zorbalık görüyordum örneğin kuzenlerim "seni yanımızda gezdirmekten utanıyoruz", anneme şakasına hadi koşalım dediğimde bana "sanki sen s bedensin ya" veya renkli bir üst giydiğimde "siyah seni zayıf gösteriyor" vesaire cümleler duydum ben bunu bir takıntı haline getirdim bazen hiç yemiyordum bazen yemeye çalışıp 500-600 kalori alıyordum günlük böyle böyle 2 ayda aynı zamanda günde 6 saat Chloe Ting yapıyordum çok krizler geçirdim ama devam ettim istikrar meselesi neyse 2 ayda bu şekilde 49 kiloya falan düştüm ve 59 kiloyken (2 sene) 14 falan yaşındaydım, 49'ken 16 ve ben artık bunu bir takıntı ve süreklilik haline getirmiştim istemsiz yiyesim yoktu çok sevdiğim şeyler ilgimi çekmiyordu diyeti bıraktığım halde spora da bağımlı olmuştum ve yemek de yiyesim gelmiyordu ben bu şekilde de 1 ay içinde 38 kiloya düştüm aynı zamanda kilo verirken boyum da uzamıştı yediğim şeylerden mi bilmiyorum büyüme çağındaydım normal olabilir 162'den 170 olmuştum ve artık ben zayıflığımı göremiyordum bana hep kilolu geliyordu aynadaki görüntüm ama annem olsun çevrem olsun bana bu sefer de çok zayıfsın dediler insanları memnun edeceğim diye kendimi zorladım bu sefer de yavaş bir şekilde kilo almaya çalıştım aldım da 43 kilo oldum bir sene böyle durdum ama 10. sınıfta okulu bıraktım ve evde yattığımdan mı bilmiyorum ve yediklerime de hiç dikkat etmiyorum zaten hamburgerdir dönerdir her şeyi yiyorum tartmadan etmeden eskiden her şeyi gramına kalorisine bakarak yerdim neyse ben bu evde durduğum sürede biraz kilo aldım 50 kilo oldum ama 172'de oldum bilmiyorum bana çok kilolu geliyorum kendimi hiç beğenmiyorum tartıda 50 gördükten beri eski yaptığım sporları yapmaya çalıştım geçen gün önceden nasıl bunları saatlerce yaptığımı anlamıyorum ben nasıl eski halime dönebilirim ya
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıklarını okuyunca içim acıdı. O kötü sözlerin seni ne kadar incittiğini ve zorladığını çok iyi anlıyorum. Sen çok kıymetlisin, bedeninden çok daha fazlasısın. Lütfen kendine bu zulmü yapma. Öncelikle bir uzmandan destek almanı çok isterim, bu yolda yalnız değilsin. Kendine şefkatle yaklaş, küçük adımlarla başla. Belki sevdiğin, hafif bir yürüyüşle başlayabilirsin. Aynaya her baktığında kendine güzel şeyler söyle. ✨ Unutma, en güzel halin mutlu ve sağlıklı olduğun halin. İçindeki güzelliği keşfetmeye başla. Kalbinden öpüyorum! ❤️🌸