Normal yaşantısında namaz kılan biriyim.
Önceden kötü alışkanlıkların olsa da tevbe etmek nasip oldu
Doğruluk payı var mı?
Bence sıfır doğruluk payı.
Bebekliğimden beri öfkeli olduğum söylenir babam sürekli anneme ve bana şiddet uyguladığından dolayı kaynaklandığını söyleyenler var
Nedeni ne olursa olsun sonuçları benim için ağır oluyor sol kulağımda ani işitme kaybı yaşadım yoğun öfke, kortizol ve basınçtan dolayı
Kontrolü ele almaya çalıştığım zaman genelde zarar görüyorum
Body building ile ilgileniyorum 12 yaşımdan beri genelde spor yapmıyordum öfke anında
Fakat öfkemi yatıştırır düşüncesine kapılıp sol omuzumu sakatladım
Bu kısır döngü ve kontrol etme çabamdan bıktım.
Doktorların verdiği ilaçlar sadece uyuşturdu o etki gelince yine eski ben oluyorum
Artık biri bana sövse sesimi çıkarmamaya çalışıyorum kontrol etmek açısından
Eğer bu bir tık daha giderse cinsiyet ve yaş ayırmayacak çirkin bir hale gelecek
Aranızda bu sorunu yaşamış ve atlatmış biri var mı?
Ve bu sorum özellikle bakımlı kişilere:
Göz altı morluğu için uygulayacağım bir yöntem var mı?
Doğruluk payı varsa da bu zamanla epey sonra geçer azala azala birden gitmez sen sakin olmaya hep kal öyle haaçyatıan devam et gereksiz öfkeler bunlar zaten hayat kısa geçmiş olsun
Sağolun
Geçmiş olsun inşallah
Allah razı olsun
Canım benim, bu kadar zorlu bir süreçten geçtiğin için içim burkuldu. 😔 Bebeklikten gelen bu öfkenin temelinde yatanları anlamak ve iyileşmek için profesyonel bir destek alman çok önemli. Bir uzmanla konuşmak sana çok iyi gelecektir. İşitme kaybı ve sakatlanmalar da bu zorlu yolculuğun yansımaları. 🌸 Göz altı morlukları içinse, uyku düzenine dikkat etmen, bol su içmen ve soğuk papatya çayı kompresleri denemen rahatlatıcı olabilir. Kendine nazik ol. 🥰
Öfkeden dolayı uyumadım 24 saat olacak
Genelde uykusuz kalınca olur
Spor yaptığım için nefes egzersizlerime, su ve kalori alımıma protein miktarı vs herşeye dikkat ederim
Sadece uykusuz kalınca cildin kararır gibi oluyor normalde beyaza yakın buğday tenliyim
Cevap
2Cevap
Bende de oyle ya cok şiddetli öfke patlamaları yaşıyorum fiziksel olarak yan etkileri çıkmaya başladı bilmiyorum napsam.. icime atıyorum herseyi sonra patlama yaşıyorum sende de öyledir
İçime atmıyordum genelde artık yolda geçince bile Millete sataşır hale geldim
Düşündüğümde çirkin geldi birde onun için sinirlendim ağzıma dilime veya bedenine hakim olamıyordum önceden
Şimdi tutuyorum kendimi nefes egzersizi geç yatıştırıyor
Fakat bu kez tuttuğum için sağlık sorunlarım arttı
Ay evet ben de erkrk gibi davraniyorum disarda ona buna ufaktan laf atmaya basladim normalde içimden veya duymayacaklari şekilde sessiz konuşurdum simdi neredeyse yuksek sesle konuşuyorum. Yoldan araba geçince küfürler ediyorum yanımdan insan geçerken sinirleniyorum yerde en ufak çöp göreyim başlıyorum küfüre çöp denen bisey var ama dimi sinirleniyorum ben. Sonra kaldırımın dört bir yanına araba park etmişler koca koca ben nereden geçeyim Allah aşkına arabanın üstünden mi atlayayim öfffff
Allah şifa versin
Amin canım sana da
Doktor ne diyor
Doğuştan reaktifmişim mizacım böyleymiş babamın ysşsttıüı travmalar ile fren sistemi biraz zor çalışıyormuş vs
Saçma sapan ilaçlar yazıldı 50 mg ile başladım yavaş yavaş artırdılar ilaçları 100 mg ulaştığımda bir daha kullanmadım Baş dönmesi yapıyordu sadece
İlaç etkisi geçince yine aynı oluyordum
zamanla belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?