Görümce sinsiliği ile nasıl başa çıkarım?

Arkadaşlar selam. Yazacaklarım biraz uzun sonuna kadar okumanızı istiyorum. Gayet güzel bir okulum, bölümüm, ailem, arkadaşlarım ve ilişkim var. Nişanlıyım. Annesi ve babasıyla ya da abisiyle hiçbir sorunum yok aksine beni çok severler bende onları çok severim. Ama nişanlımın ablası tuhaf hareketler sergiliyor. Bardağı taşıran son damla ilişkimiz hakkında arkadan atıp tutması oldu. Nişanlımın bazı sorunlarının benim yüzünden olduğunu, benim onunla olmamam gerektiğini vb şeyler söyledi. Ablası olması kişisel özel hayata karışacağı anlamına gelmiyor. Bir abla niye kardeşinin sevdiği değer verdiği kadına böyle davranır ve ara bozmaya çalışır? Olay büyüdü ve kavga ettim. Çok zor şeyler geçirdik. Nişanlım zaten benim haklı olduğumu, onu umursamamam gerektiğini de belli etti. Olayı ailesi de öğrendi ve ailesi bile beni savundu? Bir kız ailesinin bile onu savunmayacağı ne yapmış olabilir Allah aşkına ya? Sürekli imalı imalı konuşuyor benimle. Ara sıra bana bakarken yakalıyorum hep. Nişanlımın annesi ve babasıyla iyi anlaştığımı görünce suratı bir değişik oluyor. Nişanlım ablasına pek yakın değil. Geçmişte yaşadıkları problemler olmuş ama bana anlatmıyor. Ablası büyük ihtimalle kardeşini benden kıskanıyor gibime geliyor. Geçen ay nişanlımın telefonunda mesajlarını gördüm. Durduk yere sürekli beni sorup durmuş. Ve imalı imalı DİLARANLA mı konuşuyorsun vb şeyler demiş. (NOT: Görümcemin maddi sıkıntıları var ve evli. Evliliği de iyi gitmiyor? Çevresinde ki çoğu kişiyle de kavgalı.) derdi nedir bu kadının? Nasıl başa çıkacağım ben bununla?
Görümce sinsiliği ile nasıl başa çıkarım?