Bu tarz erkekleri beğeniyorum ama çevrem uzak durmamı söylüyor
Sanırım içimden gelen bir şey ve normal erkekleri sevemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Sanırım içimden gelen bir şey ve normal erkekleri sevemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Bak kendi ağzınla söylüyorsun serseri tiplere diye yani insan düşünür bu insanlar bana faydadan çok zararı olacak diye ve çevrende yapma diyor yani yine senin kararın ama senin agzin yanmamış galiba yanmis olsaydı demezdin ve istemezdin nerde yanlış şeyler varsa insanların ilgisini o çekiyor valla ben hep uzak durdum duruyorum ama arkadaşlarım konuştukları oldu tövbe edenlerde oldu evlenenlerde yani
Ağzım 3,4 kere yandı bir şey olmadı
Peki anladım demek ki ders çıkarmamışsın yaşadıklarından ama sana tek diyeceğim şu herkes kendi kalitesindeki insanlarla takılmalı sen kendi kalitenden düşük insanla takildigin sürece kaliten düşer
Cevap
9Cevap
Uzak durmalısın yoksa dayak yediğinde felan kimsenin üzülmesini bekleme
Öyle birini bulup, o kişi kafana sıktığında, haliyle otomatikman bu zaafından da kurtulmuş olursun :)
Birgün sokak ortasında 36 yerinden bıçaklanıverince geçer
Küçükken bir travma vesaire yaşadın mı aileden veya cevreden
Travma derken
Taciz veya kötü bir olay gibi
Küçükken değilde ergenken yaşadım
Ondan kaynaklı olabilir bazen yapılan hataları beyin bı daha aynı duruma düşersem farklı davranacagim diye seni aynı durumlara surukleye biliyor
Üzdüklerinde anlarsın knka
Kanka üzdüler zaten rahat ol
Bir gün birinden kazık yersen geçer
3 tane bu tip erkekten kazık yedim ama geçmedi
Demek ki sende sevgi eksiği var
1 nusubet 1000 nasihattan iyidir başına gelmeden kurtulmqn zor
Canın yanarsa öyle bı vazgecersinki
Yılan yılanı gözünden tanırmis 😂
Aynen
Geçmez
Geçmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?