Doktora gittim eczaneden özel ilaç şampuan aldım doğal yine kaşınıyor boyun ve sac dibim vücudumda da var birkaç yerde böyle sıkıntı yaşayan var mı? azalma var ama tam geçmedi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gündelik hayatında sıkıntı stres vs varsa geçmez aksine çoğalır en büyük etkeni sıkıntı stres diğer bir etken ise vücut yağı
Stres aşırı var bende elimde değil 😔
Bebek yağı olur mu iyi gelir mi yani
Hayır vücudun yağlı ise oda yapar demek istiyorum ama o nadiren olur en büyük etkeni stres biliyorum çünkü benim saç diplerimde öyleydi şimdi çok fazla düşünmemeye başladım geçiyor
Aksine vücudum eskisi kadar yağlı değil hatta kuru olduğundan olurmuş şampuan yapmıştır dedi eczacı bende stresden uzak durmaya özen göstericem denicem
Bende denedim bir çok krem vs. sırtımda ve yüzümde vardı. Annem bir ot getirdi köyden çok uzun zaman oldu bir egzamadan eser yok.
Nasıl bir ot şu sarı su çıkaran ot mu
Beklazon pembe ve dermatop iyi geliyor.
Ama yediklerine dikkat etmeli ve en önemlisi pozitif olmalısın.
Ne gibi şeyler yememeliyim peki kremmi bu dediklerin
Krem bu dediklerim beklazon kortizonlu bir krem ama uzun vadede çok iyi geliyor.
Mesela domates, peynir, fazla cafein, abur cubur, çekirdek bunlar azdırır egzamayı.
Teşekkür ederim güzel bilgiler için 🙏
Dediklerini dikkate alacağım inşallah geçer
Saçımda vardı doktora gittim adam cidden çok iyiydi 6 aydır hala bişey yok bence iyi bir doktora git
Cildiye mı gittiniz
Aynen devlet daha öncede özele gittim devlete de hiç bir işe yaramadı ama bu doktor iyiymiş
Tahlil yapti mı çok soru sordum ama 🙈
Evet yaptı resim felanda çekti diğerleri sadece ilaç yazıp gönderiyordu yok be sorun değil cidden çok kötü hastalık
Evet çok sıkıntılı bir rahatsızlık uykudan uyanıyorum kasintidan 😔
Beni kepek deli ediyordu kafamdan kar yağıyordu resmen
Oda var işte siyah bir kıyafet giysem ayy aman Allahım aşırı dökülüyor
Kepekten kurtulursan kaşıntıda olmaz iyi bir doktor bul
Kepek yok kasindikta deri dökülüyor kalkıyor bende kaşıntı çözülmeli ilk bence
Tamam doktor hanım haklısınız jsjdj
Ya dalga geçme ama 😢
Özür dilerim jdjdjd
Bak ya neyse teşekkür ederim bilgi için iyi geceler 😊
İyi geceler
Evet ben de aynı sorunlari yaşıyodum ama dermovate losyonla geçti bı de hap içmiştim kesildi
Cildiye mı verdi bunları kendiniz mi aldınız
Sağlık ocağına gittim bı tane vücut losyonu verdi. bi tane saç için dermovate losyon verdi bı de ilaç verdi anında kaşıntıyı kesti beyaz beyaz pullanma oluyodu deride onlar da kesildi şu an tertemiz ve çok rahatım
Bana sağlık ocağı ketoral şampuan verdi mantar dedi geçmedi aylar geçti aynı anlattığım gibiyim bende çok rahatsız oluyorum
İstersen eczaneye git benim dediğim losyonu al bende çok işe yaradi. Banyo yaptıktan sonra kulak arkasında saç diplerinde bembeyaz kabuklasma oluyodu aşırı kaşıntı yapiyodu
Şimdi ilaçları kullandığından beri hepsi kayboldu
Ezcaciya da gösterdim Bepanthol egzama için olan krem önerdi bide bio baby şampuan verdi senin dediğini de sorucam
Kaşıntı böyle iğne batar gibi mi topluca bütün vicuda iğne batma hissi var mı saçlarından başlayıp vücudunun her yerine dağılma gibi mi
Saçimda ama oda boyun kısmında var sadece arada vücudum da kaşınma olutor vücudum da çok değil batma yok bende ilk sacimda çıktı
bende de vardı konazol şampuan kullandım tek çareyi onda buldum tavsiye ederim
O hiç fayda etmedi bana kükürtlü sabun bio baby şampuan ve Bepanthol krem verdiler egzama için olan tabi ama geçmiyor 🥺
ectopix çözelti kullandın mı
Yok öyle bir şey kullanmadım
bi araştır dene istersen
Peki araştırıp bakicam teşekkür ederim 👍
rica ederim geçmiş olsun
Saçta geçmiyor ama yüzde falan varsa krem verdi baya iyi geldi
Saçimda boyun kısmında var vücudumdaki çok Kasinmiyor
Vücudundaki geçer ama
Azaldı evet boyun kısmı çok rahatsız ediyor kepek gibi deri dökülüyor kasidikca kızarıyor sonra
Aynen bende de var o
Şasirdim artık çok zorluyor beni
Napicam bilmiyorum
Stres varsa egzamanın kurtuluşu yok maalesef
Fazlasıyla var ondan mı yani bu 😒😒
Stres aşırı tetikliyor, uzak kalmak çok zor biliyorum ama stresten uzak durmaya çalış
Deneyeceğim ama zor gibi
Bende de var ayninilaclari kullandm gecmedi
Ne kullandınız adı ne ilaçların