Doğumdan korkan eşinizi nasıl sakinleştirirsiniz?Doğum yapmayı korkulacak bir şey gibi görüyor musunuz? Her kadın doğumdan korkar mı? Doğum anında erkekler kadınlardan daha mı çok korku duyar?
Şimdi ki kızlar herşeyden korkuyorlar iğrenmelik bir durum Cidden ya çok kötü bir durum eski kadınlar trk başlarına doğururdu ya hrm doğurutdu hemde kalkıp yıkardı şimdi ki kuz doğuruyor beş gün yatıypr. Hayatta da tek doğuramaz bazıları parça parça çıkar çocuk. Çok kötü bir durum. Bazıları hiç birşey yapması bilmiyor. Yani biz neden eski erkeklerin yaptığı şeylerden korkmuyoruz da kadınlar git gide bu hale giriyor. İşimiz yaş inan ki. Artık dırdır çekicez aylarca. Şu hale bak tamam çocuk doğurmak zor öyle anlamaz tatmadan kimse ama bu kadarda olmaz öyle abartıyorlar ki bazıları boşanma sebebi. Cidden ay ay kelimesi ağızlarından düşmüyor varya iğrenç. İnsan ne elini tutası nede konuşası geliyor ya.
Ayyy ayyy sen cok dogurmussun belli oluyo.. o herseye ay ay diyen anne adayi keyfinden degil agrisindan sancisindan soyleniyo evet eski kadinlar gibi degiliz ki devir o devir degil onlarin beslenmeleriyle simdiki bizlerin beslenmesi bir degil organik dogal yediler ictiler bizim herseyimiz zehir haliyle bunye kaldiramiyo rica edicem yorum dahi olsa empati yapmani istiyorum iyi geceler 🤗
@oveyabu empatimi teh konuşmaya bak bence sen empati yqp kadın dırdırı nasıl bişi diye olmadık yerde bile ay ay dersen insanı kendinden soğuturdun ha birde giyimide ekle şimdikilerin çocuğu bile olmuyor bazılarının çok ince giyindikleri için soğuk alıyorlarmış ve şiddetli adet ağrısı çekebiliyorlarmış o tayt yüzünden şort yüzünden giydiğiniz ince kıyafetler yüzünden. Kendi başınıza açtığınız şeyleri yaşıyorsunuz.
Doğumdan korkup kendimi kasmadım.. ve kolay bir doğum oldu.. bence erkeklerde bilincli olup doğum öncesi eşleriyle bol bol yurumeli. Yaninda olmali. Benim esim cok korkuyodu girmemeyi dusunuyodu.. ama girince cok güzel destek oldu.. Beyler; eslerinizi yanliz brakmayin. Sanci esnasinda kolumu okşardi o bile beni rahatlatirdi..
Gelecekten bahsederek.. Anne adayı olacak biri için bebek sahibi olmak çok önemli. Bir insan dünyaya getiriyorsun. Kendi canından... Gelecekteki o güzel günlerden bahsedin. Ve neredeyse her kadının doğum yaptığını söyleyebilirsin.
Bende yüksek empati özelliği olduğu için bu tür konuların konuşulduğu ortamda bile duramam. Mesela soru detayını bile okuyamadım. Evlenip, çocuk yapmayı düşünmeme sebebim bu fobi.
Bazı youtuberlar var doğumları anlatıyorlar :) Ben bile izledim kendi kendime daha zor sanıyordum falan diyorum. O videoları ilk kendim izler sonra eşime izletirdim şahsen.
En İyi Cevaplar