Ben Aptamil kullanıyordum, şimdi SMA'ya döndüm, kararsız kaldım. Sizce en sağlıklı, en kaliteli bebek maması markası hangisi? en kaliteli bebek maması markası hangisi?
Aptamil kullanarak başladım ben de o kadar gaz yaptı, geceleri uyutmadı ki. Değiştirdim doğal olarak. Aslında en iyisi yok bu tarz ürünlerin, ne olursa olsun hazır gıda gibi. İçerik araştırması yaptığında kötünün iyisini buldum, Golden Goat kullanmaya başladım, keçi sütlü besleyiciliği ve değerleri daha iyi, aynı zamanda hazmetmesi inek sütlü olanlara göre çok daha iyi.
Kızıma birçok markanın bebek mamasını yedirdim. Memnun kaldıklarımı ve hiç memnun kalmadıklarımı yazayım ben.
1- SMA
En İyi Bebek Maması
Sma mama piyasadaki en güvenilir, en kaliteli bebek maması markaları arasında yer alıyor. Anne sütüne en yakın mama olarak da biliniyor. Protein bakımından oldukça zengin bir içeriğe sahip ve anne sütünün yeterli gelmediği durumlarda doğumdan itibaren numaralarına uygun şekilde kullanılmaya uygun.
2- Hero Baby
en kaliteli bebek maması
En iyi bebek maması hangisidir diye soranlara her zaman Hero Baby demişimdir ve demeye de devam edeceğim. Çünkü gerçekten övülmeyi çok hak ediyor. Bir kere tamamen organik bir ürün ve tadı çok leziz. Lezzetli olduğu içinde yemesi daha kolay oluyor. Bebeğimde asla bağırsak sorunu yaratmadı. Birçok çeşidi de var. Bu nedenle alırken sorun yaşamazsınız. Kavanoz mamaları en iyileri. Çocuğunuzun kilo sıkıntısı varsa Hero Baby tavsiyemdir. Sağlıklı bir şekilde kilo aldırıyor. Detaylı bilgi için bu linke tılayabilirsin; Hero Baby kavanoz mama kilo aldırır mı, işe yarıyor mu?
3- Evolvia
en iyi bebek mamasi hangisi
Evolvia da iyi bir marka. Ama çok pahalı bir marka. Düşük gelirli bir aile rahat rahat alamaz bunu. Bu kadar pahalı olmasını da anlayamadım doğrusu. Hero Baby çok daha iyi olmasına rağmen gene de daha uygun fiyatlı. Doktorların sık sık önerdiği bir marka açıkçası. Belki de bu yüzden pahalıdır. Protein değeri açısından çok iyi. Bağışıklık sistemi düşük olan bebeklere öneririm. En kaliteli bebek maması değil ama en iyilerinden olduğu aşikar.
4- Aptamil
en iyi bebek maması 2020
Aptamil çok kaliteli bir marka. Anne sütüne en yakın bebek maması olduğunu söylüyorlar yıllardır. Ama Evolvia da olduğu gibi çok pahalı. Bir süre sonra gelir gider konusunda seni sıkıntıya sokuyor. En iyi bebek maması markası listesine ilk sıralardan girmeyi hak ediyor bence. Aptamil'in şöyle bir sıkıntısı var bir de. Her çocuğa uymuyor maalesef. Benim kızımda karın ağrısı yarattı ve gaz problemi oluşturdu. Bu nedenle bir paketi bile bitiremedik. Bu konuda başka ebeveynlerin görüşlerine de bakabilirsin; Bebeğime hangi mamayı tavsiye edersiniz?
Kötü Bebek Mamaları
Baby Goat
Arı Mama
Similac Mama
Bu saydığım üçlü hiç memnun kalmadığım bebek mamaları. Hem kötü kokuları var hem kızımın iştahını kestiler. Bir daha tövbe kullanmam.
Eğer bebeğin henüz ek gıdaya başlamamışsa, o zaman bizim de denediğimiz en kaliteli bebek maması, piyasadaki Hipp, Evolvia, Humana, Arı, Similac ve senin de düşündüğün gibi SMA marka bebek mamalarının küçük paketlerini alarak deneyebilirsin.
Piyasadaki en iyi bebek maması içeriği üç aşağı beş yukarı diğerleri ile aynı olduğu için hangi mamayı seçeceğin tamamen sana ve bebeğine bağlı. Biz de eşimle beraber kızım ek gıdaya geçene kadar mecburen bebek maması kullandık ve marka olarak piyasadaki neredeyse her mamayı denedik. Yeni doğan bebeğe mama tavsiyesi verecek olursam; Humana ve Evolvia markalarının tadını kızım daha çok sevmişti, bu markaları tercih edebilirsiniz. Bir baba olarak belirtmek isterim ki, ek gıdaya geçtikten sonra bebeğin için en kaliteli bebek maması; mevsimine uygun meyve, sebze ve tahıllarla hazırladığın, ev yapımı yoğurt ve taze sütü kullanarak evde hazırladığın bebek mamasıdır.
En iyi bebek maması hangisi?
en iyi bebek maması
Kısacası, evde yapılan bebek maması en iyi bebek mamasıdır. Bebek maması hazırlamayı YouTube gibi sitelerden izleyerek veya yemek tarifi paylaşan blog yazılarından takip edebilirsin. Burada da çok güzel bebek maması tarifleri var, incelemeni öneririm.
Öyleyse mama yerine evde kendin yoğurt mayalayıp içine meyve rendeleyebilirsin ve çorbalar hazırlayabilirsin kendin yaparak. Çalışıyorsan bu zor tabii ama sağlıklı çocuk yetiştirebilmek için artık bunlar gerekli oldu. Dışardaki herşey zaten katkı maddesi dolu en azından miniciklerimizi beli zamana kadar doğru besleyelim :) Tabii annesi olarak sizin görüşünüz daha önemli saygım sonsuz..
Bence kesinlikle en kaliteli mama Evolvia. Denemediğim mama kalmamıştır diyebilirim. Bebeğim sürekli kabız oluyordu, asla uyumuyor, sürekli ağlıyor ve kilo neredeyse hiç almıyordu. Doktorumuz Evolvia’yı önerdi ve uzun araştırmalar yaptıktan sonra Evolvia’ya başladım. Gerçekten iyi ki iyi ki Evolvia😊 Kabızlık, uykusuzluk, zayıflık, iştahsızlık hepsini çözdük çok şükür.
Öyleyse mama yerine evde kendin yoğurt mayalayıp içine meyve rendeleyebilirsin ve çorbalar hazırlayabilirsin kendin yaparak. Çalışıyorsan bu zor tabii ama sağlıklı çocuk yetiştirebilmek için artık bunlar gerekli oldu. Dışardaki herşey zaten katkı maddesi dolu en azından miniciklerimizi beli zamana kadar doğru besleyelim Tabii annesi olarak sizin görüşünüz daha önemli saygım sonsuz..
Mama hazir olduugu icin onermiyorum ben el yapimi mama daha iyi bence ve tabi anne sutu 2 yasina kadar verilse bebek icin çok daha iyi saglik ve zeka acisindan. :)
Bizim canavara doktor ek gıda olarak Aptamil veya Arılac önerdi. Ama Arılac'ın tadını daha çok seviyor o yüzden genelde Arılac yiyor. Fiyatı da uygun en çok muzlu olanı seviyor. Arada Aptamil de veriyoruz oda ii bir mama
Hiçbirisi Mümkünse çocuklariniza yedirmeyin. Neden mi? Hiçbirisi masum değil de ondan... Çocuklarda zeka geriliğinden kemik erimesine, çocuk felcinden kısırliga... Binbir çeşit zehir katıyorlar siyonist zihniyetliler...
vallahi dostum en güzeli evde kendin hazirlicaksin. Cünkü hazir satilanlarin icinde katki maddeleri dolu uzun raf ömrü olsun diye. Bile bile cocuga zehir yedirilmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendi hazırladığın :) sahsen ablam oyle yapiyo ve hayatta yedirmiyo bunlari. şu an bebegin boyuda kilosuda yasit ortalamasinin biraz ustunde...