Benim 48 günlük bir oğlum var. Mama ile besleniyor. İlk önce aptamil ile başladık, hero baby ile devam ettik. Şimdilerde ise Bebelac kullanıyoruz. Ama eşim çok gaz yaptığını söylüyor. Hangi mamayı kullanmamız lazım?
ilk 6 ay anne sütü en önemlisi, bence bir doktorunuza danışın gaz olduğunu düşünüyorsanız, ki bebeğiniz çok küçük daha. Sonra ilerleyen süreçte ek gıdada kavanoz ve tahıllı kaşık mamalrda organiklere bi bakın derim ya, çünkü organik olmdğı zaman gaz yapma ihtimali daha yüksekmiş, bbisküvi falan verecekseniz de organik hero baby bakın derim
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sürekli mama değiştirme canım çocuk kabız olur bide mamasına 1 çay kaşığı zeytin yağı koy kabızlığına iyi gelir ayrıca ben bebelac kullanıyordum çokta sağlıklı bebeğim ha bide karnına ayak altına iyice zeytin yağıyla masaj yap çocuk rahatlar
Ay kiyamaam Allah bagislasin anali babali buyutsun. bilmiyrmda bir arastir iyice icindekileri ecnebiler neslimizi tuketmek icin mamalara farkli seyler ekleyeblir. bezlerin kisirlik yaptgini hatta islak mendillerinde kisirlik yaptigini duymustum
Çocuğum yok ama evde isem hazır mama kullanmayı tercih etmezdim biraz un süt meyve püresi ile muhallebi yapar yedirirdim içinde ne olduğu belli değil kabızlığı varsa mamasına zeytinyağı katmayı deneyin doktora bir danışıp annem öyle yapardı kardeşime
En İyi Cevaplar