Benim 48 günlük bir oğlum var. Mama ile besleniyor. İlk önce aptamil ile başladık, hero baby ile devam ettik. Şimdilerde ise Bebelac kullanıyoruz. Ama eşim çok gaz yaptığını söylüyor. Hangi mamayı kullanmamız lazım?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
ilk 6 ay anne sütü en önemlisi, bence bir doktorunuza danışın gaz olduğunu düşünüyorsanız, ki bebeğiniz çok küçük daha. Sonra ilerleyen süreçte ek gıdada kavanoz ve tahıllı kaşık mamalrda organiklere bi bakın derim ya, çünkü organik olmdğı zaman gaz yapma ihtimali daha yüksekmiş, bbisküvi falan verecekseniz de organik hero baby bakın derim
sürekli mama değiştirme canım çocuk kabız olur bide mamasına 1 çay kaşığı zeytin yağı koy kabızlığına iyi gelir ayrıca ben bebelac kullanıyordum çokta sağlıklı bebeğim ha bide karnına ayak altına iyice zeytin yağıyla masaj yap çocuk rahatlar
Bebelaç daha iyi biraz gaz yapıyor ama öbürleri den daha iyi çünkü öbürleri çok yaglidir
Evolvia yi deneyebilirsin. Tabi once doktorunuza danisin.
Hıpp konserve
Zaten ılk 6 ay anne sutu önemlidir hıpp combıotıc gaz yapmasını önler doktorunuza danışın
Bebekler hakkında cok fazla bilgiye sahip birisiyim aklınıza takılan bırsey olursa çekinmeden sorabilirsinız
Cevap
30Cevap
Ay kiyamaam Allah bagislasin anali babali buyutsun. bilmiyrmda bir arastir iyice icindekileri ecnebiler neslimizi tuketmek icin mamalara farkli seyler ekleyeblir. bezlerin kisirlik yaptgini hatta islak mendillerinde kisirlik yaptigini duymustum
Çocuğum yok ama evde isem hazır mama kullanmayı tercih etmezdim biraz un süt meyve püresi ile muhallebi yapar yedirirdim içinde ne olduğu belli değil kabızlığı varsa mamasına zeytinyağı katmayı deneyin doktora bir danışıp annem öyle yapardı kardeşime
48 n n
Bence aptamil kullan bende cok sık degistirmistim aptamil dışında kullandiklarimda kaka yapmakta zorluk çekiyor
mama değil anne sütüne alıştır bebişi benim yiğen bir dk bırakmıyor memeyi sen nasıl 48 günlük çocuğa mama veriyorsun yahu :/ .
O konuda yorum yapmayın arkadaşlar benimkiler de mamayla büyüdü çok şükür gayet iyi
Anne sütü almaya imkan yok mu çok az takviye amaçlı mama kullanırdık biz bebelac kullandık aptamili sevmemisti
cici bebe aptamil falan ben millette hep bunları görüyorum bir de küçük kavanozlar var meyve püresi mi ne
Bu bölümde hareketlenme var, nöölüüyor?
Çocuk doktoruna görünün. Hangi mamayı kullanacağınızı onlar daha iyi bilir gaz oluyorsa
bebelac hem uygun hem vitamin değerleri diğerleri gibi. kutunun arkasındaki vitamin değerlerini diğer mamalarla karşılaştır. allah bağışlasın (:
asla hazır mama yedirme... git ev yapımı mama nelerden yapılıyorsa onları yedir
Allah bagislasin. Sütün mü yok? En sagliklisi anne sutu..
Yeğenime sma kullandık ilk 1 yıl, sonraki 1 yıl da bebelac,2 yaşından sonra da inek sütü.
cici bebe süte bula yedir. :d 48 günlük cocuk anne sütü içer sadece :D
Neden 48 günlük bebeğe mama veriyorsunuz. Eşinizin sütüyle ilgili bir sıkıntı mı var
Sma gold kullan derim benimkiler de mama kullanıyorlar da
evde yaptığın mamalar en doğrusu. içinde ne olduğu belli olmayan mamalar bebeğe zarar verir.
anne sütü ile besleyelim çocuklarımızi kuran kurslarının vereceği ahlak derslerinide unutmayalım inşallah
Hipp ya da Evolvia öneriyoruz biz doğum yapanlara bebekler de seviyor.
Daha çok erken değil mi mama ile beslemek için?
Ama benim de önerim bebelac
Doktor tavsiyesi ile bir mama almalısın burdan ne tavsiye istiyon
Ben cici bebeyle büyümüşum ve şimdi çok hassas bunyem var lütfen süt verin ona
Ahhaha 😂😂😂😂
Bende inek sutuyle buyumusum annemin sutu yoktu simdi allahin her gunu hastanedeyim
O cocuk bendim sadssqqa
Sorun degil. d
Reflü varsa Aptamil AR tavsiye ediyor doktorlar, bebeğin durumuna göre ne tavsiye ederlerse onu kullan, bizim önermemizle olmaz
Cici bebe süt muz karisimi güzel canım benim oğlum 2 buçuk yaşında gerçi seninkine olurmu bilemiyorum
Uzun ömrü olsun yiğenimin,, esema al çok eski ve kaliteli,, bizim burda kadınlar ondan aldırıyor hep
Acılı bir lahmacun yedir en iyisi hadi yarasın koçuma
Ben Milupa mama ile büyümüşüm, 10 günlükten itibaren. Bağışıklığım falan gayet iyi. Eski sağlam bir markadır.
Buraya sormak yerine gidip doktora sorsan daha sağlıklı olur.
benimki acı adana gömüyor kerata
Her mama kabız yapar ki
Kendin yap evde meyve püresi şeklinde
bence doktora danışın
Aptamil en iyisi he pahalidir o ayri
aptamil kullanma benim önerim bebelac
e bebekte keçi sütü mamasi var o çok iyi
Allah bağışlasın. Mama dn önce anne sütü önemli
Sma öneriyorlar genelde doktorlar
Meme ver anne sütüyle besle
@etiicicibebe bu konuda bilgili :)
Doğal mama yapsan daha sağlıklı olmazmı