Acilen öneri lazım 🤗
Sma
Bebelac
Aptamil
Hipp

Diğer, yorumda belirtin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Acilen öneri lazım 🤗

Her bebek için en iyisi değişir. Her marka mama een en iyisi en pahalısı olsa dahi sizin bebeğinize yaramayabilir. Bu bez markası içinde mama markası içinde böyledir. Her mama her bebeğe her bez her bebeğe yaramayabilir.
Bende bebeğimi formül mama ile büyüttüm. Hipp bebeğimde kusmaya, aptamil fazla gaza sebep oldu. Bebelac Gold kullandım çok memnundum ama karantinada bulamadığım için değiştirmek zorunda kaldim. Goldan Goat var keçi sütlü bir mama onu denedim içeriği çok iyi bir mamaydı ama oğlumun keçi sütüne alerjisi çıktı kullanamadım. Bebalac normal çok kabızlık yaptı. Sonra devlet hastanesinde bir çocuk doktoru SMA nın anne sütüne en yakın mama olduğunu söyleyince araştırdım ve 3 yaşına kadar SMA kullandım. Içeriği diğer mamalardan tamamen farklı, kof mama şişliği yapmıyor ve tadı şekerli olmadığı için çok alışkanlığa sebep olmuyor. Içeriği lif kaynaklı değilde vitamin odaklı ve bilişsel gelişimi destekliyor.
Sen bebeğin için en doğru mamayı kendin bulacaksın benim tavsiye edebileceğim SMA ve Bebelac Gold olabilir.
Çok teşekkür ederim. Aptamil ve bebelac aynı fabrikadan çıkıyor'muş. Ve Bebelac ve sma'nın içeriğinin aynı olduğunu tek farkın sma da şeker ve nişasta olduğunu öğrendim. Bebelac'ın tadını beğendi komşumun çocuğu.
Her bebek için farklı mama gerekiyor'muş bunu öğrendim. Çok teşekkürler, bu yanıtlar başka kişilerin de işine yarayacaktır diye umuyorum.
Rica ederim 🥳 iyi günler 💐
İlk 1 ay Aptamil kullandık, hep gaz yaptı. 10/1 diyebilirim. Sonrasında Golden Goat kullandık. Aşırı memnun kaldım. 10/10 Her yerde bulunmadığı için biraz zorluyor yaşadık.
Şimdi gaz sorunu falan kalmadığı için Hipp Keçi Sütü olanı kullanıyoruz. Ondan da memnunum.
Çok teşekkür ederim bu yanıt herkese çok faydalı olacak💙
💙🤗
Bunu doktora sorman çok daha iyi olur. Çünkü gıda konusu en çok reklam yapılan markayı satın almak demek değil. Özellikle bebekler için böyle ticari kandırmacalara uymamamk lazım
Çok teşekkürler bu yorum çok faydalı olacak. Doktora mı sormalıyız.
Evet
Cevap
11Cevap
Hipp ve Sma diğerlerine oranla daha iyi içerik bakımından.
En iyisi sma marka olan. Kullanıcı kitlesi de çok geniş. Fakat alırsanız sürekli icmiyorsa küçük olanını almanızı tavsiye ederim. Acildiktan sonra uzmanlar 21 günde bitirilmesini tavsiye ediyor
Sağolun ama o mamayı denedik acayip kötü.
3. Numara olanın tadı yok
Bozuk mu değil mi bilmiyorum, arayıp sorduk orijinal'miş
İçi az gibi geldi. Ne tadı var ne rengi.
Peki sağolun
ya çocuğuna da bağlı benim yeğenim yukarıdaki mamaların hiç birini yemedi diğerlerine göre daha uygun olan hero baby tercih etti hero babyde iyiydi yani
Eskiden bebek mamasi yoktu ve bebekler daha saglikli direncliydi. Bebelerinize yedirmeyin sunlari yaziktir
Hip diğerlerinden 1 tık daha iyi. Tabi ki iyi bir doktorla bu konuyu tartışmak şart
çocuğuna bağlı en iyisini yemiyo bazen en kötüsünü yiyo :)
Hepsi eşit oranda rağbet görüyor. Hangisi daha pahalıysa onu al.
gaz sorunu olmuyor çocuk kabız olmaz
Bebelac
Anne sütü
Aptamil
Hipp
Aptamil.
Aptamil ve hipp
Aptamil bence
Aptamil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?