Hero baby mama kilo aldırır mı, hero baby kavanoz mama kilo aldırır mı?

Merhaba,
Anne ve babalar çocuklarının beslenmesi konusunda aşırı hassaslardır. Onların yeterli ve besleyici gıdalarla beslenmelerini önemserler. Bu doğrultuda kavanoz mamalar da çokça tercih edilir. Ebeveynlerin en çok aklına takılanlar ise; hero baby mama kilo aldırır mı?
Hero baby kavanoz mama kilo aldırır mı?
Hero baby kilo aldırır mı? sorularıdır.

Hero Baby Kavanoz Mama, doğal tarım ile yetiştirilen meyve ve sebzelerle üretilir. Bebek beslenmesinde uygun kalitede meyve ve sebze tercoh edilmesi sağlık açısından çok önemlidir. Tarım ılacı kullanılmayan ürünlerden yapılan Hero Baby Kavanoz Mama kilo aldırır mı diye düşünenler bu ürünü düzenli şekilde kullandığında bebeklerdeki kilo artışını fark edecektir. Çünkü içerisinde üzüm, elma, muz, şeftali, kayısı ve portakal bulunur. Bu meyveler bol besleyici özelliğe sahiptir. Koruyucu katkı maddesi, renklendirici ve zirai tarım ilacı kalıntısı içermez.

İlk 6 ay bebeklerin sadece anne sütü ile beslenmesi tavsiye edilir. Sonrasında anne sütüne ek olarak bazı gıdalar alabilirler. Fakat annedeki süt yetersizliği sebebiyle bu süre daha öne çekilebilir. Hero Baby Karışık Meyveli Kavanoz Mamasını 5. aydan itibaren bebeğinize yedirebilirsiniz. Bebeklerin tadını çok sevdiği Karışık Meyveli Kavanoz Mamasında içinde bulunduğumuz mevsimde marketlerde ve pazarlarda her zaman bulamayacağınız ancak mevsiminde toplanmış olan yaz ve kış meyveleri bulunur.

Kavanoz mamalara kademeli olarak başlamak gerekir. Çünkü bebeklerin sindirim sistemi sadece anne sütüne adapte olduğu için daha yoğun bir gıdaya henüz tam anlamıyla hazır değildir. İlk olarak öğle yemeğinde 4 ile 6 küçük kaşık ile başlanabilir. Sonraki birkaç gün boyunca tekrar daha deneyin. Eğer herhangi bir sorun olmazsa öğünleri ve miktarları arttırabilirsiniz. Daha sonraki süreçte her baby kavanoz mama şu şekilde verilebilir:
Öncelikle ev yapımı mamalar onu dene derim gadası zorda kalırsan bu mamayi kullan eğer ki düzenli kullanım olursa illa ki kilo alma konusunda katkı sağlayabilir
iştahını açacak balık yağı d3 dene balık yağı kilo aldırıyor
Kızım ek gıdaya başladığı zamanlarda evde yaptığım mamaları kullanıyordum. Dışarıya çıkarken evde yaptığım mama çok dayanamadığı zaman ise Hero Baby kavanoz maması alıp kullanıyordum. Açıkça söylemem gerekirse Hero Baby, gayet iyi ve çocuklar için lezzetli bir kavanoz mamadır. Kızım meyveli olanları çok seviyordu, özellikle muzlu olanlara bayılıyordu.
Hero Baby kavanoz mamasının kilo aldırıp aldırmadığı ise tamamen çocuğa ve annenin beslenme rutinine bağlı bir durumdur. Kızım iştahlı olduğu ve Hero Baby kavanoz mama kullandığı halde öyle birden kilo alması gibi bir durum meydana gelmedi. Kilo alsın diye ekstra çabaya girmedim zaten.
Kısacası; Hero Baby kilo aldırır mı, bebeğin vücut yapısı yatkınsa ve fazla tüketilirse evet, aldırır, kilo aldırma konusunda Hero Baby işe yarar. Tabi kanaat anne ve babalara kalmış.
evet tatlım ben 5 aydır kullanıyorum çok iyi sonuçlar aldık
Cevap
4Cevap
Arkadaşlar bebeğinin sağlığını cidden düşünen hiçbir anne hazır gıda ile beslemesin. Bu mamalarin tadina baktiniz mi? Tadlari kokulari bile berbat. Çok kötü. kaldi ki hangi sebze ve meyve püreleştirip kavanozlayinca bu kadar uzun süre taze kalır. Yedirmeyin ne olur?
Bebeklerimi maalesef çok emziremedim. O yüzden kilo alımları durmuştu. Uygun fiyatlı ama besleyici özellikli mamalar arasında en iyisi hero baby mamalarıydı. Lezzetli ve besleyiciler. Aynı şekilde hero babynin orgnaik bebek bisküvilerini de kullanıyorum. Mamaları gibi onun da besleyiciliği çok yüksek ve lezzetli. Yine uygun fiyatlı. Mama yapmak isterseniz de kullanabilrisiniz. Bazen bebek bisküvilerinden, bazen mamalardan yedirerek kilo alımını ve gelişimini gerçekleştirebildim.
16 aylık bir oğlum var hiç bir şekilde mama yedirmedim.
Mis gibi ev yapımı şeyler varken onlarla asla asla beslemem kuzumu
Makarna vitma ya bir bak derim
bizde kullandık hero babynin mamalarından. çok da memnun kaldık. kabızlık problemi yapmadı en çok dikkat ettiğim oydu. birde hero babynin organik bebek bisküvileri var onu da ara öğünlerde kullanıyoruz hala. hem doyurucu hem lezzetli. Iksiini karıştırıp verebilirsiniz aslında, yemeyi reddettiği günlerde
Tabiiii yaramaz mıııı, benim bebeğim de çok yavaş kilo alıyordu kendi yaptığım püreleri reddediyordu, hero baby denedim zaten iştahı açıldı tadını falan sevdi. bir de geçen markette organik bisküvisini gördüm. Anne sütüyle karıştırıp veriyorum yeterince besleyici oluyor çok şükür biraz daha hızlı kilo almaya başladık. İçeriği de oldukca zengin mineraller kalsiyum, potasyum, magnezyum, demir gibi birçok mineral ve A, C, D, E, B vitaminleri var.
Ben olsam bebeğime ne olduğu belirsiz şeyleri yedirmezdim evde ne varsa haşla püre yap
Bol bol emzir, bırakın yapay şeyleri
Bence bebeklere yedirilmemesi gereken birşey
Kalori değerleri yazmıyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?