Ben hazirdan yana degilim bebisin kac aylik bende mecburi ogluma formül mama vermiştim ama ek gıda olarak ilk basliyacaksan tatli seylerden başlama zaten bebekler tatlıya bayilir ilk sebze ve diğer yiyeceklerden baska ben oyle yaptim oglum herseyi yiyiyor sukur
Kaç aylık bebek söz konusu? Anne sütü alıyorsa meyve ve sebze püresini kendin yapabilirsin çok daha faydalı olur katkı maddesi içeren ürünler mecbur olmadıkça kullanmamak en güzeli mecbursan da bebelac da iyi bir ürün😊
Bence bebeği mutlaka ve mutlaka doğal beslemelisiniz. Mesela evde rende varsa bu rendelerin genellikle küçük kısımları oluyor. O kısımda çeşitli meyveleri mama haline getirip yedirebilirsiniz.
ben vücut geliştirme ile ilgileniyorum hobi olarak her ne kadar ramazanda boşlamak zorunda kalsam da, evimde cici bebe eksik olmaz bebe biskivüsi var ya, sütle çok iyi gidiyor besin değerleri de gayet iyi.
@suhiss 100 gramında 74 gram kaliteli karbonhidrat var bunun yalnızca 24 gramı şekerden geliyor. 12.1 gram lif 4.6 gram da protein var yaş ise yalnızca 14 gram vitaminleri saymıyorum bile :D
Çocuk gelişimi okuyorum ve onlar hiç sağlıklı değillermiş mümkünse kendi hazırladığınız meyve sebze pürelerini yedirin bebeğinize. Her şeyin en sağlıklısı bebişler için ev yapımı olanlar bence :)
onu bende çok araştırdım canım. içeriği konusunda mesela bisküvisi gerçekten organikmiş, gıda mühendisi olan kuzenime incelettim ben, bebeğimde çok sevdi.
En İyi Cevaplar