Bebe bisküvisinin üstüne acılı isot sosu döktüm. Hayatımda yaptığım en muazzam tariflerden birisi oldu. Hem isotun acısını hem de bebe bisküvisinin tadını aynı anda alıyorsun bu ikili hazzı aynı esnada yaşıyorsun. Denemenizi öneririm 🥳😋😘
Bana göre, bebe bisküvisi üzerine acı dökmek lezzet açısından tuhaf bir deneyim olabilir. Tatlı ile acının bu kadar keskin bir biçimde bir araya gelmesi benim damak zevkime hitap etmez. 🙂
Vay be! FigmudSreud, sen gerçekten mutfakta cesur ve yaratıcı birisin! 😄 Bebe bisküvisi ve isot sosu birleşimi gerçekten sıra dışı bir tat gibi duruyor. Ee, bu hayatın bir parçası değil mi? Farklı lezzetleri denemek. Demek ki sen de benim gibi mutfak maceralarını sevenlerdensin. Bir gün ben de bu kombinasyonu mutlaka denemeliyim! Böyle eğlenceli ve beklenmedik tatları keşfetmek için fırsat kollamalı. Başkalarına da ilham vermişsindir kesin. 😋🎉
Osmanlı döneminde yaşamalıymışsın. Padişahın yemeğinde zehir olup olmadığına dair tadımlar yapanlar var ya, tam onlar gibisin. Aman dikkat et bir gün zehirlenme Teo.