Ya benimki böyle değildi işte elbette yani ama buna yakındı ve ne kadar öyle değilim falan yani olmamalıyım desem de olmuştu işte. Yani benden sana uyarı. İğrenç falan diyebilirsin belki ama tam olarak bilinçaltın aynısını düşünmüyordur. İğrenç evet ki bebek daha bir kötü belkide bana gzekalı falan dersin anlıyorum ama öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anasını sattığımın rüya tabir siteleri işiniz gücünüz para anasını satim para gelcek para çıkcak len bi git
Yanlış anlamayın ama eskiden böyle isteklerim vardı ve hoş değildi işte ama bilmiyorum belki sizde de aynısı olabilir
Hiç olmadı olmazda kanki
Ya benimki böyle değildi işte elbette yani ama buna yakındı ve ne kadar öyle değilim falan yani olmamalıyım desem de olmuştu işte. Yani benden sana uyarı. İğrenç falan diyebilirsin belki ama tam olarak bilinçaltın aynısını düşünmüyordur. İğrenç evet ki bebek daha bir kötü belkide bana gzekalı falan dersin anlıyorum ama öyle
Abla yanlış anlama ama içten içe böyle bir fantazin yok dimi?
Hahahaha yok kız 😂😂😂
Ben emin olamadım şu an kajsdkjadkasd
Ne güldüm şu yorumuna ya Allah iyiliğini versin 😂
Bence sen şu an bak kendini sorgulamaya başladın acaba acaba diye ama hayırlısı olsun kasdkjasdkj
Aman yok bacım Allah korusun düşüncesi bile midemi bulandırıyo çok değişik bir rüyaydı
Haram yiyip yemediğini sen bilmiyor musun.
Bilmiyorum
Bilsem sence sorar mıyım
anlam arama saçma bir ruya
Güzel bir anlamı olmadığı kesin.
Hayır rüya tabiri saçmalıklarına inandığına işaret
Benim rüysların saçmalık seviyesi
Alakası yok.
Ne peki
hiçbir şey, rüyalar gerçeği yansıtmaz.